02 / 05 / 2024

duravit lavabo

duravit lavabo

Bağımsız yemek pişirme ve malzeme hazırlama adacıkları mutfaklarda giderek daha çok yer alıyor. Sieger Design, Duravit için her iki taraftan rahatça kullanılabilen yeni lavabo Kiora Z’yi geliştirdi...

Adana'da depremzedeler için kurulan 514 konteynerde yaşam başladı!

Adana'nın Çukurova ilçesinde kurulan, içinde lavabo, duş, mutfak, buzdolabı, ocak ve termosifonun yer aldığı 514 konteynerde yaşam başladı...

BİM online kataloğunda Hyperactive lavabo açıcı jel 17,50 TL, tuvalet kağıdı 36,50 TL! BİM 29 Kasım 2022 fiyat listesi

BİM Market'in online aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, BİM'de bu hafta hangi aktüel ürünler indirime girdi, fiyatları kaç TL oldu? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'ne su tasarrufu düzenlemesi!

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'nde su tasarrufu içeren düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Gerçekleştirilen düzenlemelerle evlerde lavabo musluk debilerine sınırlama gelecek, sıcak su re-sirkülasyon pompası kullanımı zorunlu tutulacak.

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'ne 'su' ayarı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'nde gerçekleştirilecek olan değişiklikle binalarda lavabo musluk debileri sınırlandırılacak.  

Duravit İnşaat Metal Hırdavat Kimya Mobilya Peyzaj İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duravit İnşaat Metal Hırdavat Kimya Mobilya Peyzaj İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Sincar tarafından kuruldu.

Avis Caravan'dan karavan kiralama hizmeti!

Avis Caravan, standart olarak bulunan yatak, buzdolabı, televizyon, masa, tuvalet, lavabo, mutfak dolapları gibi temel ihtiyaçların yanı sıra kamp yapmak için gerekli olan birçok malzemeyi de hizmete sunuyor...

'Ters ev'lerin sayısı her geçen gün artıyor!

Tavana yerleştirilen koltuk, sehpa, lavabo ve diğer eşyalarla misafirlerin yoğun ilgisini çeken "ters ev"lerin sayısı giderek artıyor.

Duravit, 2020'ye kadar Türkiye'de 5 milyon Euro'luk yatırım yapacak!

Fırın, otomasyon ve verimlilik konularını içeren yatırımın ilk ayağını gerçekleştiren Duravit, 2020'ye kadar Türkiye'de toplam 5 milyon Euro'luk yatırım yapacak...

Creavit'le banyolar renklendi!

Creavit, faklı yaşam tarzlarına hitap eden bakış açısını rengarek lavabo ve klozetlere yansıtıyor. Creavit, ULTRA lavaboyu ve FREE asma klozeti, yeni renkleriyle kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Fotoselli Lavabo Bataryası, 2016 Wınner ödülü aldı!

German Design Council (Almanya Tasarım Konseyi) tarafından düzenlenen ICONIC AWARDS 2016 ürün kategorisinde E.C.A. Fotoselli Lavabo Bataryası ‘Winner’ ödülüne layık görüldü.

E.C.A Fotoselli lavabo bataryasına 'Winner' ödülü!

German Design Council (Almanya Tasarım Konseyi) tarafından düzenlenen ICONIC AWARDS 2016 ürün kategorisinde E.C.A Fotoselli Lavabo Bataryası ‘Winner’ ödülüne layık görüldü.

Duravit ile dayanıklı banyo mobilyaları!

Duravit banyo mobilyaları önceden monte edilmiştir ve teslimattan sonra montaj için hazırdır. Optimum duvar tesisat ve montaj gereksinimlerinin karşılandığı yerlerde, tesisatçılar için bile çocuk oyuncağıdır.

Duravit'ten erişilebilir banyo tasarımları!

Banyolar uzun bir kullanım ömrüne sahip olduğundan, ileriyi düşünmek ve gelecekteki ihtiyaçları dikkate almak daha da önemli.Sık sık kullanılan bu alana önden kolaylıkla erişilebilmelidir ve alanın kullanımı ayrıca güvenli olmalı.

duravit lavabo Haberi

duravit lavabo

Kiora Eviye Serisi, çanakta yoğunlaşan eş biçimli bir tasarıma sahip olan Kiora Z ile lavaboda iş yaparken bolca hareket özgürlüğü ve boş alan sağlayan yeni bir tasarımı da içine alacak şekilde genişletiliyor. Ortada konumlanmış eviyenin iki yanında eş biçimli süzülme yüzeyleri var. Bu iki eşit süzülme alanı çanağa doğru eğimli ve su her iki taraftan kolayca çanağa akıyor.


Epikürden mamul, bulaşık makinesinde yıkanabilen ve bükülmeyen bir kesme tahtası da ilave çalışma yüzeyi oluşturuyor. Sol tarafa yerleştirilen taze gıdalar kesme tahtasında hazırlanıyor, çanakta yıkanıyor ve sonra da sağ taraftaki süzülme alanına konuyor. 


Seramikler tat ve koku içermediği için, gıdalar Kiora Z üzerinde hiç tereddütsüz hazırlanabilir. Hiçbir şekilde tat değişmez. Ayrıca, tüm Duravit mutfak eviyeleri özel olarak dayanıklı DuraCeram© özel seramiklerinden yapılmıştır.


Beyaz ve...