17 / 05 / 2024

Düşsel Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Düşsel Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Düşsel Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gonca Üçer tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta Beylikdüzü, Yakuplu Merkez Mahallesi, Gelişli İş Merkezi'nde kuruldu.

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş ve Fasih Akkuş ortaklığında kuruldu.

İlk Raha Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlk Raha Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyrut'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile M.A.Alı Abdo Yousef tarafından kuruldu.

Meet İn Yapı İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meet İn Yapı İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Emrullah Aşantoğrol ve Murat Aydın ortaklığında kuruldu.

Venyapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venyapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Coşkun Dönmez, Tolga Cingi ve Vahit Şimşek ortaklığında kuruldu.

Ehsan Uluslararası Dış Ticaret Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ehsan Uluslararası Dış Ticaret Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ehsan MEhralı tarafından kuruldu.

Egs Elektrik Bilişim Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Egs Elektrik Bilişim Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Başakşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Er tarafından açıldı.

Dökmetaş Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dökmetaş Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Dökmetaş taarfından kuruldu.

Engin Ege Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Engin Ege Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Büyükgüngör tarafından kuruldu.

Şifa Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şifa Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çatalca’da 50 bin TL sermaye bedeli  ile Ramis Kaya tarafından kuruldu.

Bfb Mimarlık Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bfb Mimarlık Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Behlül Şimşek tarafından kuruldu.

Wındawı Group Turizm Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wındawı Group Turizm Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 300 bin TL sermaye bedeli  ile Orhan Mimaroğlu tarafından  kuruldu.

Avrasya İnvestment Group Turkey Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya İnvestment Group Turkey Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Danışmanlığı Yatırım Limited Şirketi Avcılar’da   100 bin TL sermaye bedeli  ile İdrisCengiz ve Vahıd Tahmouresı tarafından  kuruldu.

Dönüşüm Ege Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Ege Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  50  bin TL sermaye bedeli  ile Göktuğ Ege tarafından kuruldu.

Düşsel Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Düşsel Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Düşsel Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gonca Üçer tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu. 


Düşsel Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler...gibi gayrimenkulleri almak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Düşsel Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beylikdüzü, Yakuplu Merkez Mahallesi, 204 Sokak, No:20 Gelişli İş Merkezi, E5...