05 / 05 / 2024

Düzce belediyesi mülkiyetindeki arsaları satıyor mu

Düzce belediyesi mülkiyetindeki arsaları satıyor mu

Düzce Belediye Başkanlığı; mülkiyetindeki 8 arsa ve 6 işyerini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam satış bedeli 7 milyon 238 bin 316 TL olarak belirlendi.

Düzce Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 242.2 milyon TL'ye!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce ili, Beslenbey Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Düzce Millet Bahçesi 1. Etap inşaatında mutlu son!

Düzce Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile yapımına başlanan millet bahçesi projesinin 1. etap inşaatında sona yaklaşıldı. Projede millet bahçesi 2. etap çalışmaları da tamamlanıyor.

Düzce'de tapu işlemleri belediyeye gelmeden yapılacak!

Düzce Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Kent Bilgi Sitemi uygulaması ile vatandaşların tapu işlemlerini belediyeye gelmeden halletmesine olanak sağlayacak.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi mülkiyetindeki araziler yer değiştirdi!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nde yaşanan sorunlar bitmiyor. Belediye bu kez Gaziantep, Şehitkamil ilçesi Burak Mahallesi’ndeki yol kenarında kalan bir vatandaşın arazisi ile arazinin arkasında kalan belediye mülkiyetindeki araziyi yer değiştirdi...

Düzce'de kentsel dönüşüm süreci başladı!

Düzce Belediyesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarının Düzce'de yeterli seviyeye ulaşması ve risk altında olan binaların yerine Deprem Yönetmeliğine uygun sağlam binalar inşa edilmesi için çalışmalarını hızlandırdı.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı!

3 yıl önce hizmete açılan Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı. Merkezde bakım-onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Düzce Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü 2019 yılı vergilerinin son ödeme tarihi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Düzce'deki metruk binalar yıkılıyor!

Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü iş birliğiyle başlatılan metruk binaları yıkma çalışmaları son sürat devam ediyor.

Düzce Belediyesi'nden emlak vergisi yapılandırma uyarısı!

Düzce Belediyesi emlak, çevre temizlik, ilan, reklam vergileri ve su borçlarına ilişkin çıkarılan yapılandırma kararı hakkında için bir açıklama yaptı. 

Düzce Belediyesi'nden 3.3 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Düzce Belediyesi 3 mahallesindeki 4 arsayı ihale ile satışa sunuyor. Arsaların ihalesi 29 Mart'ta yapılacak..

Düzce Belediyesi'nden 10.9 milyon TL'ye satılık 31 daire!

Düzce Belediyesi Camikebir Mahallesi'ndeki 31 daireyi ihale ile satıyor. İhale 27 Şubat'ta gerçekleşecek..

İzmit Belediyesi mülkiyetindeki gayrimenkulleri kiralıyor!

İzmit Belediyesi mülkiyetindeki gayrimenkulleri ihaleyle kiraya verecek. Kiralama ihalesiyle ilgilenenlerin 19 Aralık Salı gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

Düzce Belediyesi'nden 19 mahalleye muhtarlık binası!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Düzce Belediyesi muhtarlık hizmet binaları yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Düzce belediyesi mülkiyetindeki arsaları satıyor mu Haberi

Düzce belediyesi mülkiyetindeki arsaları satıyor mu

DÜZCE BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN


Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıdaki listede belirtilen arsaların ve işyelerinin niteliğindeki taşınmazlar, 2886 Devlet İhale Yasası'nın 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü Artırmayla satılacaktır. İhale 07 Ocak 2016 Perşembe günü aşağıda belirtilen saatlerde Düzce Belediyesi Ercümen Toplantı Salonu'nda, Ercümen huzurunda yapılacaktır.


İhale edilecek mülklere ait geçici teminat tutatları %3 oranında olup, Katma Değer Vergisi Kanunu'nun 17/4-r maddesi uyarınca *( KDV'den istisna) muaf olan gayrimenkuller listede belirtilmiş olup tahmini satış bedelleri ve ihale teminat tutarları aşağıda olduğu gibidir.





İhaleye Katılmak İçin İstenen Belgeler:


* Kanuni ikametgâh belgesi (Şirketlerde aranmaz)


* İsteklinin tüzel kişi olması hainde tüzel kişiliği temsilen noter tasdikli yetki belgesinin ve imza sirküleri, Ticaret Sicil Gazetesi, Vergi Levhası, Ticaret Odası Kaydı ibraz edilmesi.


* Ortak girişim olması...