29 / 04 / 2024

Düzce Aziziye Spor Salonu ne zaman açılacak

Düzce Aziziye Spor Salonu ne zaman açılacak

Aziziye Mahallesinde bulunan ve Düzce Belediyesine devredilen spor salonunun güreş sporuna uygun hale getirilmesi için yapılan çalışmalarda sona gelindi.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Düzce'ye 32 milyon liralık tesis yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, Düzce'de 32 milyon liralık tesis yatırımı yapacak.

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

Düzce Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nden arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, arsa karşılığı yapımı planlanan MEB.2014.24.İHL Tip Proje Numaralı 24 derslikli Merkez İHL ve Spor Salonu projesi işi ihale ediyor.

Düzce Şıralık'a spor kompleksi inşa ediliyor!

Düzce Belediyesi tarafından Şıralık’ta hayata geçirilen spor kompleksinin büyük bir kısmı tamamlandı.

Düzce Şıralık Spor Kompleksi inşaatı sürüyor!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Sportif ve Sosyal mekan alanı olarak hazırlanan ve 36 bin metrekare alan içinde inşası devam eden Şıralık Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu.

Düzce'de spor tesisleri için ihaleye çıkılacak!

Düzce'nin Şıralık Mahallesi'nde inşa edilecek spor tesisleri için ihaleye düzenleniyor. 36 bin metrekarelik alanda yükselecek tesisler 3 Temmuz'da ihaleye çıkacak.

Düzce Güreş Salonu 25 Mayıs'ta açılıyor!

Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilen Haşim Keleş Güreş İhtisas Kulübü Özkan Olcay Spor Salonu 25 Mayıs'ta vatandaşların hizmetine açılacak.

Düzce Güreş Salonu için geri sayım başladı!

Düzce Belediyesi'nin hayata geçirdiği Özkan Olcay Spor Salonu Haşim Keleş Güreş İhtisas Kulübü 18 Mayıs'ta açılacak.

Düzce Aziziye'ye dördüncü park!

Düzce Belediyesi muhtelif mahallelerde çocuk oyun parkları yatırımlarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Aziziye mahallesinde dördüncü çocuk oyun parkı kazandırılıyor.

Düzce'ye 4 yeni park geliyor!

Düzce Belediyesi kentteki Akınlar, Aziziye, Cumhuriyet ve Koçyazı Mahallelerinde park yapımı için ihale düzenledi.

Düzce'nin 4 mahallesine yeni park geliyor!

Düzce Belediyesi, şehrin Akınlar, Aziziye, Cumhuriyet ve Koçyazı mahallelerine yeni park kazandırmak için ihale düzenledi.

Düzce Spor Kompleksi'nin temeli yaz başında atılacak!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, projesi daha önce yapılan spor kompleksinin temelinin de yaz ayları başında atılacağını söyledi

Düzce Aziziye Spor Salonu'nda sona gelindi!

Aziziye Mahallesinde bulunan ve Düzce Belediyesine devredilen spor salonunun güreş sporuna uygun hale getirilmesi için yapılan çalışmalarda sona gelindi.

Düzce Aziziye Spor Salonu ne zaman açılacak Haberi

Düzce Aziziye Spor Salonu ne zaman açılacak


Düzce Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü için düzenleme yapılan spor salonunun güreş sporu standardizasyonu için yapılan düzenlemelerin büyük bir bölümü tamamlandı. Ata sporu güreşin teşvik edilmesi ve sporculara rahat antrenman ortamı hazırlanması amacıyla başlatılan çalışmalar Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş tarafından da yakından takip ediliyor. Tribün düzenlemeleri bitirilen salonda güneş minderleri ve ekipman tahsis edilmesi de tamamlanıyor. Güreş sporunun gelişmesi için hamle yapan Başkan Mehmet Keleş bunun için 1987 yılı Kırkpınar Başpehlivanı Recep Kılıç ile 2003 yılı Kırkpınar Başpehlivanı Kenan Şimşek’i Düzce Belediyespor Güreş takımının başına getirmişti. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in ‘Spor Danışmanlığını’ yürüten 1987 yılı Kırkpınar Başpehlivanı Recep Kılıç, güreş takımının kulüp başkanı oldu. 



Düzce...