12 / 05 / 2024

Düzce AFAD Lojistik Binası ne zaman açılacak

Düzce AFAD Lojistik Binası ne zaman açılacak

Düzce’nin Kalıcı Konutlar mevkiinde yapılan İl Acil Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü hizmet binası inşaatı hızla ilerliyor, AFAD Lojistik Deposu' nun inşaatı ise bitti...

Kandilli Rasathanesi ve AFAD duyurdu: Düzce'de korkutan deprem! Büyüklüğü...

Düzce'ye bağlı Gölyaka ilçesinde büyüklüğü 3.1 olan bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberinin detayları...

Uzmanlardan Düzce depremi değerlendirmesi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'na (AFAD) göre saat 15.40'ta Düzce Merkez'de 5 şiddetinde bir deprem yaşandı. Uzmanlar, söz konusu depremin büyük Marmara depremini tetikleyip tetiklemeyeceğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Düzce'de afetzedelere ödemeler başladı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Düzce'de yaşanan su baskını ve toprak kaymasının ardından bölgedeki afetzedelere ödemelerin başladığını açıkladı.

Düzce Teknopark Girişimci Merkezi hayata geçirildi!

Girişim Fabrikası, çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, 6 Mayıs 2014 tarihinde Düzce Üniversitesi ile bir protokole imza attı ve Düzce Teknopark Girişimci Merkezi’ni hayata geçirdi.

Düzce'de satılık dükkan: 2 milyon 744 bin 160 TL!

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan dükkanın toplam bedeli 2 milyon 744 bin 610 TL olarak belirlendi. Dükkanın satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce'de 3 milyon 957 bin 590 TL'ye satılık tesis!

Düzce İli Merkez İlçes'nde yer alan tesisin toplam bedeli 3 milyon 957 bin 590 TL olarak belirlendi. Tesisin satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi 2015 sonunda tamamlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Düzce Camikebir Mahallesi 'nde çalışmalar başladı. Kentsel dönüşüm alanının çevresini kapatan ekipler çevrede önlem aldılar. Ekipler enkazı kaldırdıktan sonra kazı işlemlerine başlayacak.

Mehmet Keleş: Düzce'ye yeni bir çehre kazandıracağız!

Düzce'yi 30 Mart seçimlerinin ardından hummalı bir çalışma aldı. Ara sokaklarda dahi baş gösteren bu titiz çalışma gün geçtikçe büyüyor, Düzceliler her geçen gün farklı bir çalışmaya seyirci oluyor. Peki ya Düzce'yi hangi yenilikler bekliyor?

Düzce'de kazı yapan iş makinesi, doğalgaz hattını deldi!

Düzce Aziziye Mahallesi Çayır Sokağı'nda Nihat Yıldız'a ait arazide kazı yapan iş makinesi, yer altından geçen doğalgaz hattına zarar verdi. Delinen boru yarım saatlik çalışma ile onarıldı.

Düzce'de 6 adet satılık gayrimenkul: 3 milyon 34 bin TL!

Düzce İli Gölyaka İlçesi'nde yer alan gayrimenkullerin toplam bedeli 3 milyon 34 bin 475 TL olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı Düzce 1. İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce'de satılık gayrimenkul 2 milyon 320 bin 365 TL!

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 2 milyon 320 bin 365 TL olarak belirlendi.Gayrimenkulün satışı Düzce 2. İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Mehmet Keleş: Düzce otoyol çıkışı bir yıla biter!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, otoban bağlantısı konusunda karayollarının ikna olduğunu söylerken, 1 hafta içinde bütün paydaşların çalışmalarının bir araya getirilerek karayollarına götüreceklerini ifade etti...

Düzce D-100 imar planına 546 İtiraz geldi!

Düzce D-100 imar planına 546 İtiraz geldi. Düzce İl Genel Meclisi 24 Mart-24 Nisan tarihleri arasında askıya çıkan D-100 Revizyon İmar Planına gelen 546 itirazı değerlendirecek.

Düzce AFAD Lojistik Binası ne zaman açılacak Haberi

Düzce AFAD Lojistik Binası ne zaman açılacak


Düzce’nin Kalıcı Konutlar mevkiinde yapılan İl Acil Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü hizmet binası inşaatı hızla ilerliyor, AFAD Lojistik Deposu'nun inşaatı ise bitti.


Düzce’de kalıcı konutlar 9. bölge kavşağında inşaatı devam eden İl Müdürlüğümüz ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü hizmet binası yanına kurulan 48 konteynerlık lojistik deponun binası tamamlandı. Bunanın yanında bulunan hizmet binası inşaatı ise hızla devam ediyor.


Geçtiğimiz aylarda Vali Ali İhsan Su alanda incelemeler yapmıştı. Vali Su, AFAD Lojistik deposu ile ilgili olarak, “Bölgelerimizde deprem, sel ve buna benzer olaylar ortalama yıllık hasar görebilirlik oranı, ulaşım ve nüfus kıstasları göz önünde bulundurularak, Başbakanlık AFAD tarafından ülkemizin değişik bölgelerinde ilimizin de içinde bulunduğu 27 adet lojistik depodan bir tanesi burada yapılıyor. Lojistik depomuz, Düzce Kuzey Çevre yolu...