19 / 05 / 2024

Duran Zemin Limited Şirketi

Duran Zemin Limited Şirketi

Duran Zemin Limited Şirketi, Cengiz Duran tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Temmuz 2014 tarihinde Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi, Uzunçayır Caddesi, Sarılar İş Merkezi'nde kuruldu.

Başak Zemin Proje Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Zemin Proje Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Başak Çetin Karagül tarafından kuruldu.

Ahde Zemin Sports İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahde Zemin Sports İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahter Vurcan Balkaş ve Erkan Devrez ortaklığında kuruldu.

Sertkaya Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sertkaya Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Harun    Konca, İdris Daşcı, Mehmet Sıddık Karayel, Süleyman Bakış ve Şener Kumral tarafından kuruldu.

Kaf Zemin Mühendislik İnşaat Sondaj Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kaf Zemin Mühendislik İnşaat Sondaj Ve İthalat İhracat Limited Şirketi  Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Kasım Öztürk tarafından kuruldu.

Retro Zemin Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Retro Zemin Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Neşe Erkardeş tarafından kuruldu.

Jeon Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jeon Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arkın Karasoy tarafından kuruldu.

Çizgi Zemin Proje Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çizgi Zemin Proje Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Aykut Yakut tarafından kuruldu.

Pasifik Zemin İnşaat  Limited Şirketi kuruldu!

Pasifik Zemin İnşaat  Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin  Öz Remzi   Dilek, Turgut Ayçiçek tarafından kuruldu.

Projem Zemin Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Projem Zemin Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Burhan Ocaktan tarafından kuruldu.

Eksan İnşaat Zemin Yapı Sistemleri Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksan İnşaat Zemin Yapı Sistemleri Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret  Limited  Şirketi Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Tonka tarafından kuruldu.

Çavuşoğulları Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çavuşoğulları Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Davut Sandal tarafından kuruldu.

Elmas Zemin Kaplama Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Zemin Kaplama Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Elmascan tarafından kuruldu.

Hasan Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan  Kızıloğlu tarafından kuruldu.

Duran Zemin Limited Şirketi Haberi

Duran Zemin Limited Şirketi

Duran Zemin Limited Şirketi, Cengiz Duran tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Temmuz'da kuruldu. 


Duran Zemin Limited Şirketi iş konusu; a.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt işleri ile ilgili zemin etütleri yapmak, zemin güçlendirme, fore kazık, jet grouting, çakma kazık ve ankaj    imalatları, zemin ve kayalarda muhtelif enjeksiyon işleri yapmak, b.Temel etüt sondajları, temel kazıklan ve fore kazık temellerinin projelendirilmesi ve inşaatları, sondajları, arazi ve laboratuar deneyleri, jeolojik ve jeofizik etütlerinin yapılması,    teknik raporlarının hazırlanması, kontrolörlük, mühendislik ve müşavirlik hizmetleri yapılması ve uygulanması, c.Modern geoteknik mühendisliği ile ilgili konulardaki teknolojilerinin uygulanmasını sağlamak, d Ankrajlı ve ankrajsız fore kazık uygulamalarını yapmak, e.Kazık diafram, perde duvar, ankraj, çeşitli enjeksiyon, palplans, kesen,...