05 / 05 / 2024

Duygu Demirkazık

Duygu Demirkazık

Demsu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilent Susuz ve Duygu Demirkazık ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Esenyurt, Yenikent Mahallesi'nde kuruldu.

Rotam34 Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rotam34 Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Yaşar tarafından kuruldu.

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Amino Acid Science Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Amino Acid Science Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Pendik'te Aydın Duygu tarafından kuruldu.

Erecek Mimarlık İnşaat Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erecek Mimarlık İnşaat Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ali Devrim Can, Kerem Ulusoy, Özge Ferhatoğlu ve Mükerrem Duygu Aksan ortaklığında kuruldu.

Doğru Geo Teknik Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğru Geo Teknik Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Duygu Güngör tarafından kuruldu.

Monades Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monades Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Bal ve Gökşenay Özdemir ortaklığında kuruldu.

Baneva Design Studio Mimarlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baneva Design Studio Mimarlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Topçu Erimiş tarafından kuruldu.

Mar And More İç Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mar And More İç Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Duygu Tarak tarafından kuruldu.

Tay İstanbul Bilişim Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Tay İstanbul Bilişim Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedel ile Pelin Tanca Bertulettı, Duygu Kuşkulu ve Eda Başaran ortaklığında kuruldu.

Gökçem Turizm Gıda Ve Araç Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gökçem Turizm Gıda Ve Araç Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Duygu Yılmaz tarafından kuruldu.

Hdk Yapı Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdk Yapı Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demirkazık tarafından kuruldu. 

Kaçak yapıların olduğu Taşköprü Yaylası’nda milli duygu sömürüsü!

Gümüşhaneliler ve Trabzonlular tarafından ortak kullanım alanı olarak belirlenen Taşköprü Yaylası’nda kaçak bina yapanlar, bölgeye 15 Temmuz adını verdiler. Fırsatçılar, duygu sömürüsü yaparak kendini kurtarmaya çalışıyor.

Duygu Su Gülpınar: Ben bu ilişkinin bedelini ödedim!

İş adamı Ali Ağaoğlu ile yaşadığı aşk nedeniyle eleştiri oklarının hedefil olan Duygu Su Gülpınar canlı yayında herşeyi anlattı...

Duygu Demirkazık Haberi

Duygu Demirkazık

Demsu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilent Susuz ve Duygu Demirkazık ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Esenyurt, Yenikent Mahallesi'nde kuruldu.


Demsu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, otel,motel, pansiyon, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...