06 / 05 / 2024

düzce köprü projeleri

düzce köprü projeleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ayrıca Düzce'ye de 19 yeni müjde ile geldiğini belirtirken, Kara Hacı Musa Mahallesi içinden geçen dere için 2 yeni köprü yapılması içinde söz verdi.

Düzce'de 11 milyon TL'ye satılık arsa!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Kültür Mahallesi'nde yer alan arsayı 11 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce Küçük Sanayi Sitesi ihalesi 4 Ekim'de!

Düzce'de ses ve görüntü kirliliğine neden olan Küçük Sanayi Sitesi şehir dışına taşınıyor. 266 dükkanın inşa edileceği sanayi sitesinin ihalesi 4 Ekim'de yapılacak. 

Düzce'de 3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Köprübaşı Ömerefendi Köyü'nde yer alan gayrimenkul 3 milyon TL bedel ile icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihalesi 22 Şubat 2018 tarihinde yapılacak. 

Düzce Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi mecliste!

Düzce iline bağlı Kültür Mahallesi'ndeki eski sanayi çarşısı olarak bilinen sanayi bölgesinin taşınması ve bölgenin kentsel dönüşüm projesi mecliste konu oldu..

Mega köprü projeleri gayrimenkul fiyatlarını artırmayı sürdürüyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com’un verilerine göre Yavuz Sultan Selim ve Osman Gazi köprülerinin güzergahlarındaki bölgelerde gayrimenkul değerleri önemli artışlar gösteriyor.

Manisa Köprübaşı'na yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Köprübaşı Yumuklar’ın altyapısını yeniliyor.

Ankara Anadolu Bulvarı'na ikinci U dönüş köprüsü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yapılan “U” dönüş köprüsündeki çalışmalar tamamlandı.

Adana Seyhan'daki köprü projeleri ne oldu?

Temeli görkemli bir törenle atılan Devlet Bahçeli Köprüsü'nün yerinde artık yeller esiyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün diğer projelerinin akıbeti köprüden farklı olmadı. Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, Adanalıların kandırıldığını söyledi.

Ankara İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni köprü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni bir “U” dönüş köprüsü inşa ediyor.

Düzce Kültür Merkezi açıldı!

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi görkemli açılış töreni ve sergilenen tiyatro gösterisi ile Düzcelileri büyüledi. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başta olmak üzere Düzce protokolü de Kültür Merkezi açılışına katıldı.

Düzce Kültür Merkezi'nde son düzenlemeler!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yapımı tamamlanan Kültür Merkezi’ndeki açılış töreni hazırlıklarını inceledi. Düzce’nin önemli yatırımlarından biri olan Kültür Merkezi’nde resmi açılış öncesi son çalışmalar da tamamlandı.

Düzce Selahattin Olcar Köprüsü yol çalışmaları sürüyor!

Düzce Selahattin Olcar Köprüsünden yeni otogara giden yol genişliyor. Belediye ekiplerince başlanan çalışmalar kapsamında kamulaştırması yapılan alanlarda hafriyatlar iş makineleri aracılığıyla kaldırılmaya başlanıldı.

Ankara “U” dönüşü köprüsü açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı’nda yaptığı “U” dönüşü köprüsü trafiğe açıldı.

düzce köprü projeleri Haberi

düzce köprü projeleri


Bir dizi ziyaret ve açılışlar gerçekleştirmek üzere Düzce'ye gelen Orman ve Şu İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Düzce'ye gelerek Samandere Şelalesi'nde yapılan tesislerin açılışı gerçekleştirdi. Eroğlu ayrıca Düzce'ye de 19 yeni müjde ile geldiğini belirtirken,  Kara Hacı Musa Mahallesi içinden geçen dere için 2 yeni köprü yapılması içinde söz verdi.


Samandere tesislerinin açılışını gerçekleştirmesinin ardından protokol ve basın mensupları ile birlikte kahvaltıda bir araya gelen Bakan Eroğlu, Düzce Valisi Ali Fidan ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'e meyan balı hediye etti. Sıcak sohbetin geçtiği kahvaltının ardından Bakan Eroğlu basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Eroğlu Düzce'ye her gelişinde yeni müjdeler getirdiğini belirtirken yine Düzce'ye 19 yeni proje ile geldiğini dile getirdi. Eroğlu projeleri tek tek açıklarken Karahacı Musa Mahallesindeki dere...