27 / 09 / 2024

dünyadaki ilk tanıtım toplantısı

dünyadaki ilk tanıtım toplantısı

Dünyanın önde gelen şirketleri arasında yer alan ve 2012’den beri Hong Kong Borsası’nda işlem gören Çin Makine Mühendislik Şirketi CMEC, dünyadaki ilk tanıtım toplantısını 17 Eylül 2013 Salı günü Çırağan Palace Kempinski Otel’de yaptı...

Xiaomi 13T Pro, tanıtımından önce gizlice Amazon'da satışa çıktı!

Xiaomi 13T Pro'nun tanıtımı öncesinde beklenmedik bir şekilde sürpriz bir hamleyle Amazon'da satışa sunuldu. Üst düzey performans arayan kullanıcılar için tasarlanan 13T ailesi, muhtemelen Temmuz ayında resmi duyurusunu yapacak.

Google Pixel Fold Tanıtımı: Katlanabilir Telefon Dünyasına Yeni Bir Soluk Geliyor!

Google'ın merakla beklenen yeni katlanabilir telefonu Google Pixel Fold yakında tanıtılacak. Google tarafından yapılan duyuruya göre, cihazın tanıtımı 10 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ve ön sipariş süreci hemen ardından başlayacak. 

Türk fındığı için tanıtım atağı! Hedefte 15 yeni ülke var!

Dünyada kalitesiyle birinci sırada yer alan Türk fındığı için yeni bir tanıtım atağının startı verildi. Buna göre, hazırlanan  Giresun Ticaret Borsasınca hazırlanan Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) projesi kapsamında hedef pazarlar arasına 15 yeni ülkeyi dahil etme

Apple'da sızıntı! iPhone 14 tanıtım tarihi ortaya çıktı! 

Apple’ın yaz sonunda düzenlemeyi planladığı etkinliğine artık sayılı bir zaman kaldı. Covid 19 pandemisi nedeniyle getirilen kısıtlama ve yasakların da kalkmasıyla birlikte etkinliğin Eylül ayında fiziksel ortamda düzenlenmesi bekleniyor. Peki iPhone 14'ün tanıtımı ne zaman yapılacak? İşte iPhone 14

Sultangazi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tanıtımı yapıldı!

İstanbul'da Sultangazi'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için tanıtım toplantısı yapıldı.

Van Erciş'te kentsel dönüşüm tanıtım toplantısı yapıldı!

Van'ın Erciş ilçesinde "Kentsel Dönüşüm 2. Etap Projesi"nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Gayrimenkulde sanal tanıtım dönemi!

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği, yabancı yatırımcıları Türkiye’ye çekmek için atağa geçti. Sektörde sanal fuarlara hız verilecek. 2020’nin sonunda ise tanıtım turları yapılacak. Ürdün, Katar, Kuveyt, Çin, Pakistan, Hindistan, İngiltere, İsveç, Norveç ve Fransa öncelikli olacak.

ÇEDBİK Konut Tanıtım Eğitimi 16 Temmuz'da gerçekleştirilecek! 

Konut Tanıtım Eğitimi 16 Temmuz 2020 Perşembe günü 14:00-15:30 saatleri arasında ZOOM uygulaması üzerinden düzenlenecek...

TİGEM, Arap Tayı Tanıtım ve Hippoterapi Merkezi'ni kiraya verecek!

Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), Arap Tayı Tanıtım ve Hippoterapi Merkezi'ni 5 yıllığına kiraya verecek.

Yurt dışı ofis kiraları ve tanıtım faaliyetlerine 170 milyon lira destek!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, ihracata yönelik devlet yardımları açısından 2019'un "altın yıl" olduğunu dile getirerek, "Yurt dışı ofis kiraları ve tanıtım faaliyetlerine 170 milyon lira destek ödemesi yaptık." dedi...

Kale Tanıtım İnşaat Malzemeleri ve Tesisat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Tanıtım İnşaat Malzemeleri ve Tesisat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile bugün Fatih Kütük tarafından kuruldu.

BESA Grup BO Viera projesinin tanıtımını yaptı!

BESA Grup The BO Viera projesinin tanıtımı için yeni açılan Zorlu Center'daki ofisinde yaza merhaba partisi ile yaptı. Bodrum Küçükbük Koyu'nda hayata geçirilen projenin ilk etabının 2019 yılı sonunda teslimi planlanıyor. 

Frigya Seyahat Tanıtım Ve Turizm Limited Şirketi merkezini taşıdı!

Frigya Seyahat Tanıtım Ve Turizm Limited Şirketi bugün merkez nakli işlemini gerçekleştirdi. 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Rıdvanoğulları tarafından kurulan Frigya Seyahat Tanıtım Ve Turizm Limited Şirketi merkezini Avcılar'a taşıdı. 

dünyadaki ilk tanıtım toplantısı Haberi

dünyadaki ilk tanıtım toplantısı

CMEC Türkiye Tanıtım Toplantısı’nda konuşan CMEC Başkanı Zhang Chun şunların altını çizdi: 

“Yaklaşık 30 yıl önce temsilcilik ofisimizi açarak adım attığımız Türkiye’de hidroelektrik, termik santraller ve madencilik alanlarında başarılı projeleri hayata geçirdik. Hem DSİ ve TKİ gibi güçlü kamu kuruluşlarıyla hem de 2000’lerden itibaren özel sektör ile dünyada örnek gösterilen ve ödüller alan projeleri işbirliği içinde tamamladık. Bu projelerde zaman zaman uygun finansman imkanlarını da beraberimizde getirdik ve Çin kredisi kullandırdık.


Türkiye bizim için kendisi müthiş bir potansiyel olmakla beraber aynı zamanda bölgedeki konumu itibari ile de çok önemli bir ülke. Bu sebepledir ki dünya tanıtım toplantılarımıza Türkiye’den başladık.


Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm gücümüzle ve proje finansman imkânlarımızla, “kazan-kazan” modeliyle sizlerle işbirliği yapmaktan ve yatırımlarımızla Türkiye ile Çin...