03 / 05 / 2024

Duravit mutfak evye

Duravit mutfak evye

Bağımsız yemek pişirme ve malzeme hazırlama adacıkları mutfaklarda giderek daha çok yer alıyor. Sieger Design, Duravit için her iki taraftan rahatça kullanılabilen yeni lavabo Kiora Z’yi geliştirdi...

UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı 23 Şubat'ta!

Seramik, Banyo ve mutfak sektörüne yön veren firmaların buluştuğu UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı, 23-27 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

Silverline, 28. Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı Unicera'ya katılacak!

Yenilikçi, çevreci ve fonksiyonel tasarımlara imza atan Silverline Ankastre, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı Unicera'da yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak...

Duravit'ten yeni Cape Cod küvet!

Soğuk mevsimin güzel yanının keyfine Duravit'in yeni Cape Cod küvetinde varabilirsiniz. Çünkü tasarımcı Philippe Starck'ın eserlerinde rahatlama her şeyin önünde ve merkezdedir.

İyi bir mutfak nasıl tasarlanmalı?

Son teknoloji makineler, kusursuz işçilik ve deneyimli kadrosuyla Demsaş Mutfak’ta; ergonomisi, fonksiyonelliği ve yüksek kalitesiyle evinizde sadece size özel bir mekân yaratabilirsiniz.

Yurtbay Seramik, UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılacak!

Yurtbay Seramik, 23 - 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü'nde gerçekleştirilecek UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılarak en yeni ürünlerini Salon 3, Stand 309-321’de sergileyecek.

Batı Mahal Villaları'nda büyük mutfak keyfi!

Villa yaşamından farklı beklentileri olanların talepleri doğrultusunda projelendirilen Batı Mahal villaları, mutfak keyfini sevenlere geleneksel mutfak tasarımının çok ötesinde bir yaşam alanı sunuyor.

28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ne zaman?

İnovatif fikirler ve sürdürülebilir işbirlikleri için akılcı projelere akılcı çözümler sunan UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 23 - 27 ŞUBAT 2016 tarihlerindeTüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece'de profesyonelleri buluşturuyor

Mutfak dekorasyonu nasıl olmalı?

Mutfağın evin en hareketli yeri olduğunu unutmamamız gerek. Yapacağımız mutfak dekorasyonu işlevsel ve göze hoş gelmeli, mutfakta kalabalık yapmamalı...

Hef Mutfak Mobilya İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hef Mutfak Mobilya İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Gencay Çiçek Şube Müdürlüğü'nde 75 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Pendik, Kaynarca Mahalle'de açıldı.

Pekcan Grup'dan modern mutfak tasarımları!

Hayalinizde kurduğunuz mutfak tasarımı, üç yılı aşkın süredir inşaat malzemeleri satışı ve dağıtımı konusunda faaliyet gösteren Pekcan Grup’un, profesyonel ekibiyle modern ve minimalist çizgilerle evlerinize geliyor.

Parktepe'de yaşayan kadınlar Hacker mutfak ile tanışacak!

Ev alım sürecinde kadınların ihtiyaç ve zevklerinin yönlendirici olmasını dikkate alan Parktepe Evleri, kadınları Alman kalitesini tasarım ve teknolojiyle bütünleştiren Hacker mutfak ile tanıştıracak

Kelebek, yeni mutfak mağazası ile Söke’de!

Kelebek’in yeni mağazacılık konseptiyle Aydın Söke’de faaliyete geçirdiği son mutfak mağazasını törenle hizmete açan Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Serdar Sorfük, “Kelebek, mutfaklarda çok beğenilen tasarımlara imza atıyor.

Kelebek Mutfak, ada üniteleri ile mutfakların havasını değiştiriyor!

Kelebek Mutfak, ada üniteli şık ve modern koleksiyonları ile hem zevkine hem de evine uygun mutfak isteyen kullanıcıların hayallerini gerçekleştiriyor. Kelebek Mutfak, yenilikçi koleksiyonları ile mutfak dizaynına modern bir bakış açısı kazandırıyor.

Duravit mutfak evye Haberi

Duravit mutfak evye

Kiora Eviye Serisi, çanakta yoğunlaşan eş biçimli bir tasarıma sahip olan Kiora Z ile lavaboda iş yaparken bolca hareket özgürlüğü ve boş alan sağlayan yeni bir tasarımı da içine alacak şekilde genişletiliyor. Ortada konumlanmış eviyenin iki yanında eş biçimli süzülme yüzeyleri var. Bu iki eşit süzülme alanı çanağa doğru eğimli ve su her iki taraftan kolayca çanağa akıyor.


Epikürden mamul, bulaşık makinesinde yıkanabilen ve bükülmeyen bir kesme tahtası da ilave çalışma yüzeyi oluşturuyor. Sol tarafa yerleştirilen taze gıdalar kesme tahtasında hazırlanıyor, çanakta yıkanıyor ve sonra da sağ taraftaki süzülme alanına konuyor. 


Seramikler tat ve koku içermediği için, gıdalar Kiora Z üzerinde hiç tereddütsüz hazırlanabilir. Hiçbir şekilde tat değişmez. Ayrıca, tüm Duravit mutfak eviyeleri özel olarak dayanıklı DuraCeram© özel seramiklerinden yapılmıştır.


Beyaz ve...