09 / 05 / 2024

Düzce okul projeleri

Düzce okul projeleri

Düzce’de iki yeni eğitim kurumu kazandırılıyor. Düzce’ye yapılacak biri 16 derslikli, diğeri 32 derslikli iki okul için ihaleye çıkılıyor.

Düzce'de 13.5 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 13 milyon 565 bin 744, 57 TL bedel ile okul yaptıracak. Okul için arsa karşılığı inşaat ihalesi yapılacak. 

Düzce Melen Su Park 6 ay içerisinde tamamlanacak!

Düzce Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Melen Su Park projesindeki çalışmalar 6 ay içerisinde tamamlanacak.

Düzce Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi'nin okul ve yurt binaları mecliste!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Düzce Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi'nin okul ve yurt binalarının boşaltılmasına ve öğrencilerin okul ve yurt sorununun çözülmesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ Düzce Camikebir Konutları kura tarihi!

Düzce'nin kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yer alan Düzce Camikebir Konutları'nda kura tarihi belirlendi. İşte, TOKİ Düzce Camikebir Konutları kura tarihi...

Düzce Camikebir TOKİ kura!

Düzce'nin kentsel dönüşüm projeleri kapsamında TOKİ tarafından hayata geçirilen Düzce Camikebir Konutları'nda kura çekimi için geri sayım başladı.

Düzce'de 4 özel okul kapatıldı!

Düzce'de Fetullahçı Terör Örgütü'yle (FETÖ) irtibatlı oldukları tespit edilen 4 özel okul ve 4 dernek kapatıldı. Kentte daha önce de 50 işyeri mühürlenmişti.

Düzce'de 591.3 milyonluk 81 tesisin açılışı yapıldı!

Başbakan Davutoğlu, hastane, okul, spor salonu, yol, kentsel dönüşüm, Kur'an kursu gibi 591 milyon 371 milyon değerindeki 81 tesisin Düzce'ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Düzce Belediyesi nikah salonu inşaatında son durum!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan ‘Nikah Salonu’ ve Küçüksu Park düzenlemesine ilişkin inşaat çalışmaları hızlandırıldı. Küçüksu Park alanı içinde yapımı devam eden nikah salonunun kaba inşaatı tamamlandı.

Kentsel Dönüşüm’le Düzce’nin şehir vizyonu değişecek!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan ve iki alanda uygulanan ‘Kentsel Dönüşüm’le Düzce’nin şehir vizyonu gelişiyor. Camikebir Mahallesinde uygulanan kentsel dönüşüm projesi tamamlanma aşamasına geldi.

Düzce’nin şehir vizyonu dönüşümle gelişiyor!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan ve iki alanda uygulanan ‘Kentsel Dönüşüm’le Düzce’nin şehir vizyonu gelişiyor. Camikebir mahallesinde uygulanan kentsel dönüşüm projesi tamamlanma aşamasına geldi.

Düzce Küçüksu Park projesinde nikah salonu inşaatı başladı!

Düzce’nin ve Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında bulunan Küçüksu Park alanı projesi çevre düzenlemeleri ile başlatıldı. Bunun için öncelikli olarak park içinde yer alan nikah salonu için inşaat başlatıldı.

Düzce'ye yapılacak 2 okul ihaleye çıkıyor!

Düzce’de iki yeni eğitim kurumu kazandırılıyor. Düzce’ye yapılacak biri 16 derslikli, diğeri 32 derslikli iki okul için ihaleye çıkılıyor.

Ali Fidan Düzce'deki okul inşaatlarını inceledi!

Düzce Valisi Ali Fidan hafta sonu okul inşaatlarını inceledi. Düzce Valisi Ali Fidan hafta sonunda okul inşaatlarını gezip incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Düzce okul projeleri Haberi

Düzce okul projeleri

Düzce’ye yapılacak biri 16 derslikli, diğeri 32 derslikli iki okul için ihaleye çıkılıyor.

Düzce’de iki yeni eğitim kurumu kazandırılıyor. Buna göre Düzce Merkez Çavuşlar Mehmet Akif İnan 16 Derslikli İmam hatip Ortaokulu binası yapımı için 11 Haziran 2015 günü yine Düzce Merkez Mehmet Zahit Kevseri 32 Derslikli İmam Hatip Okulu binası yapım işi 12 Haziran 2015 günü ihaleye çıkacak.

İhalesi tamamlanan Akçakoca İmam Hatip ortaokulu is inşaatına başlandı. İl Özel idaresi kontrolünde Gümüşpınar’a yapılan 8 derslikli okul ise...