05 / 05 / 2024

düzce 81 proje

düzce 81 proje

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Düzce'de Anıtpark Meydanı'nda düzenlenen yaklaşık 600 milyon lira değerindeki 81 projenin toplu açılış törenine katıldı.

Düzce Merkez'e 81 odalı otel geliyor! 58 milyon liraya mal olacak!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Hamidiye Mahallesi, D-100 Karayolu Üzeri Çoban Mevkii, 1285 Sok. No:3 adresinde Rasyotek insan Kaynakları Bilişim Anonim şirketine ait olan otel genişletilerek, 81 Odalı Otel İşletmeciliği yapılması planlanıyor. Söz konusu otel projesi 58 milyon liraya mal olacak.

Düzce Butik Silisyum Villaları satışta! Yeni proje...

Silisyum İnşaat tarafından Düzce'de inşa edilecek olan Düzce Butik Silisyum Villaları satışa sunuldu. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Düzce 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 116 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Düzce 2023 projesi için beklenen tarih geldi. 116 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat...

TOKİ Düzce projesi için düğmeye bastı! 116 konutluk yeni proje 1 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Düzce projesi için düğmeye bastı. 116 konutluk yeni proje 1 Haziran'da ihaleye çıkıyor...

TOKİ'den Düzce'ye 48 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Toplu Konu İdaresi Başkanlığı Düzce 2023 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Merkez ilçesinde hayata geçirilecek olan projede 48 konut yer alacak.

TOKİ Düzce projesi için tarih belli oldu! 48 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Düzce 2023 projesi için merakla beklenen tarih belli oldu. Söz konusu projeyle 48 yeni konut geliyor. 

TOKİ'den Düzce'ye 63 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Merkez'de 63 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Düzce'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek. 

UNİVA Düzce’den aylık 3.800 TL taksitle ev alma imkanı!

Erkanlı Holding yatırımcıları sevindirecek proje için düğmeye bastı. Düzce'ye Univa Öğrenci Evleri projesi yapmayı hedefleyen Erkanlı Holding projenin detaylarını açıkladı.

TOKİ'den Düzce Merkez'e 63 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri kira öder gibi ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Merkez'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Düzce'ye 63 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce'de 63 konutluk yeni bir proje inşa edecek. Projenin ihalesi 13 Ocak 2022 tarihinde yapılacak.

ALG Constructions Düzce projesi için imzalar atıldı!

ALG Constructions tarafından, Düzce'de kurulacak AVM, 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidanslardan oluşan proje için imzalar atıldı...

Düzce'ye 500 milyon TL'lik karma proje geliyor!

500 milyon TL'lik yatırımla Düzce'nin merkezinde Göle Ailesi'ne ait olan 50 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan bölgedeki en büyük AVM, 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidanslardan oluşan mega projenin imzaları Alg Constructions Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün ve Göle Ailesi tarafından atıldı.

düzce 81 proje Haberi

düzce 81 proje

Başbakan Davutoğlu, Düzce'de Anıtpark Meydanı'nda düzenlenen yaklaşık 600 milyon lira değerindeki 81 projenin toplu açılış törenine katıldı. Davutoğlu'na Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da eşlik etti.


Başbakan Ahmet Davutoğlu Düzce'de Anıtpark Meydanı'nda düzenlenen yaklaşık 600 milyon lira değerindeki 81 projenin toplu açılış törenine katıldı. Davutoğlu burada vatandaşlarla sohbet etti.


Düzce'yi kalkındırmaya devam edeceklerini belirten Davutoğlu, 14 yılda Düzce'ye 6 buçuk milyar lira yatırım ve destek sağladıklarını, eğitim, sağlık ve ekonomi alanında kente gerçekleştirdikleri yatırımlara değindi. 



Düzcelilerin fındık fiyatlarıyla ilgili sıkıntılarını bildiklerini ve bu sıkıntının aşılması için talimat verdiğini vurgulayan Başbakan Davutoğlu, "Gerekli çalışmalar yapılır ama hiçbir zaman fındık üreticimizi üzmeyiz." dedi.


Davutoğlu, Düzceli çiftçilere 2014'te, 180 milyon lira tutarında faiz indirimli tarımsal kredi desteği sağladıklarını...