01 / 05 / 2024

Duygu Görgün kim

Duygu Görgün kim

Mimar Duygu Görgün kimdir? Duygu Görgün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Duygu Görgün, bugün hangi mimarlık firmasına hizmet veriyor? İşte Mimar Duygu Görgün....

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapıyor?

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç'in eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç'in kim olduğu ve Ahmet Serdar Görgüç'in hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Savaş tarafından kuruldu.

Görgün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görgün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Caner Görgün tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi? İşte ayrıntılar...

Yeni Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün oldu! Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Savunma Sanayii Başkanlığına Sayın Haluk Görgün’ü atamıştır” denildi.

Prof. Dr. Haluk Görgün Kimdir?

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Prof. Dr. Haluk Görgünün mesleği nedir? Prof. Dr. Haluk Görgün nereden mezundur? İşte detaylar!

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Cemal Cenk Güler tarafından kuruldu.

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te İsmail Gorgün tarafından kuruldu.

Konut ekspertiz masrafını kim öder?

Konut satın alırken krediye başvurulması halinde bankalar ekspertiz raporuna göre kredi verir. Bu aşamada çıkan masrafın kime ait olduğu merak ediliyor. Peki, konut ekspertiz masrafını kim öder?

Görgülü Mühendislik Taahhüt İnşaat İç Dış Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Görgülü Mühendislik Taahhüt İnşaat İç Dış Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Aksoy tarafından kuruldu.

Gülyalı’nın imar sorununa neşter vurulacak!

Ordu Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Gülyalı’nın imar sorununa neşter vurulacağını söyleyerek, ''İmarsız arsaya kim ne yapabilir? Yatırımcının önündeki engelleri kaldırmamız gerekiyor” açıklamasında bulundu.

Görgülü Kaba Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Görgülü Kaba Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Görgülü tarafından kuruldu. 

Görgülü Yatırım inşaatta standartları aştı!

Capital'de yer alan habere göre, Görgülü Yatırım’ın Antalya’da gerçekleştirdiği Deluxe Antalya, adından sıkça söz ettirecek bir proje. Görgülü Yatırım’ın patronu Mehmet Ali Görgülü, Antalya’da marka olmak istediklerini belirterek, “Lara ve Konyaaltı bölgesinde yeni proje yapmayı planlıyoruz” diyor..

Duygu Görgün kim Haberi

Duygu Görgün kim

Duygu Görgün kimdir?

Duygu Görgün 1990 yılında İzmir'de doğdu. Görgün, lise öğrenimini Bornova Anadolu Lisesi'nde tamamladı. 2010 yılında Erasmus ile Politecnico di Milano'da bir dönem eğitim gördükten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden 2011 yılında mezun oldu ve lisans eğitimi sırasında çeşitli firmalarda staj yaptı. 


2013 yılında Newcastle University’de “İnteraktif mimari mekanlarda tasarım girdisi olarak duygu: hareket analizine dayanan somut arayüz tasarımı” konulu tezi ile Mimari Bilişim alanında yüksek lisansını tamamlayan Görgün, Kasım 2013'den beri Not Mimarlık Bürosu'nda çalışmalarına devam etmektedir.


Not Mimarlık..

Not Mimarlık 2008 yılında firma ortaklarının ( Merih Feza YILDIRIM - Serdar USLUBAŞ ), farklı tasarım alanlarındaki birikimlerini bir araya getirip geniş bir alanda hizmet vermek amacıyla kurulmuştur.


Kızılay Caddesi Gal Apartmanı 10/5 35210 

Alsancak-İzmir

Tel&Fax: +90 232 463 39...