19 / 05 / 2024

Düzce ağaç ev

Düzce ağaç ev

Düzce'de, koronavirüs salgını sebebiyle izole bir yaşam sürmek amacıyla dedesinin köyüne yerleşen turizm işletmecisi Davut Pirdal, inşa ettiği ağaç evlerle kalabalık yerlerden kaçmak isteyen vatandaşlara doğada konaklama fırsatı sunuyor.

Düzce'de 5 adet arsa 24 Ekim'de açık artırma ile satılacak! KDV'den muaf arsa fırsatı!

Düzce Belediyesi, Düzce ili, Merkez ilçesi, Nalbantoğlu, Beyciler ve Beslanbey mahallerinde yer alan arsaları KDV'den muaf olarak satışa sunuyor. Peki Düzce'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Sağanak yağış hayatı felç etti! Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu ve Samsun'da ise evler tahliye edildi!

Türkiye genelinde etkili olan sağanak yağışlar hayatı felç etti. Bu kapsamda, Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu'nda 13, Samsun'da ise 3 ev tahliye edildi. İşte detaylar...

Düzce'de ağır hasarlı binalar yıkılmaya başlandı!

İçişleri Bakanı Soylu, Düzce'deki depremden sonra yapılan hasar tespit çalışmalarına ilişkin, "369 konut acil yıkık ve ağır hasarlı. Orta hasarlı yok. Ağır hasarlı ve acil yıkık binalar bugünden itibaren yıkılmaya başlanıldı" açıklamasını yaptı.

Düzce 5.9 şiddetinde sallandı, uzman isimler peş peşe açıkladı! Büyük İstanbul depremi...

Bu sabaha karşı saat 04:08'de yaşanan Düzce'deki depremin ardından, beklenen büyük İstanbul depremini tetiklenip tetiklenmeyeceği merak konusu oldu. Peki Düzce'de yaşanan deprem büyük İstanbul depremini tetikler mi? İşte uzman isimlerin o açıklamaları...

TOKİ Düzce sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Düzce 2022 konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonlarca kişi tarafından beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili detayları açıkladı. Peki TOKİ Düzce sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Düzce ucuz konut projesi hangi ilçelerde olacak?

TOKİ Düzce'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek. 

UNİVA Düzce’den aylık 3.800 TL taksitle ev alma imkanı!

Erkanlı Holding yatırımcıları sevindirecek proje için düğmeye bastı. Düzce'ye Univa Öğrenci Evleri projesi yapmayı hedefleyen Erkanlı Holding projenin detaylarını açıkladı.

TOKİ'den Düzce Merkez'e 63 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri kira öder gibi ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Merkez'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek.

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

Doç. Dr. İnan Keskin'den Düzce depremi açıklaması!

Merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğündeki depremden sonra açıklama yapan Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İnan Keskin "Zemin koşuluna uygun yapı inşa edilmeli" dedi.

Naci Görür'den Düzce depremi açıklaması!

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, Düzce'de yaşanan depremle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Görür, "Bu deprem muhtemelen zon içerisinde, 12 Kasım 1999'da kırılmamış olan küçük bir fay parçası tarafından üretildi" dedi.

Süleyman Soylu'dan Düzce depremi açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Düzce'de meydana gelen depremle ilgili olarak yaptığı açıklamada, ilgili birimlere ulaşan herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını söyledi.

Düzce Valisi Cevdet Atay'dan Düzce depremi açıklaması!

 Düzce Valisi Cevdet Atay, merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğündeki deprem ile ilgili açıklamada bulundu.

Düzce ağaç ev Haberi

Düzce ağaç ev

Düzce'de, koronavirüs pandemisi döneminde izole bir yaşam sürmek amacıyla dedesinin köyüne yerleşen turizm işletmecisi Davut Pirdal, ağaç evler inşa ediyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Pirdal, kurduğu ağaçtan evler ile kalabalık ortamlardan uzaklaşmak isteyen kişilere konaklama fırsatı sağlıyor.

Pirdal, Kovid-19 pandemisinin başlamasından sonra kent merkezindeki evini sattı ve 33 kilometre uzaklıkta yeyr alan 1000 rakımlı Cumayeri'ndeki Harmankaya Esentepe köyüne gitti. Dedesinden kalma arazide kurduğu "ağaç ev"de yaşamını sürdüren Pirdal, sonraki süreçte ailesi ile anne ve babasını da yanına aldı. Hayvancılıkla uğraşan Pirdal, Kovid-19 pandemisiyle doğaya olan talepteki artışı fark etti. 

Mesleki deneyimlerinden de yararlanarak adım atan Pirdal, meraklılarına doğayla iç içe olma fırsatı sağlamak için bir bölümü Melen Çayı kenarında yer alan yaklaşık 15 dönümlük arazinin farklı kısımlarında 10 bungalov ev inşa etti.

Kalabalık ortamlardan...