17 / 05 / 2024

Duşhe İnşaat

Duşhe İnşaat

Duşhe İnşaat Gıda ve Sanayi Limited Şirketi, Mehmet Sualp, Hayrettin Mumcu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da Maltepe, Cevizli Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Aydoğdu Makine İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğdu Makine İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aydoğdu tarafından kuruldu.

He-Na İnşaat Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

He-Na İnşaat Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. He-Na İnşaat Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Aydoğdu Group Maden Mermer İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğdu Group Maden Mermer İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Aydogdu tarafından kuruldu.

Mükerrem Aydoğdu Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mükerrem Aydoğdu Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mükerrem Aydoğdu tarafından kuruldu.

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

He Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

He Yapı İnşaat Limited Şirketi Üsküdar'da Hasan Erdem tarafından kuruldu.

Gündoğdu Kazanç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Kazanç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da İbrahim Kazan ve Onut Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Gündoğdu tarafından açıldı.

Onur Gündoğdu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Onur Gündoğdu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Onur Gündoğdu tarafından kuruldu.

Aydoğdu 52 İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğdu 52 İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Aydoğdu tarafından kuruldu.

Ceki Duşi Mimarlık Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceki Duşi Mimarlık Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ceki Duşi tarafından kuruldu.

Orta Asya'nın en büyük cami inşaatında sona gelindi!

Orta Asya'nın en büyük camisi olması öngörülen Duşanbe'deki cami inşaatında sona yaklaşılıyor. İnşaatına 2011'de başlanan ve bu yıl tamamlanması beklenen cami, avlusu ile 120 bin kişiyi ağırlayabilecek...

Duşhe İnşaat Haberi

Duşhe İnşaat

Duşhe İnşaat Gıda ve Sanayi Limited Şirketi, Mehmet Sualp, Hayrettin Mumcu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu. 


Duşhe İnşaat Gıda ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.)  alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3-İzolasyon malzemeleri alım satımı,...