17 / 05 / 2024

Dünya Grup Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi

Dünya Grup Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi

Dünya Grup Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 300 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

İtalyan gazeteciden çarpıcı açıklama! Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlası Türkiye'de!

Yabancılara en az 400 bin dolar değerinde gayrimenkul satın alarak verilen Türk vatandaşlığı dünya basınına da yansıdı. İtalyan gazeteci ve sosyolog Marco D'Eramo Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlasını Türkiye'nin yaptığını açıkladı.

Dünya Şehir Maltepe'de 36 aya varan vade avantajı! 

2B Global Grup  tarafından yükselen Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 36 aya varan vade fırsatı devam ediyor.

Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 60 aya varan vade fırsatı!

2B Global Grup imzasıyla yükselen Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 60 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yum ve Şevkat Bilal Irmak ortaklığında kuruldu.

Alros Grup Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alros Grup Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Reza Roshanı Talab ve Seyed M. Alavı Arjas ortaklığında kuruldu.

Scz Grup Gayrimenkul Proje Geliştirme Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scz Grup Gayrimenkul Proje Geliştirme Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Fırat ve Mehmet Bürtek ortaklığında kuruldu.

Osman Grup Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osman Grup Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Muhammed Alosman tarafından kuruldu.

Dünya Şehir Maltepe 12 soruda tüm detaylarıyla! 

Dünya Şehir Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş., Dünya Şehir Maltepe projesi için düğmeye bastı. Peki Dünya Şehir Maltepe'de fiyatlar ne kadar? İşte Dünya Şehir Maltepe 12 soruda tüm detaylarıyla...

Murat Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız tarafından kuruldu.

Meva Grup Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Meva Grup Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Güngören’de   500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Omur , Gökhan Uzal İlyas Hıdır tarafından kuruldu.

Lüks Ev Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Ev Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon sermaye bedeli İle Emir Kahraman, Sıad Atef  Al Ghorı  Ve Hussam    Talas tarafından kuruldu.

Sefin Grup Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefin Grup Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Zeki tarafından kuruldu.

Nar Grup Gayrimenkul Turizm Lojistik Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nar Grup Gayrimenkul Turizm Lojistik Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Jalıl Noorı ve Mohammad Naeem Aman ortaklığında kuruldu.

Dünya Grup Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Haberi

Dünya Grup Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi

Dünya Grup Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 300 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Dünya Grup Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Yürürlükte bulunan hukuki düzenlemeler çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek tüzel kişi ve kurumlara ait bir gayrimenkulün gayrimenkul projesinin veya bir gayirmenkule bağlı hak ve faydaların belli bir tarihteki muhtemel değerinin bağımsız ve tarafsız olarak bu değeri etkileyen gayrimenkullerin niteliği pisaya ve çevre koşullarının analiz ederek uluslararası alanda kabul görmüş değerleme standartları çerçevevsinde taktir edilmesu konusunda sermaye piyasası mevzuatında belirlenen esaslar çerçevesinde değerleme raporları hazırlamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Dünya Grup Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres; ATAKENT MAH.MİTHATPAŞA CAD. ÇAĞLA PLAZA APT.NO:116/14...