12 / 05 / 2024

dursun ataş toki ödemeleri ertelensin

dursun ataş toki ödemeleri ertelensin

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, koronavirüs salgını sebebiyle ekonomik sorunlarla karşılaşan vatandaşlar için, emlak vergisi ve TOKİ ödemelerinin faizsiz olarak ertelenmesini talep etti...

TOKİ mağdurları Meclis'te! Dursun Ataş: TOKİ 100 bin sosyal konut projesinde KDV yüzde 1'e düşürülmeli!

TOKİ 100 bin sosyal konut mağdurları son zamanlarda gündemden düşmüyor. Şimdi de İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş, konuyu Meclis gündemine taşıdı. İşte Dursun Ataş'ın o açıklaması...

Kayseri'deki kat mülkiyeti tapusu sorunu Meclis'te: Vatandaşlar mağdur edilmesin!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri'de pek çok yoksul vatandaşın seneler önce yapı ruhsatı alarak ev yaptırdığını şimdi ise arsa tapularını kat mülkiyeti tapusuna çevirmek istediklerini ancak bunu yapmak için istenen bedeli ödeyemediklerini belirtti. İşte Ataş'ın o açıklaması...

Akaryakıt fiyatları 4 katına çıktı! İstasyonlar yakıt alamayacak durumda!  

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, akaryakıt sektöründeki sorunları Meclis gündeminde konuştu ve akaryakıt sektöründe alınması gereken önlemleri açıkladı. İşte ayrıntılar...

TOKİ’den ucuz konut atağı! İşte detaylar!

TOKİ, ev sahibi olmayı isteyen dar gelirli aileler için yeni projeler gerçekleştirmeye devam ediyor. İşte TOKİ’den ucuz konut atağı!

TOKİ'den İstanbul Ataşehir'e 211 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Ataşehir'de yeni konut projesi inşa edecek.

TOKİ'den İstanbul Ataşehir'e 718 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Ataşehir'de 718 konut ve 70 adet dükkan inşa edecek.

Kayseri'de 2020'de bin esnaf kepenk indirdi!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Türkiye’nin tüm şehirlerinde olduğu gibi Kayseri’de de ekonomik krizin derinleştiğini aktararak, “Yüz yıllardır esnaflık geleneğinin merkezinde olan Kayseri’de ilk defa dükkanlar kapanmış" dedi.

TOKİ Ataşehir Şerifali ihalesi bugün!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ataşehir Şerifali projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ, Ataşehir projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 18 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Dursun Ataş'tan 'emlak vergisi ve TOKİ ödemeleri ertelensin' talebi!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, koronavirüs salgını sebebiyle ekonomik sorunlarla karşılaşan vatandaşlar için, emlak vergisi ve TOKİ ödemelerinin faizsiz olarak ertelenmesini talep etti...

Dursun Baştürk ile Hakan Akbulut TOKİ Başkan Yardımcısı oldu!

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığında açık bulunan başkan yardımcılıkları görevlerine Dursun Baştürk ve Hakan Akbulut getirildi.

TOKİ Ataşehir kurasız satış 2019 detayları!

TOKİ Ataşehir kurasız satış 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

dursun ataş toki ödemeleri ertelensin Haberi

dursun ataş toki ödemeleri ertelensin

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, koronavirüs salgını sebebiyle vatandaşların ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya kaldığına dikkat çekerek, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’dan emlak vergisi ve TOKİ ödemelerinin faizsiz olarak ertelenmesi talebinde bulundu. 

Sözcü'den Müslüm Evci'nin haberine göre; İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un cevaplandırması talebiyle soru önergesi hazırladı. 

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle vatandaşların ekonomik olarak olumsuz etkilendiğini belirten Ataş, "Vatandaşlarımız geçim sıkıntısı yaşamaktadır ve devletten yardım beklemektedir" diye konuştu.

"KONUT ÖDEMELERİ BİRÇOK VATANDAŞIMIZI ZOR DURUMA SOKUYOR"

Emlak vergisi ve TOKİ ödemelerinin ertelenmesi gerektiğine vurgu yapan Ataş, "Emlak vergisi ilk taksit ödemeleri Mart ve Mayıs ayları arasında yapılmaktadır. 1 Mart’ta başlayan vergi dönemi, 31 Mayıs’ta sona erecektir. Vergide ikinci taksit ödemeleri ise Kasım ayı içerisinde...