05 / 05 / 2024

Dünyagöz yatırımları

Dünyagöz yatırımları

Dünyagöz’ün gündeminde 145 milyon liralık yatırım programı var. Türkiye’de de 5 yeni hastane ve 12 yeni şube yatırımına hazırlanan Dünyagöz, bu yatırımlarla birlikte 2 yılda toplam 145 milyon lira yeni yatırım yapacak

Konut yatırımcısı gözünü yurt dışında dikti! Yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları arttı...

Küresel Konut Fiyat Endeksi kapsamında, dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ülke olan Türkiye'de, konut sahibi olma oranları düşüş gösterirken, yatırımcıların yurt dışında gayrimenkul alımlarında ciddi bir artış gözlemleniyor.

Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları 2 milyar dolara dayandı!

Türk vatandaşlarının yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları rakamlarında, 2023'te büyük bir yükseliş oldu. 2022 yılının toplamında 701 milyon dolar olan yatırım miktarı, 2023'ün ilk 11 ayında 1 milyar 918 milyon dolara yükseldi. İşte son dakika rakamları...

Rusların yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı!

Rusya vatandaşlarının yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı. Rusların en çok emlak satın aldığı ülkeleri Birleşik Arap Emirlikleri, Türkiye, Tayland, Güney Kıbrıs ve İspanya oldu. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Temiz enerji teknolojisi yatırımları hız kazandı!

Dünyaca ünlü petrol ve doğalgaz şirketleri, temiz enerji teknolojisine yönelik yatırımlarını hızlandırdı. BP, Shell, TotalEnergies, ADNOC, Saudi Aramco ve Petronas gibi dünyaca ünlü şirketler, yenilenebilir enerji, hidrojen üretimi ve karbon yakalama teknolojileri alanlarında yatırımlarına hız verdi

Yatırımlar meyvesini vermeye başladı! Doğalgaz ücretlerinde büyük indirim

Türkiye'nin son dönemler yaptığı yatırımların geri dönüşü olarak son1 senede elektrik ve doğalgaz ücretlerin da yüzde 52,4 seviyesinde indirim sağlandı. İndirimlerin durmayacağı ve Nisan ayından itibaren elektrik fiyatlarında da indirim olması bekleniyor.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi açıldı!

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi 4 milyon 237 bin 49  TL yatırım bedeli ile Nahit Sağlık tarafından açıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Quız Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quız Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  250 bin TL sermaye bedeli ile I.Fathalla Ibrahım Aly Saıd tarafından kuruldu.

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

Derviş Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derviş Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Camal Hassan Derviş tarafından kuruldu.

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

Dünyagöz yatırımları Haberi

Dünyagöz yatırımları


Dünyagöz’ün gündeminde 145 milyon liralık yatırım programı var. Bu yıl haziran ayında Ankara Sincan ve Çayyolu’nda, Sakarya, Çorlu ve Erzincan’da; aralık ayında Gaziantep, Konya, Sultanbeyli, Ümraniye, Beylikdüzü, Küçükçekmece ve Bağcılarda yeni Dünyagöz şubeleri hizmete açacak. Bu yatırımlar 2014 yılında tamamlanacak ve yatırım tutarı 75 milyon lira olacak. 2015 yılında hizmete girecek arsaları alınmış ve projeleri onaylanan 5 hastane var. Bu hastaneler Kayseri, Adana, Eskişehir, Diyarbakır ve İzmir’de hizmete girecek. Bu hastaneler için 2015 yılında 70 milyon lira yatırım yapılacak. Dünyagöz, yurtdışında ise şu anda 4 adet olan klinik sayısını 2 yıl içinde 30 adete çıkaracak. Bu klinikler sadece ön tanı hizmeti verecek. Ön teşhis merkezlerinin toplam yatırım maliyetli yaklaşık 5 milyon dolar seviyesinde. Gelecek 2 yıl içindeki yatırım planları...