28 / 04 / 2024

Düzce OSB imar planı

Düzce OSB imar planı

Düzce OSB ve inşaatının büyük bir kısmı tamamlanan şehirlerarası otobüs terminalini otobana bağlayacak Düzce-Merkez TEM bağlantısı için fiziki tespit çalışmaları başladı. Düzce Belediyesi de söz konusu alanlarda imar planlarını tamamladı.

Düzce 1. OSB'nin genişletilmesi projesi meclis gündeminde!

Düzce 1. Organize Sanayi Bölgesi'nin genişletilmesi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

Zülkif Dağlı: Düzce'nin imar planlarını daha iyi dizayn edeceğiz!

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, su baskını ve toprak kayması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Önemli olan bundan sonra tedbirli olmak, aynı hataları tekrar yapmamak. Dere yataklarına kesinlikle ev yapmamak." diye konuştu.

Düzce’de imar barışına 19 bin 146 kişi başvurdu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 2018 yılının Haziran ayında başlatılan ve 15 Haziran 2019 yılında sona eren İmar barışı uygulamasına Düzce’den 19 bin 146 başvuru geldi.

Düzce Konuralp'te binalara kat sınırı!

Düzce Belediye Meclisi Haziran ayı ikinci oturumunda Konuralp'in imar mevzuatında değişiklik yapıldı.Karara göre Konuralp'te artık Zemin+4 kattan fazla yapı yapılamayacak. 

Düzce Konuralp'teki yüksek katlı projelerin durdurulması isteniyor!

Düzce Konuralp'te kat imar izninin zemin+4 kat olmasına ilişkin karar Düzce Belediye Meclisi tarafından onaylandı. Bölge sakinleri tarafından inşaatı devam eden yüksek katlı projelerin durdurulması istendi.

Düzce Belediyesi'nden yüksek kat kararı!

Düzce ve Konuralp çevresinde yüksek katlı yapılaşmayı durdurmak amacıyla gerekli imar planı değişikliği Haziran ayı meclis toplantısında görüşüldü.

Düzce'de imar izninin iptali için oy toplanıyor!

Düzce'de imar izni çıkan bölgede bina yapılmamasını isteyen vatandaşlar sandık kurdu. Vatandaşlar imar izninin iptali için oy topladı.

Düzce'de OSB ve sanayi siteleri kurulması mecliste!

Düzce ilinde organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Düzce'de OSB ve sanayi siteleri kurulacak mı?

Düzce ilinde organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı konusu meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu soru önergesi hazırladı...

Düzce Kaynaşlı'nın imar planına onay!

Düzce'nin yapılaşma sorunu en fazla olan ilçeleri asında gösterilen Kaynaşlı için hazırlanan yeni imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanıp askıya çıkarıldı.

Düzce'de imar barışı konuşuldu!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Ömer Cihangir ve Harita Mühendisleri Onur Kaymak ile Bilgehan Kıy, köy muhtarlarına İmar Barışı hakkında bilgi verdi. 

Düzce'de imar barışı başvuruları başladı!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nurhan Kartal, imar barışı adı altında uygulanmaya başlayan 3194 sayılı İmar Kanunu’nun geçici 16. Maddesi hakkında bilgiler verdi. 

Düzce OSB imar planı Haberi

Düzce OSB imar planı

Düzce’nin ve Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan Düzce Merkez-TEM bağlantısı için bölgede imar planları ile alan içindeki kamulaştırma çalışmaları eş zamanlı olarak yürütülüyor. Düzce Belediyesi Kervan kavşağından TEM bağlantısına kadar olan 3 bin 600 metrelik hatta planlama çalışmalarını tamamladı. Düzce Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) ve Düzce belediyesi şehirlerarası terminalinin Otoyol (TEM) bağlantısı için bölge sınırları içinde bulunan Sinirci köyü için hazırlanan ilave imar planı onaylanmıştı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in yaklaşık bir yıldır yoğun temaslarla takip ettiği otoban kavşağının yapılması için Karayolları Genel Müdürlüğü de projenin hayata geçirilmesi için gerekli onayları verdi ve bağlantı yolunun yapım aşamasına geçildi. Öte yandan Düzce’nin önemli projeleri arasında bulunan ve yıllardır çözümlenmesi beklenen OSB ve terminal TEM bağlantısına ilişkin imar...