15 / 05 / 2024

Durdu Özbolat ankara

Durdu Özbolat ankara

Çankaya Belediyesinde değişik kademelerde görev alan Durdu Özbolat, CHP Ankara Milletvekili Adayı oldu. Peki, Durdu Özbolat kimdir? Durdu Özbolat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Durdu Özbolat...

Etlik Şehir Hastanesi inşaatı durdu! 

Bu yıl tamamlanması planlanan Ankara'daki Etlik Şehir Hastanesi inşaatında çalışan işçilerin iddiaya göre ücretleri yatırılmıyor.İşçiler ücret alamadıkları için inşaat durdu. 

Mamak Devlet Hastanesi'nin inşaatı durdu mu?

Ankara'nın Mamak ilçesinde yüzde yetmişi tamamlanan 200 yatak kapasiteli Mamak Devlet Hastanesi inşaatının durduğu iddia edildi. Hastanenin ne zaman tamamlanacağı ise bilinmiyor.

Ankara Havagazı Fabrikası'nın yıkımında son durum!

25 Şubat 2017'de yıkımına başlanılan Ankara Havagazı Fabrikası'nın yıkımı durdu. CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Havagazı Fabrikası'nın yıkımına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Durdu Özbolat kimdir?

Çankaya Belediyesinde değişik kademelerde görev alan Durdu Özbolat, CHP Ankara Milletvekili Adayı oldu. Peki, Durdu Özbolat kimdir? Durdu Özbolat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Durdu Özbolat...

Askeri bölgeler neden imara açılıyor?

CUMHURİYET Halk Partisi Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi ve Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı Durdu Özbolat, askeri güvenlik bölgeleri ve askeri yasak bölgelerin imara açılmasına yönelik yapılan çalışmaları Mecüs'e taşıdı.

Ankara - İstanbul YHT, İzmit'te arıza yaptı!

İstanbul-Ankara hattı bugün açılan Yüksek Hızlı Tren içinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın olduğu halde İzmit'te arıza yaptı. Başbakan Tayyip Erdoğan Bilecik’teki konuşmasının ardından YHT ile İstanbul'a doğtu yola çıktı ancak İzmit’te tren durdu.

Durdu Özbolat Dikmen Vadisi'inde kentsel dönüşüm sorularını yanıtladı!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili, Parti Meclisi üyesi ve de Çankaya Belediye Başkan aday adayı Durdu Özbolat, Başkent Ankara Dikmen Vadisi Barınma Hakkı Bürosu na konuk oldu...

Ankara'daki konut projeleri

"Ankara'daki konut projeleri hangileri ve neden Başkent'te de İstanbul'dakiler gibi kampanyalı konut projeleri fazla yok?" Okurlarımın bana çok yönelttikleri sorulardan biri bu.  Bu yazımda bu soruyu yanıtlamaya çalışacağım.

Ankara Gençlik Parkı 19 Mayıs'ta açılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 2008 Mayıs ayında yapımına başlanan Gençlik Parkı'nın açılışı 19 Mayıs'ta yapılacak

TOKİ, Ankara Polatlı'da memura 535 konut satacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara Polatlı 2.etapta memur grubuna inşa ettiği toplam 584 adet konuttan kalan 535 adet konutu satışa çıkardı.

Ankara'da metrekaresi 50 TL'den satılık 60 arsa!

Ankara Kızılcahamam Belediyesi, Yenice, İsmetpaşa ve Kemalpaşa Mahallelerinde bulunan toplam 60 arsayı satışa çıkardı

Vakıflar'dan Ankara ve Çankırı'da 52 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Ankara ve Çankırı'nın ilçelerinde bulunan 52 adet işyerini kiraya verecek

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

Durdu Özbolat ankara Haberi

Durdu Özbolat ankara

Durdu Özbolat kimdir?

Durdu Özbolat, 6 Şubat 1962'de Bucak'ta doğdu. Babasının adı Ali, annesinin adı Hatice'dir.İş Adamı; Lise mezunudur.


Çankaya Belediyesinde değişik kademelerde çalıştı. Çankaya Belediye Meclis Üyesi olarak görev yaptı. Ankara'da Özel İlkem Kolejini kurdu. Rüzgâr enerjisi, eğitimcilik, madencilik, tekstil, gıda ve turizm alanlarında faaliyet yürüten Özbolat Şirketler Grubunda Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüttü. 


Bilsev Vakfı Üyesi, İlkem Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı olarak bu görevleri üstlendi. İnsan Hakları Derneği Üyesi, Toplumsal Araştırmalar Vakfı Başkan Vekili ve Halkevleri Merkez Yönetimi Üyesi oldu. 


Uluslararası Ödül Birliği (Moskova, Rusya) "Şeref ve Vicdan Nişanı", Avrupa Üniversitesi (Hannover, Almanya) "Fahri Doktora" ve "Fahri Profesör" unvanları, Vektör Uluslararası İlim Merkezi (Bakü, Azerbaycan) "Türk Dünyasına Hizmet Uluslararası Altın Madalyası" ile taltif edildi.


23. Dönemde Kahramanmaraş Milletvekili seçildi.


Orta...