29 / 04 / 2024

Dursun Ali Şahin kimdir

Dursun Ali Şahin kimdir

Edirne Valiliğinin katkılarıyla onarılan ve minaresi yapılan Bulgaristan’ın Velichka-Veli bey köyündeki Veli Bey Camisinin açılışı Vali Dursun Ali Şahin ve beraberindeki heyet tarafından yapıldı.

Edirne'deki 4 yatırım 29 Ekim'de hizmete girecek!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, yeni yapılan Edirne Devlet Hastanesi" nin akıllı hastane olacağını belirterek, "Özellikle elektriğini kendi üretmesi çok güzel bir olay" dedi.

Dursun Ali Şahin devlet hastanesi inşaatını inceledi!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin devlet hastanesi inşaatını inceledi, Şahin Devlet hastanesinin kısa sürede tamamlanacağını ve Edirne halkının modem bir binada sağlık hizmeti alacağını ifade etti.

Dursun Ali Şahin kimdir?

23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan vali atama kararına göre, Merkez Valisi Dursun Ali Şahin Edirne Valiliği'ne atandı. Peki Dursun Ali Şahin kimdir? İşte Dursun Ali Şahin..

Ecemsan İnşaat Ve Beton Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecemsan İnşaat Ve Beton Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Şahin Ecem tarafından kuruldu.

Dh Destek Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Dh Destek Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Şahin tarafından kuruldu.

Kyo Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Kyo Mimarlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Koyuncuoğlu ve Dursun Ali Erbaş ortaklığında kuruldu.

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Bilici tarafından kuruldu.

Ekonomik Turizm Reklam İnşaat Nakliyat Vinç Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ekonomik Turizm Reklam İnşaat Nakliyat Vinç Hizmetleri Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Tüylü tarafından kuruldu.

Seymen Çelik İnşaat Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seymen Çelik İnşaat Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Dursun Ali Çelik ve Sabahattin Çelik ortaklığında kuruldu.

Norr Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Norr Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Balcı ve Erol Güçlüel ortaklığında kuruldu.

Alfa Pmd Proje Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Pmd Proje Mühendislik Danışmanlık Limited  Şirketi Ümraniye’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Dursun Ali Adıgüzel tarafından kuruldu.

Kayasafety İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kayasafety İnşaat Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Şahin tarafından kuruldu.

Dursun Ali Alp kimdir?

Özak GYO Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ali Alp kimdir? Dursun Ali Alp daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dursun Ali Alp'in biyografisi...

Divanlar Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Divanlar Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedel ile Muhammed Ali Şahin tarafından kuruldu.

Dursun Ali Kılıclı kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ali Kılıclı kimdir? Dursun Ali Kılıclı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Dursun Ali Kılıclı'nın biyografisi...

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi ne durumda? 

Trabzon'da Çömlekçi Kentsel Dönüşümü için TOKİ ile anlaşma yapılmıştı ve proje 138 hektardan 9.07 hektara düşürülmüştü. Çömlekçi-İskenderpaşa Mahallelerini Koruma Yaptırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dursun Ali Düzenli, " İş yapılmadan yapılan açıklamalara artık karnımız tok." dedi...

Dursun Ali Şahin kimdir Haberi

Dursun Ali Şahin kimdir

Edirne Valiliğinin desteği ile onarımı yaptırılan Osmanlı mirası Veli Bey caminin açılışı Vali Şahin ve Burgaz Konsolosu Niyazi Evren tarafından yapıldı. Açılış için Veli bey köyüne giden halkın büyük ilgisi ile karşılaştı. Vali Şahin verilen desteğin yerinde olduğunu görünce diğer camilerin onarımı için gereken desteğin sağlanacağı sözünü vererek bölge halkının takdirini topladı.


Yediden yetmişe çok sayıda kişinin katıldığı açılışta Vali Şahin halka hitap ederek dost ve komşu ülke Bulgaristan ile sıfır sorun yaşandığını ve giderek artan iyi ilişkilerle soydaşların her zaman yanlarında olma gayreti içinde olduklarını ifade etti. Vali Şahin “Bizler bir elmanın iki yarısıyız. Sizin burada canınız acısa bizimde Türkiye’de canımız acıyor. Türkiye güçlü olursa burada sizlerde güçlü olursunuz. Biz sizlerin yanındayız. Burada onarımlarını yaptırdığımız camileri cemaatsiz bırakmayalım. Camiler...