02 / 05 / 2024

Dünya Standartlarında coşkun koleji

Dünya Standartlarında coşkun koleji

Yeni eğitim-öğretim yılına büyük yatırımlar yaparak hazırlanan Coşkun Koleji, İstanbul Maltepe’de modern bir eğitim kampüsü kurdu.

Dünya ülkelerini sollayan ilimiz hangisi? Türkiye’deki konut fiyat artışında, en çok hangi ilimiz yükseldi!

Dünyada konut fiyatları hakkında yaşanan değişimleri konu aşan çalışma kapsamında, 2023 senesinde en çok konut artışı yaşanan iller belirlendi. Buna göre, Türkiye’deki o il konut fiyat artışında dünya ülkelerini geçmiş oldu. En çok konut fiyat artışı yaşanan ilimiz hangisi?

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Türkiye kira artış oranında dünya zirvesinde mi?

Sosyal medyada bir araştırmaya göre 2015'ten beri dünya çapındaki kira artışlarında Türkiye’nin açık ara birinci olduğu ileri sürüldü. Peki bu doğru mu? İşte ayrıntılar...

Dünya piyasalarında resesyon endişeleri artmaya başladı!

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin açıklamalarıyla yön arayışını sürdürürken, dünya genelinde artan resesyon endişeleri emtia fiyatlarında oynaklığa neden oldu.

Türk kuyumculuk sektörü dünya sıralamasında ilk üçü ele geçirdi!

İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Atayık, kuyumculuğun 40 bin işletmesi ve 300 bin çalışanı olduğunu belirterek, “Kuyumculuk sektörü zamanında sipariş tesliminde dünya birincisi, ihracatta dünya ikincisi, üretimde dünya üçüncüsü” dedi.

Dünya banka devinden Türkiye hakkında flaş uyarı. Dikkat çeken açıklama geldi

Dünya banka devinden Türkiye ekonomisi hakkında flaş bir açıklama geldi. Ekonomi ile ilgilenen herkesin açıklamayı dikkatli okuması gerekiyor.

Ne altın, ne dolar ne de gümüş! Bu yatırım aracı çok başka!

Paranız varsa hemen yatırım yapın. Tüm yatırım araçları geride kaldı. Dünya standartlarında bir yatırım aracı. İşte en popüler yeni yatırım aracının detayları...  %160 kar getirisi!

A101'den iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı! Çabuk koşun treni kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri olarak bilinen milyonlarca A101'e müjde. A101, Apple'ın en yeni akıllı telefonlarından biri olan iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı. İşte 11 Nisan 2023 iPhone 13 fiyat listesi ve özellikleri...

Dünya çapında MIUI 14 alacak Xiaomi modelleri açıklandı! İşte o liste!

Android 13 tabanlı MIUI 14'ü alacak ilk Xiaomi modelleri dünya çapında duyuruldu. Yeni sürümü hangi cihazlar alacak?

Türkiye, konut fiyat artışında dünya şampiyonu oldu! 

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank, 2022 yılının ilk çeyreğinde konut fiyatlarının en çok yükseldiği ülkeleri duyurdu. Türkiye, konut fiyat artışında dünya şampiyonu oldu. İşte ayrıntılar...

Türkiye, dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı!

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı.  Geçen yıl 30,83 milyar dolarlık inşaat malzemesi ihraç eden Türkiye, en çok inşaat malzemesi ihracatı yapan ülkeler arasında 5. oldu.

20 yıl sonra dünya piyasalarında bir ilk Türkiye'ye kötü haber

Türk Lirasının hızla değer kaybetmesi bir yana son dönemde euro’daki eriyiş ve dolar kurundaki sıçramayla birlikte dünya piyasalarında 20 yıl sora bir ilk yaşanıyor. Dolar, en güçlü rakibi euroyu 20 yıl sonra neredeyse yakaladı. 17.38 TL’ye yükselen dolar kuru 17.49 TL’den işlem gören euro’ya adeta

Dünya ekonomisi 2022 yılında 100 trilyon doları aşacak!

Ekonomi ve İş Araştırması Merkezi’ne göre, dünya ekonomisinin 2022 yılında 100 trilyon doları aşması bekleniyor.

Dünya Standartlarında coşkun koleji Haberi

Dünya Standartlarında coşkun koleji

Yeni eğitim-öğretim yılına büyük yatırımlar yaparak hazırlanan Coşkun Koleji, İstanbul Maltepe’de modern bir eğitim kampüsü kurdu. ‘İstanbul Coşkun’ olarak adlandırılan yeni okulun Uluslararası Bakalorya (IB) programıyla eğitim faaliyetlerini sürdüreceği belirtildi.


Bir dünya okulu olmak için IB programını tercih eden Coşkun Koleji, 2011 Eylül ayında müracaat sürecini başlattı. Bu süreç yaklaşık 2 ay kadar sürdü. IB organizasyonu, eğitim kurumundan gelen başvuruyu değerlendirdi ve Coşkun Koleji’ne 3 aşamalı ilkokul-ortaokul-lise (PYP-MYP-DP) IB programını uygulama yetkisi verdi. Bu sene yapılan başvuruyla aday okul olarak ikinci yılına başlayacak olan okul, 2013 Mart ayında bir dünya okulu olmayı hedefliyor.


Yeni açılacak olan okula fiziki imkânlar açısından yaklaşık 15 milyon euro gibi çok büyük bir yatırım yapıldı. Okul bünyesinde modern donanımlı 44 derslik hazırlandı. Ayrıca, bilgisayar ve fen...