29 / 04 / 2024

duraliler Kepez projeleri

duraliler Kepez projeleri

Duraliler'e imar müjdesi geldi. Kepez Belediye Meclisi'nin kasım ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında yapıldı. Toplantıda, ilk olarak Sayıştay Başkanlığı'nın 2013 yılı denetim raporu görüşüldü.

Kepez'den Duraliler'e imar müjdesi!

Kepez Belediye Meclisi, Toprak Koruma Kurulu ve kamu yararı kararlarının alınmasını gündemine alarak Duraliler'in imar planlamasının yapılma sürecini başlattı. Kepez Belediye Meclisi'nin Kasım ayı olağan toplantısı 21 gündem maddesi ile gerçekleşti.

Antalya Duraliler'in imar planına meclisten onay!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez İlçesi Duraliler Mahallesi’nde mahkeme kararı ile plansız kalan bölgeyi mahalle sakinlerinin isteklerine göre yeniden planladı. Yeni imar planı Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nce onaylandı. 

Kepez'de mülkiyet sorunu çözülüyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bugüne kadar 40 binden fazla tapu tahsisi yaptık. Yeni dönemde şehrin yenilenmesiyle ilgili ülke çapında ses getirecek vizyon projeleri hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Kepez’in 76 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor!

Antalya Kepez’in Ünsal ve Duraliler mahallelerinde 76 yıldır yaşanan mülkiyet sorunu çözülüyor. Mülkiyetlerle ilgili yargı kararı olduğunu hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bu kapsamda bir komisyon kurulması yönünde adım atılacağını açıkladı.

Kepez’de kentsel dönüşüm projeleri devam ediyor!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kepez Kaymakamlığı’nın yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Kepez Santral kentsel dönüşüm projesinde inşaat başladı!

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alan Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm alanında inşaat çalışmaları başladı

Kepez Duraliler'de 8 bin metrekare kaldırım yapılıyor!

Kepez Belediyesi, Duraliler Mahallesi'nde gerçekleştirilen asfalt çalışmasının ardından 8 bin metrekare kaldırım çalışması gerçekleştiriyor.

Antalya Büyükşehir'den Kepez Santral'deki dönüşüm için açıklama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projeleri ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada Santral ve Kepez Mahalleleri'nin 30 yıldır çözülemeyen tapu sorununu mahalle sakinleri ile birlikte çözeceği sözünün verildiği hatırlatıldı.

Antalya Büyükşehir'den Kepez ve Santral açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez Santral Mahalleri Kentsel Dönüşüm Projeleri ile ilgili ortaya atılan bazı iddialara yanıt verdi. İşte o açıklama...

Hakan Tütüncü Kepez'de temeli atılacak projeleri anlattı!

AK Parti Kepez Teşkilatı´nda, mahalle temsilcileriyle bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, temeli atılacak ve açılışı yapılacak hizmetler hakkında bilgi verdi.

Kepez Duraliler'e sağlık merkezi inşa edildi!

KEPEZ Belediyesi tarafından Duraliler Mahallesi'nde yapılan sağlık merkezinin inşası tamamlandı. Kuzeyyaka, Göksu ve Altınova Sinan mahallelerinde inşa edilen sağlık merkezlerinden sonra Duraliler Mahallesi'nde de sağlık merkezi inşa edildi.

Kepez ile Muratpaşa'daki altyapı projeleri bu yıl tamamlanacak!

Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğünün Kepez ile Muratpaşa ilçelerinde yaşanan yağmur suyu sorununu çözmek için başlattığı projelerin 46 milyon 400 bin liraya mal olacağı ve yıl içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

Kepez Avni Tolunay ve Duraliler için modern imar planı hazırlanıyor!

Başkan Hakan Tütüncü, Avni Tolunay ve Duraliler mahalleleri için Avrupai tarzda, modern bir imar planı hazırladıklarını söyledi. Tütüncü, imar planının uygulanmasıyla bölgenin, Antalya’nın en güzel yerleşim yeri haline geleceğini belirtti.

Kepez'de imar düzenlemesinde sona gelindi!

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, belediyesinin Avni Tolunay ile Duraliler mahallelerinde düzenlediği iftar sofralarına katıldı.

duraliler Kepez projeleri Haberi

duraliler Kepez projeleri

Kepez Belediye Meclisi'nde, Duraliler Mahallesinin imar probleminin çözümüne yönelik adım da atıldı. Duraliler Mahallesi'nde, Karayolları Bölge Müdürlüğünce planlanan Batı Çevre Yolunun etkileşim alanı içerisinde yer alan 178 hektarlık alanla ilgili Toprak Koruma* Kurulundan tarım dışı kullanım amaçlı kararın. 

İçişleri Bakanlığı'ndan ise kamu yararı kararının alınması isteği oy birliğiyle kabul edildi. Toprak Koruma Kurulu ve kamu yaran kararlan, söz konusu alanın imar planında yol ve yerleşim alanı olarak aynlması için alınacak.Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaptığı konuşmada, alınan karann Batı Çevre Yolü'nun Kepez bölümünün açılmasını sağlayacak imar planlannın hazırlanmasına dönük olduğunu kaydetti. 

Bu kararla Duraliler Mahallesinin imar planlamasının yapılmasıyla ilgili süreci resmen başlattıklanna değinen Tütüncü, şöyle konuştu.Daha öncede Avni Tolunay Mahallesi'nin yıllardır beklemiş olduğu imar uygulamasıyla ilgili çalışmayı gerçekleştirmiştik. 

5 bin ölçekli nazım...