29 / 07 / 2024

düşük kdv oranlı projeler

düşük kdv oranlı projeler

Kamuoyunda “Robin Hood” vergisi olarak bilinen düzenlemeye ilişkin belirsizlikler devam edince inşaat patronları çözümü kendi içinde üretti. Patronlar, KDV indirimi kampanyaları ile konut ihtiyacını erteleyen müşterilerini geri kazandılar…

Sıfır ya da 2. el fark etmez! Yapı Kredi Bankası düşük  faiz oranlı taşıt kredisi veriyor!

Araba alacak vatandaşların dikkatine!! Bu kredi sayesinde düşük faiz imkanı ile araba sahibi olabileceksiniz. Peki hangi banka tarafından düşük faizli kredi imkanı sağlanacak? 

Çiftçiler hemen bakın! Ziraat Katılım Bankası duyurdu: Çiftçilere düşük kar payı oranlı 'tarım finansmanı' verilecek!

Ziraat Katılım Bankası tarafından, ülke sınırları içinde yapılan tarımsal üretim faaliyetleri için tarımsal üretime dair düşük kar payı oranlı yatırım ve işletme finansmanı sağlanacağı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Yeni yıl öncesi en düşük faizle kredi veren banka hangisi? İşte banka banka ihtiyaç, konut, taşıt kredisi...

Yeni yıl gelmeden kredi çekmek istiyorsanız dikkatli olun! İhtiyaç kredisi, konut kredisi ve taşıt kredisi gibi en düşük faiz oranlı bankalara haberimizde yer verdik.

Ofisini konut olarak satanlara şok haber! Danıştay'dan düşük KDV uygulamasına dur kararı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu, bugünkü köşesinde ruhsat veya tapuda ofis olarak gösterilen taşınmazların konut olarak satışı ile ilgili bir son dakika gelişmesini kaleme aldı. İşte Abdullah Tolu'nun o yazısı...

Düşük faiz oranlı konut kredisi geri gelecek mi?

Merkez Bankası'nın 2 puanlık yüksek oranlı indiriminin altındaki asıl sebebin, "kredi faiz oranlarında ciddi düşüşler sağlamak" olduğuna dikkat çekiliyor. Peki bankalar konut kredisi faizlerini düşürecek mi?

Düşük faiz oranlı konut kredisine nasıl başvurulur?

24 ay geri ödemesiz ve 180 ay vade fırsatı ile sunulan krediler vatandaşları konut alımlarında harekete geçirdi. Konut satın almayı düşünenler için uygun faiz oranları oldukça iyi imkanlar yarattı. Peki düşük faiz oranlı konut kredisine nasıl başvurulur?

Düşük faiz oranlı konut kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Ev satışlarında rekor kırılırken konut sahibi olmak isteyenler de düşük faizli konut kredisi şartlarını araştırıyor. Peki konut kredisi başvurusu nasıl yapılır? Başvuru için gerekenler neler?

Düşük faizli kampanya konutta tarihi rekorlar getirdi!

Kamu bankalarının düşük oranlı destek kredisi başta olmak üzere sektörel kampanyalar ve normalleşme adımları konut satışlarında rekorları da beraberinde getirdi.

İnşaat sektörüne 1.5 milyarlık KDV müjdesi!

Başbakan Yıldırım’ın açıkladığı KDV müjdesi inşaat sektöründe heyecan yarattı. Yaklaşık 1.5 milyar liralık KDV iadesi beklediklerini söyleyen sektör temsilcileri, “Bu düzenleme inşaatı uçurur” dedi.

ING Bank'tan düşük faizli mortgage kampanyası!

2015 bitmeden ev sahibi olmak isteyenler, ING Bank'ın düşük faiz oranlı mortgage kampanyasından yararlanarak yeni yıla ev'li girebiliyor. Kampanya özelinde maksimum 60 ay vadeye kadar kredi kullandırabiliyor.

Emlak Konut 28 Nisan toplantısı için genel kurul bilgilendirme dökümanı yayınladı!

Emlak konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut 28 Nisan toplantısı için genel kurul bilgilendirme dökümanı yayınladı...

Marmaris'te inşaat atıklarının ormanlık alanlara dökülmesine çevrecilerden tepki geldi!

Marmaris Belediyeler Birliği (Mariç-Belbir) Katı Atık Depolama Tesisi'ne giden yolda inceleme yapan çevreciler, yol kenarına ve ormanlık alana dökülmüş onlarca römork inşaat atığıyla karşılaştı. Atıkların büyük bir kısmının molozlardan oluştuğu görüldü.

Marmaris'te inşaat atıklarının ormanlık alanlara dökülmesine çevrecilerden tepki!

Marmaris'te inşaat atıklarının ormanlık alanlara dökülmesine çevreciler tepki gösterdi. MÇD yetkilileri, vatandaşlardan gelen ihbarlar üzerine Marmaris Belediyeler Birliği (Mariç-Belbir) Katı Atık Depolama Tesisi'ne giden yolda inceleme yaptı

düşük kdv oranlı projeler Haberi

düşük kdv oranlı projeler

Komuoyunda “Robin Hood” olarak bilinen, lüks konutlarda yüzde 18, sosyal konutlarda ise yüzde 1 KDV alınmasına ilişkin düzenlemenin açıklanmasının ardından hem müheahhid hem de konut alıcısı zor durumda kaldı. KDV oranının ne şekilde ve ne oranda olacağı konusundaki belirsizlikler konut almayı düşünenlerin kafasında soru işaretleri oluşturdu. 1 Haziran 2012’den sonra ruhsatı alınmış konutlarda KDV tutarının ne olacağı belirsiz olduğundan, konut ve işyeri satışlarında azalma olmuştu. Soruna kendi içinde çözüm üreten inşaat yatırımcıları projelerini KDV indirimli fiyatlarla satışa sunmaya başladı. KDV maliyetini üstlenen yatırımcılar böylelikle hem düşen satışlarını artırdılar hem de belirsizlik yüzünden konut alma ihtiyacını erteleyen müşterilerini geri kazandılar…