19 / 05 / 2024

düzce akçakoca içme suyu barajı ne zaman bitecek

düzce akçakoca içme suyu barajı ne zaman bitecek

Hava şartlarının iyi gitmesini fırsat bilen yüklenici firma, baraj sahasında kurduğu şantiye binalarının yanı sıra, baraj alanına iş makinelerini indirerek çalışmalara yoğun bir biçimde devam ediyor...

Milli Emlak ihale: 3 ildeki 31 arsa ve arazi, 8 taksit fırsatıyla satılıyor! 

Afyonkarahisar İscehisar'da, Düzce Akçakoca'da ve Bursa'da yer alan 31 arsa ve arazi 8 taksitle satılıyor. İşte detaylar...

İl Özel İdare'den Düzce'de satılık arsa!

Bolu Özel İdaresi Turizm Madencilik, İnşaat, Orman Ürün. San. ve Tic. A.Ş., Düzce Akçakoca'da yer alan 3 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 28 Kasım'da yapılacak.

Düzce Akçakoca'da 860 bin TL'ye arsa fırsatı! İhalesi 19 Ekim'de! 

Düzce Akçakoca Belediyesi, Düzce ili, Akçakoca ilçesi, Kapkirli Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. İşte Düzce'de yer alan arsa ile ilgili detaylar...

TOKİ Düzce 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 116 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Düzce 2023 projesi için beklenen tarih geldi. 116 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat...

Belediye o ilçede dükkan ve arsa satacak!

Düzce İli Akçakoca Belediye Başkanlığı, Düzce Akçakoca Osmaniye'de yer alan arsa ve dükkanı satışa çıkardı.

TOKİ Düzce projesi için tarih belli oldu! 48 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Düzce 2023 projesi için merakla beklenen tarih belli oldu. Söz konusu projeyle 48 yeni konut geliyor. 

Düzce'de 22.5 milyon TL'ye konaklama tesisi yapım işi halesi!

Düzce İli Akçakoca Belediye Başkanlığı, 22 milyon 502 bin 654 TL bedelle aquapark, restaurant ve konaklama tesisi yapımı ve işletilmesi işi ihale ediyor.

Düzce'de yatay kentleşme modeliyle yüksek katlı yapılaşmanın önüne geçildi!

17 Ağustos ve 12 Kasım 1999 tarihlerinde meydana gelen depremle sarsılan Düzce'de yüksek katlı yapılaşmanın önüne geçildi...

Reysaş GYO Düzce'deki deposunu 875 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Düzce Akçakoca Çiçekpınar Köyü 130 ada 4 parseldeki 18 bin 77 metrekare arsadaki 3.168 metrekare deponun 10 bin ton fındık depolama kapasiteli kapalı depolama alanı "Ferrero Fındık İthalat ve İhracat Tic.A.Ş."ye 1 seneliğine 875 bin TL+KDV bedelle kiraya verildi.

Düzce Akçakoca'da selden etkilenen vatandaşlar için 70 konut inşa edilecek! 

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 2019 Temmuz'da sel nedeniyle evleri hasar gören vatandaşlar için 70 konut inşa edileceğini açıkladı. 

Düzce'de tapu işlemleri belediyeye gelmeden yapılacak!

Düzce Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Kent Bilgi Sitemi uygulaması ile vatandaşların tapu işlemlerini belediyeye gelmeden halletmesine olanak sağlayacak.

Düzce'de sarmaşıkların sardığı ahşap ev ilgi görüyor!

Düzce Akçakoca'da 100 yıl önce yapılmış ahşap evi sarmaşıklar sarınca ilgi odağı haline geldi. Oktay ailesine ait ev, Kültür Varlıkları Koruma Kurulu tarafından koruma altına alındı.

Reysaş GYO'nun 2 ildeki 3 gayrimenkulünün 2020 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sakarya Arifiye ve Düzce Akçakoca ilçelerinde yer alan 3 gayrimenkulünün 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

düzce akçakoca içme suyu barajı ne zaman bitecek Haberi

düzce akçakoca içme suyu barajı ne zaman bitecek


 Düzce'nin Akçakoca ilçesinde içme suyu problemini çözmesi düşünülen ve temeli 29 Ağustos’da büyük bir törenle atılan Sarıyayla Barajı'nda çalışmalar hızlandırıldı.


Kamulaştırma problemleri nedeniyle baraj havzası içinde fındık bahçeleri olan vatandaşlar tarafından yürütmenin durdurulması talebiyle mahkemeye verilen Akçakoca Sarıyayla Barajı’nda bir yandan hukuki süreç devam ederken, diğer yandan zamanla yarışan yüklenici firma havaların iyi gitmesini fırsat bilerek baraj alanında çalışmalara hız verdi.


Hava şartlarının iyi gitmesini fırsat bilen yüklenici firma, baraj sahasında kurduğu şantiye binalarının yanı sıra, baraj alanına iş makinelerini indirerek çalışmalara yoğun bir biçimde devam ediyor. Şantiye yetkilileri, barajın su tutacağı gövde inşaatına başlamadan önce baraj alanını inşaata hazır hale getirmeye çalıştıklarını belirterek, önümüzdeki günlerde beton santrali kuracaklarını söylediler.



Ordu...