29 / 04 / 2024

Düzce SSK Hastanesi yıkım

Düzce SSK Hastanesi yıkım

Yıllardır atıl vaziyette bulunan SSK Hastanesi'nde yıkım başlıyor. Yıkım çalışmalarının ardından 20 dönüm arazide ortaokul kampüsü yapılması planlanıyor.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde yıkım başladı!

Düzce’de yıllardır atıl vaziyette bekleyen SSK Hastanesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 3 kepçe ve 6 işçinin çalıştığı binanın 3 ay içerisinde yıkım işleminin bitirilecek teslim edilmesi planlanıyor. 

Düzce SSK Hastanesi'nde yıkım başlıyor!

Yıllardır atıl vaziyette bulunan SSK Hastanesi'nde yıkım başlıyor. Yıkım çalışmalarının ardından 20 dönüm arazide ortaokul kampüsü yapılması planlanıyor.

Düzce Dr. Talat Bahçebaşı Hastanesi'nin ek binası tamamlandı!

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinin eski Başhekimi Prof. Dr. Onur Özlü, hastanenin ek binasının zorlu bir süreçten geçerek tamamlandığını açıkladı. 

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi açıldı!

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nin hizmete girmesi dolayısıyla bir açıklama yapan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “Düzce’mizde uzun yıllardır bizi yoran hastane sorununu çözmüş bulunuyoruz.” ifadesini kullandı ve devlet hastanesinin Düzce’ye hayırlı olmasını temenni etti.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi 19 Eylül'de açılıyor!

Düzce Valiliği tarafından yapılan açıklama ile Devlet Hastanesinin açılış tarihi kesinleşti. Düzce Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre Devlet Hastanesi 19 Eylül 2016 Pazartesi günü hizmet sunmaya başlayacak.

Faruk Özlü, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ni inceledi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'de faaliyetini sürüdüren iki özel okulu ve yapımı tamamlanarak kısmen açılan Düzce Atatürk Devlet Hastanesinin yeni hizmet binasını ziyaret etti.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde kaldırım çalışmaları başladı!

Düzce’de inşaatı tamamlanan Atatürk Devlet Hastanesi binasının etrafındaki bağlantı yolları ile alt ve üst yapı çalışmaları Düzce Belediyesi tarafından tamamlandı.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi bataklığa mı inşa edildi?

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi 2 kez açılış töreni yapılmasına rağmen açılamıyor. İddiaya göre sebebi, hastanenin bataklığa inşa edilmesi ve su alması...

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nin yolları asfaltlanıyor!

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kısa bir süre önce alt yapısı tamamlanarak açılan Düzce Devlet Hastanesi çevre yollarının asfaltlanması aralıksız olarak sürdürülecek.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nin alt yapısı tamamlanıyor!

Atatürk Devlet Hastanesi'nde sıra alt yapı eksiklikleri tamamlanıyor. Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri hastane çevresinde yağmur suyu hattı döşeme çalışmaları kapsamında ek şebeke çalışmalarına devam ediyor.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nin alt yapısı tamamlanıyor!

Düzce Belediyesi tarafından Aziziye mahallesinde yapımı devam eden Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nin alt yapı çalışmaları hızlandırıldı. Bunun için Su ve Kanalizasyon müdürlüğü ekipleri tarafından içme suyu, kanalizasyon hatları tamamlanıyor.

Düzce Devlet Hastanesi Aralık'ta açılacak!

AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, Düzcelilerin uzun zamandan beri beklediği ve bir türlü tamamlanamayan 352 Yataklı Devlet Hastanesinin 2015 yılının son ayında yani bir ay sonra açılacağını duyurdu.

Düzce Devlet Hastanesi Aralık ayında açılacak!

AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, Düzcelilerin uzun zamandan beri beklediği 352 Yataklı Devlet Hastanesinin 2015 yılının son ayında açılacağını duyurdu.

Düzce SSK Hastanesi yıkım Haberi

Düzce SSK Hastanesi yıkım

Yıllardır atıl durumda olan ve AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir'in, ortaokul kampüsü yapılacağını açıkladığı eski SSK Hastanesi'nde yıkım başlıyor.

Öncü Haber'de yer alan habere göre, 10 Ocak günü iş makinelerinin gireceği alanda yıkım işlemi hızla gerçekleştirilecek. Alanın inşaata hazır hale gelmesi için çalışmalara başlanıyor. 

Yıllarca sağlık alanında hizmet verdikten sonra eğitim kampüsü olarak şehre kazandırılması için kararı alınan eski SKK Hastanesi alanına yıkım ekibi çalışmalara başlayacak. 

Yıkım işlemi için açılan ihaleye katılarak kazanan firmanın yetkilisi Zekai Gün, konu ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: "1 milyon TL bedelle buradaki binaların yıkım işlemini üstlendik. Allah nasip ederse Cuma günü yıkımına başlayacağız. Molozlar kaldırılacak. Tertemiz olarak sıfırdan bırakılacak. Yıkımı 4 ay sürer, 4 tane kepçe çalışacak."

Buranın nasıl değerlendirileceği hakkında açıklama yapan Milletvekili Keşir, "SSK...