18 / 05 / 2024

Dünyagöz yurtdışında hastane mi açacak

Dünyagöz yurtdışında hastane mi açacak

Önce müteahhitlik yaptı. Sonra tek bir branşta ihtisaslaşarak hızla büyüdü. Dünyagöz Grubu 2016 da yabancı bir ortakla yola devam etmeye hazırlanıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, ikinci alternatifimiz ise halka arz diyor...

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen konut ve iş yerleri teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında 2. etap 247 konut ve iş yerini teslim ederek, bazı tesisler ile millet bahçesi için toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler hangileri? Türkiye kaçıncı sırada?

İyi eğitim görmüş, uluslararası firmalar da çalışabilecek, yüksek nitelikli beyaz yakalılar için yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler tespit edildi. 12 bin üst düzey çalışanla yapılan ankette yaşam kalitesi, bireysel ilişkiler, ulaşım, kariyer fırsatları ve maaş gibi kriterler değerlendirildi.

Nef yurtdışında yatırımlarına hız verecek!

Yurtdışında sayısız konut projelerini hayata geçiren Nef yeni projeler için düğmeye bastı. Yeni yatırımlara yönelik açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 10'a yakın ülkede çalışma yapılacağını açıkladı. 

Mithat Yenigün: İlave adımlarla istihdamı yurtdışında artırmaya hazırız!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün Ekonomi Reformu Paketi hakkında yaptığı değerlendirmede "İlave adımlarla istihdamı yurtdışında artırmaya hazırız" dedi.

Türk müteahhitlerin yurtdışında en çok iş aldıkları 2. ülke hangisi?

Türk-Ukrayna İş Adamları Derneği (TUİD) Başkanı Burak Pehlivan, yaptığı açıklamada, Türk müteahhitlerin yurtdışında en çok iş aldıkları 2. ülke Ukrayna olduğunu söyledi.

Acıbadem, yurtdışında hastane yatırımlarına hazırlanıyor!

Sağlık alanında verdiği hizmetlerle adından söz ettiren Acıbadem Grubu, yurt dışında hastane açmaya hazırlanıyor. Acıbadem Sağlık Grubu Genel Müdürü Tahsin Güney, özellikle Balkanlar'da yatırım yapmayı düşündüklerini dile getirdi. 

Giresun'da kentsel dönüşüm kapsamında 28 binada 96 bağımsız bölüm tespit edildi!

Giresun'da kentsel dönüşüm kapsamında 28 binada 96 bağımsız bölüm tespit edildi, 11 binada toplamda 20 bağımsız bölüm yıkıldı.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan bina çöktü!

İstanbul Üsküdar’da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmek için boşaltılan bina çıkım çalışmaları esnasında çöktü...

Atasay yurtdışında 200 mağaza açacak!

Bu yılı 870 milyon TL ciroyla kapatmayı planlayan Atasay, Asya pazarına açılmayı hedefliyor. Ailenin dördüncü kuşak temsilcisi olan Atasay CEO'su Atasay Kamer, "Hedefimiz yurtdışında 200 mağazaya ulaşmak" diyor.

Desa, önümüzdeki dönemde yurtdışında büyüyecek!

Deri sektöründeki birçok şirketin aksine 2018 yılını büyümeyle kapatmaya hazırlanan Desa, yurtdışında büyüyecek. Desa'nın yakın gelecekte İtalya'dan başlayarak bir mağazalaşma atağı olacak...

Kahramanmaraş Tekke'de dönüşüm kapsamında 90 ev yıkıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tekke’de kentsel dönüşüm kapsamında yıkım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

İzmir Örnekköy'de dönüşüm kapsamında yıkımlar başladı!

İzmir'in farklı noktalarında çarpık ve sağlıksız yapılaşmaya karşı kentsel dönüşüm çalışmaları yürütülüyor. İzmir Örnekköy'de dönüşüm kapsamında yıkımlar başladı. 

Estethica yurtdışında büyüyecek!

MYC Partners Sağlık Grubu son dönemde yurtdışında büyümek için rotasını Bulgaristan’a çevirdi. Şirket, Bulgaristan'ın merkezi Sofya'da plastik cerrahi hastanesi kurmaya hazırlanıyor.

Dünyagöz yurtdışında hastane mi açacak Haberi

Dünyagöz yurtdışında hastane mi açacak

DÜNYAGÖZ Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, uzun yıllar inşaat malzemeleri sattıktan sonra 1988'de inşaat müteahhitliğine başlamış. 1991'de inşa ettiği Avrupa Hastanesi'yle adım atmış. 1993 yılında İstanbul Gayrettepe'de Çocuk Esirgeme Kurumu'na ait binayı kiralayarak hastaneye dönüştürmüş. Sonra hastanelerini 1995'te büyük bir sağlık grubuna satarak tekrar inşaat sektöründeki işlerine ağırlık vermiş. Ancak bir yıl sonra İstanbul Levent'te, Türkiye'nin tam teşekküllü ilk branş hastanesi olan Dünyagöz'ü hizmete açarak yeniden sağlık sektörüne dönmüş. 


Yeni yıldan itibaren sağlık sektöründeki faaliyetlerine büyük bir ortakla devam etmeye hazırlanan firma, halka açılmak ve yabancı ortaklık için Ak Yatırım'a yetki vermiş durumda. Kapıcıoğlu ile Dünyagöz'iin geleceğe yönelik hedeflerini konuştuk. 


Kaç hastaneniz var? 

26 hastanemiz var. 2016'da hizmete girecek yeni hastanelerimizle 250 olan doktor sayımız 300'e çıkacak. Türkiye'deki pazar payımızı resmi...