05 / 05 / 2024

Duygu Argunşah ankara

Duygu Argunşah ankara

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Duygu Argunşah kimdir? Duygu Argunşah, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Duygu Argunşah, ne zamandan beri Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi?

Ankara Çamlıdere'de 2 katlı ahşap sosyal tesis ve arsası satılıyor! İhalesi 12 Ekim'de!

Ankara ili Çamlıdere Belediyesi, Ankara ili, Çamlıdere ilçesi, Yayalar Mahallesi'nde yer alan 2 katlı ahşap sosyal tesis binası ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler....

Ankara Beypazarı'nda ahşap ev ve arsası satılıyor! Ev alacaklar hemen bakın!

Ankara ili Beypazarı Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Beypazarı ilçesi, Beytepe Mahallesi'nde yer alan ahşap ev ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm ayrıntılar...

Solmaz Bilişim Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solmaz Bilişim Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Avcılar’da 120 bin TL sermaye bedeli ile Deniz  Argunşah, Erdem Solmaz, Savaş Mutlu,  Yılmaz Usta tarafından kuruldu.

Ankara'da 13 tapu dolandırıcısı için gözaltı kararı!

Ankara Etimesgut'ta bazı arsaların, sahiplerinin bilgisi ve rızası dışında, sahte kimlik kullanılarak üçüncü şahıslara satılmasına ilişkin 13 kişi hakkında gözaltı kararı verildi...

Sahte evrakla üçüncü şahıslara gayrimenkul satan 17 kişi tutuklandı!

Ankara'da sahte evrakla üçüncü şahıslara gayrimenkul sattığı tespit edilen 32 şüpheliden 17'si, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı

AHİD için Ankara Konağı inşa edilecek!

Ankaralılar ve Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği tarafından düzenlenen 'Ankaralılar buluşuyor' programı gerçekleşti. Toplantıda, AHİD'e yapılacak konak projesinde bahsedildi.

Ankara Siteler mobilya üssü olacak!

Ankara’nın mobilya üretim merkezi Siteler, son yıllarda kötü günler yaşıyor. Marka değerini ciddi şekilde yitiren merkezin taşınması da gündeme gelince, özgün tasarımlarıyla ahşaba hayat verenler, Siteler’i ‘mobilya üssü’ haline getirecek projeler kurgulamaya başladı.

Ankara'da 110 bin konutluk ilçenin temelleri atılıyor!

Ankara’da 110 bin konutlu ve 350 bin nüfuslu yeni bir ilçenin temelleri atılıyor. Büyükşehir Belediyesi kurulacak olan yeni ilçeye Osmanlı padişahı Yavuz Sultan Selim’in ismini verecek.

Ankara'da kurulacak yeni mahallenin adı belli oldu!

Osmanlı Padişahı Yavuz Sultan Selim'e dil uzatmaya kalkışan CHP'li Milletvekili Eren Erdem'e işaret eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'da yeni kurulacak mahallenin adının 'Yavuz Sultan Selim' olacağını açıkladı.

Ankara'daki modern yapılarda ahşap oymacılığı ön planda tutulacak!

Hamamönü restorasyonunda taş ve ahşaba öncelik veren Altındağ Belediyesi modern projelerde de ahşap kullanacak. Böylece Ankaralı ustalar kazanacak. Altındağ'da 2008 yılında başlanan tarihi dönüşüm kapsamında Hamamönü'ndeki tarihi evler restore edildi.

İnşaat sektöründe iş güvenliğine dikkat edilmeli!

Adana Şube Yönetim Kurulu Üyesi Duygu Argunşah, 2015 yılında önlem alınmaması sonucu 1730 işçinin yaşamını yitirdiğini belirterek bunun yüzde 30'nun inşaat sektöründe meydana geldiğini belirtti.

Ankara Kalesi'nde 88 tarihi yapının onarımı yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Tabiat Varlıkları Dairesi Başkanlığı'nca yürütülen "Ankara Kalesi Dış Kale Sokak Sağlıklaştırma Projesi" kapsamında 88 tarihi yapının çatıları, pencere ve kapıları ahşap malzemeleri yenilendi.

Ankara Şereflikoçhisar'da ahşap büfeler inşa edildi!

Şereflikoçhisar'da Atatürk Parkı yanına belediye tarafından ahşap büfeler yaptırıldı. Şereflikoçhisar'ın estetik bir görüntüye ihtiyaç duyduğu ve modern bir şehir olması gerektiği için ahşap büfeler yapıldığı belirtildi.

Duygu Argunşah ankara Haberi

Duygu Argunşah ankara

Duygu Argunşah kimdir?

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Duygu Argunşah kimdir? Duygu Argunşah, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Duygu Argunşah, ne zamandan beri Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmalarına devam ediyor?


Duygu Argunşah, 1981 yılında Adana`da doğdu. 2004 yılında başladığı Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde İnşaat Mühendisliğinden 2009 yılında mezun oldu. 2001-2007 yıllarında Büyükşehir Belediyesi Yeni Adana İmar İnşaat şirketinde çalıştı. 


2007-2009 yıllarında proje sorumlusu olarak çalıştı. 2009 yılında başladığı Yüreğir Belediyesi İmar Müdürlüğünde Kontrol Mühendisi olarak halen çalışmaktadır.


İletişim bilgileri:

Adres:

REŞATBEY MAH. 62006 SOK. NO:7 - ADANA


Telefon:

+90 322 4598400


Faks:

+90 322...