05 / 05 / 2024

Durusnbey OSB çalışmaları

Durusnbey OSB çalışmaları

Balıkesir Dursunbey ilçesi Akbaşlar Bölgesinde kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi için İmar planına esas jeolojik ve jeoteknik zemin etüdü çalışması da başladı.

Osmaniye'nin 2'inci OSB'sinde çalışmalar hız kesmiyor!

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (OTSO) Devrim Murat Aksoy, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yüzde 100 doluluğa ulaşması sebebiyle başlatılan 2'nci OSB'de çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Midyat OSB için çalışmalar tamamlandı!

Midyat Organize Sanayi Bölgesini hayata geçirmek üzere çalışmalar tamamlandı. OSB, 2021 yılında Türkiye'de kurulacak ilk OSB olacak.

Gebze Darıca metro hattında çalışmalar hızlandı!

Gebze- Darıca metro hattının 3 istasyon ve depo sahası için çalışmalara hızla devam ediliyor. metro inşaatının Adliye, Mutlukent ve Gebze Kent Meydanı istasyonlarıyla OSB bölgesindeki depo sahasında kazı çalışmalarına devam ediliyor.

Mersin OSB'de 3'üncü etap çalışmaları başladı!

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nin 3. etabının yapımı için çalışmalar yapılıyor. Proje kapsamında 3'ün Organize Sanayi Bölgesi Ham Yol İnşaatı'nın temeli atıldı.

Şanlıurfa ilçelerinde OSB kurma çalışmaları TBMM gündeminde!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nin elektrik sorununun çözümüne, yatırımcıların desteklenmesine ve ilçelerde ticaret odası ve OSB kurma çalışmaları TBMM gündemine taşındı. MHP'li Özyavuz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Balıkesir Dursunbey OSB'de hafriyat çalışmaları başladı!

Balıkesir Dursunbey’in kaderini değiştirecek olan Organize Sanayi Bölgesi'nde yol açma ve hafriyat çalışmaları başladı.

Ödemiş OSB'de alt yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Ödemiş ve bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Organize Sanayi Bölgesinin alt yapı çalışmaları tamamlanıyor.

Fatsa OSB'de kamulaştırma çalışmaları başlıyor!

Fatsa OSB 2. etap için kamulaştırma çalışmalarının başladığını ifade eden FATSO Başkanı Karataş, "İkinci etap OSB’yi bölgemize kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bunun için çalışmaları hızlandırdık" dedi.

Bandırma OSB'nin ikinci etabında imar çalışmaları yapılıyor!

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi coğrafi konumu, BALO ve Bandırma Port Projesi ile yatırımcının tercih noktası oldu. İkinci etapta imar çalışmaları yapılan OSB’de ağır sanayi yatırımlarının değerlendirilmesi düşünülüyor.

Bafra Karma ve Medikal OSB’de çalışmalar tam gaz!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, OSB Müdürü Mustafa Reis ile birlikte yatırımcı firmaların Bafra Karma ve Medikal OSB’de devam eden inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundular.

Erzurum 2. OSB'nin ilk etap altyapı çalışmaları Ekim'de tamam!

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, 2. OSB altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.Vali Azizoğlu, OSB'nin ilk etabındaki altyapı çalışmalarının 2016 yılı Ekim ayında tamamlanmasının planlandığını ifade etti.

Bilecik Pazaryeri OSB'de çalışmalar başladı!

Pazaryeri Kaymakamı İbrahim Özdel, kentte faaliyet gösteren sanayicilerle bir araya geldi. Özdel Pazaryeri OSB'nin revizyon imar planına göre altyapı projelendirme çalışmalarının başladığını belirtti.

Taşköprü OSB kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan Cumhuriyet Meydanı Projesi, Hasanlı Göleti İçme Suyu Projesi, Taşköprü OSB çalışmaları, Pompeipolis Antik Kenti, tarihi konakların onarımları ve ile ilgili bilgiler verdi.

Durusnbey OSB çalışmaları Haberi

Durusnbey OSB çalışmaları

Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde faaliyete geçecek Dursunbey OSB tüzel kişilik kazandı. Böylece Türkiye’de OSB sayısı 307’ye ulaştı. 2 Aralık 2016 tarihinde tüzel kişilik kazanan Balıkesir Dursunbey OSB’nin 102,66 hektar üzerine kurulması planlanıyor. Şu an için kamulaştırma aşamasında olan OSB’de 50 parsel olacak. Üç bin kişinin istihdam edilmesi öngörülen OSB’de, 2018 yılının ilk çeyreğinde parsel satışına geçilecek. 47 ön talep alan OSB’de, arıtma ve sosyal tesis gibi alanlar da inşa edilecek. Dursunbey OSB özellikle limanlara yakınlığıyla, bölge yatırımcıları için çekim merkezi olacak. OSB, Balıkesir Bandırma Limanı’na 140 kilometre, Mudanya Limanı’na ise 180 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Bursa-Kütahya yolu üzerinde yer alan Dursunbey OSB, İzmir yoluna da bağlanıyor. Bölgeye en yakın havalimanı ise İzmir’de bulunuyor.


Öte yandan Akbaşlar bölgesinde bulunan Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi...