02 / 05 / 2024

düzce konuralp altyapı görüntüleme çalışmaları

düzce konuralp altyapı görüntüleme çalışmaları

Konuralp'in 2. derece sit alanında altyapı görüntüleme çalışmaları yapılıyor. Jeoradar yöntemiyle gerçekleştirilen çalışmalarla Batı Karadeniz'in tek antik kenti olma özelliği taşıyan Konuralp'teki arkeolojik kalıntılar tespit ediliyor.

Düzce'deki tarihi evler restore edilecek! 

Düzce Belediyesi, Konuralp’in tarihi canlandırmak için çalışmalarına devam ediyor. Belediye bölgede yer alan 8 kültür varlığını restore edecek. 

Düzce'de 7.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Düzce İcra Dairesi, Düzce ili, Merkez ilçesi, Konuralp Mahallesi, Veziroğlu mevkii, 4095 parselde yer alan gayrimenkulleri 7 milyon 300 bin 35 TL'ye satıyor...

TOKİ Düzce 309 konut ihalesi yarın!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Beyciler Mahallesinde 309 Adet Konut ve 8 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Düzce 309 konut ihalesi 8 Aralık'ta!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Beyciler Mahallesinde 309 Adet Konut ve 8 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 8 Aralık 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Düzce'ye 309 yeni konut müjdesi!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Beyciler Mahallesinde 309 Adet Konut ve 8 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 8 Aralık 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Düzce Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Düzce Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Düzce Millet Bahçesi 15 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor!

Düzce Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 15 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Düzce'de 12.4 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri ve arsası!

Düzce İcra Dairesi Müdürlüğü, Düzce Merkez Konuralp Mahallesi, Hamamaltı Mevkii, 3410 parsel, 1697 parsel, 2748 parsel, 2750 parsel, 2149 parsel, 4259 parselde yer alan iş yeri ve arsasını 12 milyon 364 bin 553 TL'ye icradan satıyor...

Düzce Konuralp'te binalara kat sınırı!

Düzce Belediye Meclisi Haziran ayı ikinci oturumunda Konuralp'in imar mevzuatında değişiklik yapıldı.Karara göre Konuralp'te artık Zemin+4 kattan fazla yapı yapılamayacak. 

Düzce Konuralp'teki yüksek katlı projelerin durdurulması isteniyor!

Düzce Konuralp'te kat imar izninin zemin+4 kat olmasına ilişkin karar Düzce Belediye Meclisi tarafından onaylandı. Bölge sakinleri tarafından inşaatı devam eden yüksek katlı projelerin durdurulması istendi.

Düzce Belediyesi'nden yüksek kat kararı!

Düzce ve Konuralp çevresinde yüksek katlı yapılaşmayı durdurmak amacıyla gerekli imar planı değişikliği Haziran ayı meclis toplantısında görüşüldü.

TOKİ Düzce 188 konut ihalesi yarın!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Düzce Kaynaşlı ihalesi 30 Mayıs'ta!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

düzce konuralp altyapı görüntüleme çalışmaları Haberi

düzce konuralp altyapı görüntüleme çalışmaları


Düzce Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Konuralp'in 2. derece sit alanında altyapı görüntüleme çalışmaları yapılıyor. Jeoradar yöntemiyle gerçekleştirilen çalışmalarla Batı Karadeniz'in tek antik kenti olma özelliği taşıyan Konuralp'teki arkeolojik kalıntılar tespit ediliyor.


Koruma Amaçlı İmar Planının doğru işlemesi amacıyla yapılan altyapı görüntüleme çalışmalarının yanı sıra kazı alanı ve Konuralp'in 2. derece sit alanı 3 boyutlu olarak fotoğraflandırılıyor. 3 boyutlu fotoğraflar Konuralp'te gerçekleşecek olan restorasyon çalışmalarına da kolaylık sağlayacak.



Düzce...