01 / 05 / 2024

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı

Hastane caddesinin Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı ile birleştiği noktada kavşak ve kaldırım düzenlemesi yapıldı. Bu arada yeni açılan yollarda da kaldırım çalışmaları sürdürülüyor.

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı asfaltlandı!

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kuyumcuzade, Atatürk ve Mehmet Akif Bulvarlarında yürütülen bazalt asfalt serme çalışmaları tamamlanmıştı. Asfaltlama çalışmalarının ön hazırlığı yapılan Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı da asfaltlandı.

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'nın alt yapısı tamamlanıyor!

Düzce Belediyesi tarafından başlatılan bulvarların asfaltlama çalışmaları kapsamında Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'nın alt yapısı tamamlanıyor. Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kuyumcuzade, Atatürk ve Mehmet Akif Bulvarlarında yürütülen bazalt asfalt serme çalışmaları ise tamamlandı.

Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç var: GYODER'den konut ve kira fiyatlarını düşürmek için öneriler!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç olduğunun altını çizerek, TCMB'nin konut ve kira fiyatlarını düşürmek için gündeme getirdiği önerileri değerlendirdi. İşte o açıklama...

Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu'ndan kentsel dönüşüm tepkisi: Ana arterlerden başlatılması gerekir!

İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölüm Başkanı, Afet Yönetimi Enstitüsü ve İklim Değişikliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, X sosyal medya hesabından kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu. İşte Kadıoğlu'nun o açıklaması ve vatandaşların yorumları...

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Düzce'de 5 adet arsa 24 Ekim'de açık artırma ile satılacak! KDV'den muaf arsa fırsatı!

Düzce Belediyesi, Düzce ili, Merkez ilçesi, Nalbantoğlu, Beyciler ve Beslanbey mahallerinde yer alan arsaları KDV'den muaf olarak satışa sunuyor. Peki Düzce'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Bakan Çavuşoğlu duyurdu! Bu şehirlerde yaşayan memura kira desteği müjdesi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’ndan memurlara kira desteğinde bulunacağını açıkladı! İşte detaylar!

Türkiye'nin de içinde olduğu tahıl koridoru nasıl işleyecek? Bakan Çavuşoğlu açıkladı

Türkiye, Rusya ve Ukrayna arasında tahıl koridoru kurulması için çalışma başlatıldı. Koridor için bir general görevlendirildi. Tahıl koridorunun nasıl işleyeceğine ilişkin açıklamayı ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu açıkladı. İşte detaylar...

Enis Öncüoğlu Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Enis Öncüoğlu Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Enis Öncüoğlu tarafından kuruldu.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Park Dedeman Düzce imza töreni 12 Ocak'ta!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels - Resorts International'ın Algün İnşaat iş birliğiyle hayata geçireceği Park Dedeman Düzce’nin imza töreni 12 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Düzce’de hasarlı binalara güçlendirme yapılmadan yapı kayıt belgesi verildi iddiası!

Düzce’de hasarlı binalara güçlendirme yapılmadan yapı kayıt belgesi verildi iddiası gündeme geldi. İnşaat Mühendisleri Odası Düzce Temsilcisi Ayşe Emiroğlu, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mevlüt Çavuşoğlu'ndan 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bazı emekli amirallerin imzasıyla yayımlanan açıklamaya tepki gösterdi.

Mevlüt Çavuşoğlu: Konut inşaatlarında Türk firmalarını öneririm!

Hırvatistan Dışişleri Bakanı Radman'la ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bakan Radman'a konut inşaatların Türk firmalarını önerdiğini dile getirdi.

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı Haberi

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı


Hastane caddesinin Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı ile birleştiği noktada kavşak ve kaldırım düzenlemesi yapıldı. Bu arada yeni açılan yollarda da kaldırım çalışmaları sürdürülüyor.


Düzce belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bir yandan çevre ve bağlantı yolları açılıyor, bir yandan da açılan yollara kaldırım döşeniyor. Trafiğin yoğunluğunun olduğu caddelerde de kavşak düzenlemeleri yapılıyor. Hastane caddesinin Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı ile birleştiği yerde kavşak yeniden düzenlendi. Ayrıca aynı bölgede kaldırım düzenlemesi de yapıldı. Düzce belediyesi çevre ve bağlantı yolları için yol açma çalışmalarını hızlandırdı. İmar ve Şehircilik müdürlüğü tarafından programa alınan ve kamulaştırılması tamamlanan yollar alt yapıları ile birlikte açılıyor. Ardından da, yolun her iki yakasında da kaldırımlar yapılıyor. Bu arada özellikle şehir merkezinde de bozuk kaldırımlar onarılıyor



Düzce...