03 / 07 / 2024

Duygu Görgün not mimarlık

Duygu Görgün not mimarlık

Mimar Duygu Görgün kimdir? Duygu Görgün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Duygu Görgün, bugün hangi mimarlık firmasına hizmet veriyor? İşte Mimar Duygu Görgün....

Selen Görgüzel'den ev sahibi için Adalet Bakanlığı'na çağrı: Elektriğimi kesti, evime polis yolladı! Şikayetçiyim!

Oyuncu Hamdi Alkan'ın eski eşi olan şarkıcı Selen Görgüzel, sosyal medya hesabından bakanlıkları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da etiketleyerek yaptığı paylaşımda ev sahibinden şikayetçi olduğunu belirtti. İşte detaylar... 

Selen Görgüzel ile ev sahibi arasındaki gerilim artıyor!

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel ile ev sahibi arasındaki gerilim artıyor. 100 bin liralık evde 20 bin liraya oturan  Görgüzel'in ev sahibi hem rayiç bedelin altında kira verdiğini hem de evine zarar verdiğini söylüyor. 

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Savaş tarafından kuruldu.

Görgün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görgün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Caner Görgün tarafından kuruldu.

Fitch Ratings'ten Türkiye kararı! İki yıl aradan sonra kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, iki yıl aradan sonra Kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Fitch’den Türkiye’ye güzel haber! Türkiye’nin kredi notu görünümü yükseldi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit etti. Ayrıca, not görünümünü iki senenin ardından "negatif"ten "durağan"a yükseltti.

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi? İşte ayrıntılar...

Yeni Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün oldu! Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Savunma Sanayii Başkanlığına Sayın Haluk Görgün’ü atamıştır” denildi.

18 TL sınırına dayanan gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı! Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Gümüş fiyatları bugün serbest piyasada 18 TL sınırına dayandı. Gümüş fiyatları yükselecek mi? sorusunun araştıran yatırımcılar için gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı.  Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Prof. Dr. Haluk Görgün Kimdir?

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Prof. Dr. Haluk Görgünün mesleği nedir? Prof. Dr. Haluk Görgün nereden mezundur? İşte detaylar!

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Cemal Cenk Güler tarafından kuruldu.

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te İsmail Gorgün tarafından kuruldu.

S&P Türkiye'nin kredi notu ile not görünümünü teyit etti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notu ile not görünümünü teyit etti.

Duygu Görgün not mimarlık Haberi

Duygu Görgün not mimarlık

Duygu Görgün kimdir?

Duygu Görgün 1990 yılında İzmir'de doğdu. Görgün, lise öğrenimini Bornova Anadolu Lisesi'nde tamamladı. 2010 yılında Erasmus ile Politecnico di Milano'da bir dönem eğitim gördükten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden 2011 yılında mezun oldu ve lisans eğitimi sırasında çeşitli firmalarda staj yaptı. 


2013 yılında Newcastle University’de “İnteraktif mimari mekanlarda tasarım girdisi olarak duygu: hareket analizine dayanan somut arayüz tasarımı” konulu tezi ile Mimari Bilişim alanında yüksek lisansını tamamlayan Görgün, Kasım 2013'den beri Not Mimarlık Bürosu'nda çalışmalarına devam etmektedir.


Not Mimarlık..

Not Mimarlık 2008 yılında firma ortaklarının ( Merih Feza YILDIRIM - Serdar USLUBAŞ ), farklı tasarım alanlarındaki birikimlerini bir araya getirip geniş bir alanda hizmet vermek amacıyla kurulmuştur.


Kızılay Caddesi Gal Apartmanı 10/5 35210 

Alsancak-İzmir

Tel&Fax: +90 232 463 39...