06 / 05 / 2024

Düzce Belediyesi açılış töreni

Düzce Belediyesi açılış töreni

Düzce Belediyesi tarafından 2 Mart tarihinde toplu açılış yapılacak. Bir süre önce yapımları tamamlanan, Arapçiftliği parkı, Hanımlar Lokali ve Beton Santralinin açılışları gerçekleştirilecek.

Düzce Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 242.2 milyon TL'ye!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce ili, Beslenbey Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Düzce'de 5 adet arsa 24 Ekim'de açık artırma ile satılacak! KDV'den muaf arsa fırsatı!

Düzce Belediyesi, Düzce ili, Merkez ilçesi, Nalbantoğlu, Beyciler ve Beslanbey mahallerinde yer alan arsaları KDV'den muaf olarak satışa sunuyor. Peki Düzce'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

Doç. Dr. İnan Keskin'den Düzce depremi açıklaması!

Merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğündeki depremden sonra açıklama yapan Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İnan Keskin "Zemin koşuluna uygun yapı inşa edilmeli" dedi.

Düzce Millet Bahçesi açıldı!

Düzce Belediyesi tarafından inşa edilen 34 bin metrekare büyüklüğündeki millet bahçesi hizmete açıldı.  

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı!

3 yıl önce hizmete açılan Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı. Merkezde bakım-onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

TOKİ Düzce Kaynaşlı ihalesi 30 Mayıs'ta!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Düzce Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü 2019 yılı vergilerinin son ödeme tarihi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Düzce Kaynaşlı TOKİ ihalesi 30 Mayıs'ta!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

D-Premium Outlet açılış için gün sayıyor!

Diyarbakır'ın dinamiğini arttıracak, keyifli alışverişin ekonomik adresi olacak ve lokasyon avantajıyla ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak olan D-Premium Outlet açılış için hazır.

Düzce'deki metruk binalar yıkılıyor!

Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü iş birliğiyle başlatılan metruk binaları yıkma çalışmaları son sürat devam ediyor.

Düzce Belediyesi'nden emlak vergisi yapılandırma uyarısı!

Düzce Belediyesi emlak, çevre temizlik, ilan, reklam vergileri ve su borçlarına ilişkin çıkarılan yapılandırma kararı hakkında için bir açıklama yaptı. 

Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi açıldı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirilen Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi'nin açılışına Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve protokol üyeleri de katıldı.

Düzce Belediyesi açılış töreni Haberi

Düzce Belediyesi açılış töreni


Düzce Belediyesi tarafından2 Mart tarihinde toplu açılış yapılacak.  Açılışlar için hazırlıklar tamamlandı.


Bir süre önce yapımları tamamlanan, Arapçiftliği parkı, Hanımlar Lokali ve Beton Santralinin açılışları gerçekleştirilecek. 2 Mart tarihindeki açılışların ilki saat 13,30’da Arapçiftliği parkı için olacak. Ardından saat 14,30’da Akçakoca yolu üzerinde bulunan Düzce belediyesi şantiyesi içinde bulunan  Beton santralinin açılışı gerçekleştirilecek. Açılışların sonuncusu saat 15,30’da kalıcı konutlar 3’üncü bölgede yapılan Hanımlar Lokali için olacak.  



Düzce...