05 / 05 / 2024

durmuş döven kim

durmuş döven kim

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven​ kimdir? Durmuş Döven​ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Durmuş Döven'in biyografisi...

Anadolu'ya lüks oteller yapılacak! 

Kongre ve etkinlik turizmi gelirleri gittikçe artıyor. Sadece büyük şehirlerde değil Anadolu'da da kongre turizmi mevcut.Aanadolu'da otel eksikliği olduğunu belirten Reyşaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, lüks oteller inşa edeceklerini söyledi. 

Güven Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Sayıl tarafından kuruldu.

TÜİK verilerine göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından, eylül ayına yönelik ekonomik güven endeksi verileri açıklandı. Buna göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı.

Reel Kesim Güven Endeksi'nde düşüş: İstihdam, ihracat ve siparişte beklentiler kötümser!

Reel Kesim Güven Endeksi (RKGE) temmuzda 1,4 puan düşerek 106,8'e geriledi. Reel sektör gelecek üç ayda maliyetlerin artacağını düşünürken, ihracat, istihdam ve sipariş miktarı için iyimser değil.

İnşaat, hizmet ve perakende sektörlerinde güven düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2023 Temmuz’a dair Hizmet, Perakende Ticaret ve İnşaat Güven Endekslerini yayımladı. Bu kapsamda, inşaat, hizmet ve perakende sektörlerinde güven düştü.

Tüketici güven endeksi haziran ayında 6.5 düşüşle 85.1'e geriledi! 

Tüketici güven endeksi Haziran'da bir önceki aya göre yüzde 6.5 düşüşle 85.1'e indi.

Egemen Döven kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Nerede çalıştı? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven kimdir? Kaç yaşında? Egemen Döven daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Egemen Döven'in eğitim hayatı nasıldı?

Durmuş Döven​ kimdir? Kaç yaşında?

Reysaş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven​ kimdir? Durmuş Döven kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Güven endeksi bu ay hizmet sektöründe arttı! Endeks perakende ticaret ve inşaatta düştü! 

Güven endeksi, Mart ayında, Şubat'a oranla hizmet sektöründe yüzde 1,1 yükselirken, perakende ticaret sektöründe yüzde 4,4 ve inşaat sektöründe yüzde 1,5 düşüş kaydetti. 

Deprem bölgesinde çalışanların maaşını devlet ödeyecek! Kim ne kadar maaş alacak?

Deprem felaketi nedeniyle bölgede hasar alan birçok işletme faaliyetini durdurmak zorunda kalırken, bu işyerlerinde çalışanların maaşları devlet tarafından ödenecek. Pandemi dönemindeki kısa çalışma ödeneği, depremle birlikte tekrar geri dönerken, kim ne kadar alacak sorusunun cevabı da netleşti.

 Kim Market’te 8 kg Tursil 129 liraya, 4 litre ayçiçek yağı 139 liraya düştü! 15 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Kim Market’in şubat ayı indirimlerinde peynir, çay, yağ, tuvalet kağıdı dahil çeşitli ürün grupları cazip indirimlerle satışa sunuluyor. Peki indirime giren ürünler arasında hangileri var? Hangi ürün kaç TL indirime girdi?  Kim Market’te peynir, çay, yağ, tuvalet kağıdı kaç TL?

Twitter Türkiye'de de altın tik dönemi başladı! Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı!

Elon Musk'ın satın alınmasının ardından Twitter'da "Altın Tik" dönemi başladı ve yapılan değişikliklerle gündeme geldi. Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı...

İhsan Gökşin Durusoy, Akiş GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Akiş GYO Genel Müdürü, İhsan Gökşin Durusoy, 2022 sonu itibariyle Akkök Holding A.Ş.'de İcra Kurulu Başkanı görevini üstlenecek olması sebebiyle 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle, Genel Müdürlük görevinden ayrılacak. Peki Akiş GYO Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar ve Akiş GYO'dan gelen o açıkl

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

durmuş döven kim Haberi

durmuş döven kim

Durmuş Döven​ kimdir?
18 Nisan 1961 tarihinde Ankara’da doğan Durmuş Döven​, ilk ve ortaokuldan sonra ticaret lisesinde öğrenimine devam etti. Döven, liseden mezun olunca, önce Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nü ardından Anadolu Üniversitesi İş İdaresi Bölümü’nü tamamladı. Maltepe Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi üzerine de Yüksek Lisans yapan Durmuş Döven’in, okumak ve öğrenmek en büyük emellerinden birisi. Halen üniversitelerde ders veriyor, konferanslara katılıyor.

Durmuş Döven, ticaret hayatına 1978 yılında küçük bir sermaye ile başladı. Henüz 16 – 17 yaşlarında lise ikinci sınıf öğrencisiyken, bugün iş dünyasındaki birçok holding ve önemli şirketin geldiği yer olan Çıkrıkçılar Yokuşu’nda ilk ofisini açtı. Hem çalışıp hem de okuluna devam etti. İlk olarak mefruşat ve dekorasyon üzerine kurduğu şirketi ile ağırlıklı olarak bankaların işlerini yaptı....