12 / 05 / 2024

Dünya Kupası için yapılan köprü mü çöktü

Dünya Kupası için yapılan köprü mü çöktü

Brezilya'nın Belo Horizonte kentinde FIFA Dünya Kupası için yapılan bir köprü çökerken, 2 kişinin öldüğü, 20 kişinin ise yaralandığı açıklandı. Olayın görgü tanıkları, köprünün blok halinde çöktüğünü söyledi.

FIFA Dünya Kupası  resmi akıllı telefonu olmuştu! Vivo V25 Kaç TL? 30 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Vivo V25 cep telefonuna ilgi Dünya Kupası’nın resmi akıllı telefonu olmasının ardından patlama gerçekleşirdi. Peki Vivo V25’in özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İşte o detaylar…

Dünya ekonomisi için endişelendiren 2023 uyarısı!

​​​​​​​Piyasalar 2022 yılını geride bırakmaya hazırlanıyor. 2023 için dünya ekonomisini nasıl bir tablonun beklediği iste merak konusu. Araştırmalar, küresel ekonomi için karamsar tahminleri gözler önüne serdi.

A101’den Coca-Cola Zero alan Dünya Kupası’na gidiyor! O bilet cebinize nasıl gelir?

Katar’da düzenlenecek FIFA Dünya Kupası’nı stadyumda izlemek ister misiniz? Özellikle sporseverlerin ilgisini çekecek bir kampanya haberi geldi A101’den…  A101 mağazalarından Coca-Cola Zero Sugar 4x1L ürün alan 60 şanslı kişi, Katar'da düzenlenecek FIFA Dünya Kupası’na gidip maç izleyecek.

A101’den Coca-Cola Zero Sugar al, Dünya Kupası’nı Katar’da tribünden izle! Detaylar haberde!

A101 zincir mağazalarından Coca-Cola Zero Sugar 4x1L alan şanslı 60 kişi Katar’da düzenlenecek Fifa Dünya Kupası’na katılma hakkı elde edecek. İşte kampanya detayları!

İzmir'de 5 bin 800 binanın dönüşümü için onay bekleniyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi 30 Ekim'den sonra hasar gören, binaların dönüşümü için Dünya Bankası’yla 340 milyon dolarlık anlaşma sağladı. Proje için şu anda Cumhurbaşkanlığı'ndan onay bekleniyor. 

Martı Myra Otel'in satışının düşürülmesi için başvuru yapıldı!

Martı GYO icradan satışa sunulan Martı Myra Otel'in satış kararının düşürülmesi için İstanbul 10. İcra Müdürlüğü'ne başvuru yaptı...

Zeynel Abidin Beyazgül: Kentsel dönüşüm için harekete geçeceğiz!

Şanlıurfa’da ufak sarsıntıda bile yıkılacak çok bina olduğunu söyleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kentsel dönüşüm için harekete geçeceklerini açıkladı.

İzmit Cedit’teki kentsel dönüşüm için kredi talebi!

İzmit Belediyesi mecliste yarın düzenlenecek olan toplantıda Cedit’teki kentsel dönüşüm için kredi talebini görüşecek.

Fikirtepe'de dönüşüm için boşaltılan evler 400 liraya kiralanıyor!

Ülke gündemi deprem olsa da her an yıkılacak evlerde yaşam maalesef devam ediyor.  İstanbul Fikirtepe’de kentsel dönüşüm için boşaltılan konutları yabancılar 400-500 liraya kiralıyor. Harabe evler kiraların düşük olması sebebiyle tercih ediliyor. 

Volkan Yılmaz: Kentsel dönüşüm için uyumlu çalışma yapılmalı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İBB Meclisi Aralık 1.Oturumunda yaptığı konuşmada, Silivri'de kentsel dönüşüm için uyumlu çalışma yapılmasını gerektiğini söyledi.

Katar'da FIFA Dünya Kupası'na özel '2022' şeklinde bina inşa edildi!

Katar, 2022'de FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak. Katar'da 2022 Dünya Kupası'na özel inşa edilen '2022' şeklinde bina hizmete açıldı...

Yerel yönetimler kentsel dönüşüm için harekete geçsin!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, yerel yönetimlere, "Kentsel dönüşüm için harekete geçin" çağrısında bulundu. Eylül ayında açıklanacak kentsel dönüşüm eylem planına göre her şehrin ayrı bir planı olacak. 

2022 Dünya Kupası hazırlıklarının yüzde 75'ini tamamlayan Katar'da kutlama!

2022 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak olan Katar'da, inşaat çalışmalarının yüzde 75'lik kısmının tamamlanması nedeniyle işçilerin katıldığı bir kutlama gerçekleştirildi...

Dünya Kupası için yapılan köprü mü çöktü Haberi

Dünya Kupası için yapılan köprü mü çöktü


Brezilya'nın Belo Horizonte kentinde FIFA Dünya Kupası için yapılan bir köprü çökerken, 2 kişinin öldüğü, 20 kişinin ise yaralandığı açıklandı.


Arjantin Milli Takımı kampına 10 km uzaklıkta San Juan Bautista semtinde meydana gelen olayın görgü tanıkları, köprünün blok halinde çöktüğünü söyledi. Olay sırasında köprü altından geçmekte olan otobüs tamamen ezilirken, bölgeye itfaiye ekipleri sevk...