06 / 07 / 2024

Düzce tek tip bina

Düzce tek tip bina

Düzce Belediyesi İstanbul ve Gaziantep Caddelerindeki binaların dış cephelerini tek tip hale getirmek için çalışmalarına başladı. Düzce Üniversitesi ve belediye bünyesinden üyeler barındıran kurul dış cephelerde incelemeler yapıyor.

3 yıldır yılan hikayesine dönen lüks otellere komşu kaçak yapılar için yıkım kararı! Tek tip yapı sistemine geçiliyor!

Antalya'da yıkımı 2021 yılından bu yana yılan hikayesine dönen lüks otellere komşu 'bedava tatilin adresi' olarak tanımlanan çardaklar, için karar alındı. Bu yapılar yıkılarak, tek tip yapı sistemine geçilecek.

Düzce Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nden arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, arsa karşılığı yapımı planlanan MEB.2014.24.İHL Tip Proje Numaralı 24 derslikli Merkez İHL ve Spor Salonu projesi işi ihale ediyor.

Sivas'taki Kent Meydanı'nda tek tip mimari oluşturulacak!

Tarihi Kent Meydanı Projesi ile binaların dış cephe kaplamaları, tarihi eserlere uygun hale getirilerek tek tip mimari oluşturulacak.

Düzce Belediyesi'nden Nevin Duran'a yeni ev!

Eşi felçli olan ve tek çocuğu ile baraka bir evde yaşamlarını sürdürmek zorunda olan Nevin Duran’a Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü yardım eli uzattı.

Düzce Belediyesi'nden Kosova'ya spor salonu!

Düzce Belediyesi ile Kosova’nın tek Türk belediyesi Mamuşa arasında imzalanan protool kapsamında Mamuşa’ya yapılacak spor salonunun yapımı için Ekim ayı içerisinde temel atma töreni düzenlenecek.

Düzce’de asfaltlanmamış tek bir sokak bile kalmayacak!

Düzce Belediyesi tarafından yaz dönemi için hazırlanan asfaltlama programı hızlandırıldı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, programın hedefe ulaşması için günlük asfalt üretiminin artırıldığını ifade etti.

Çekap Çelik Kapı Düzce'de açıldı!

Kayserili girişimci Mehmet Dal tarafından kurulan Çekap Çelik Kapı showroomun açılışı yapıldı. Vali Ali Fidan, “ Düzce artık sanayide ve yatırımlarda cazibe merkezi haline geldi. Bu tip yatırımların devam etmesini istiyoruz” dedi.

Düzce'deki binalar tek tip olacak!

Düzce Belediyesi İstanbul ve Gaziantep Caddelerindeki binaların dış cephelerini tek tip hale getirmek için çalışmalarına başladı. Düzce Üniversitesi ve belediye bünyesinden üyeler barındıran kurul dış cephelerde incelemeler yapıyor.

Düzce Üniversitesi'ndeki inşaatlar tamamlanıyor!

Düzce Üniversitesi genç bir üniversitesi olmasına rağmen hızla büyüyor. Kampüs alanında inşaatlar tek tek bitiriliyor. Düzce Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İlknur Günaydın, inşaatı devam eden binalar hakkında bilgi verdi.

Düzce'de satın alınan evin kolonundan elektrik direği çıktı!

Deprem sonrası yurtdışından gelen yardımlarla Düzce'de inşa edilen tek katlı evlerden satın alan iki çocuk annesi kadın, evinin ortasından geçen elektrik direği nedeniyle endişeli..

Şanlıurfa’da binaların dış cephesi tek tip oluyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent estetiği çalışmaları kapsamında Tekel Caddesi’nde bulunan binaların dış cephesini tek tip olarak düzenliyor. Vatandaşların desteklediği proje kenti yeni bir yüze kavuşturacak.

Düzce'de kazı yapan iş makinesi, doğalgaz hattını deldi!

Düzce Aziziye Mahallesi Çayır Sokağı'nda Nihat Yıldız'a ait arazide kazı yapan iş makinesi, yer altından geçen doğalgaz hattına zarar verdi. Delinen boru yarım saatlik çalışma ile onarıldı.

Düzce'de 6 adet satılık gayrimenkul: 3 milyon 34 bin TL!

Düzce İli Gölyaka İlçesi'nde yer alan gayrimenkullerin toplam bedeli 3 milyon 34 bin 475 TL olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı Düzce 1. İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce tek tip bina Haberi

Düzce tek tip bina

Düzce Belediyesi İstanbul ve Gaziantep Caddelerindeki binaların dış cephelerini tek tip hale getirmek için çalışmalarına başladı. Düzce Üniversitesi ve Düzce Belediyesi bünyesinden üyeler barındıran kurul yaptığı incelemelerle dış cephelerin yenilenmesi için hazırlık yapıyor.

Geçtiğimiz hafta düzenlenen Düzce Belediyesi Meclis toplantısında da gündeme getirilen dış cephe yenileme konusuna ilişkin madde meclis üyeleri tarafından detaylı bir şekilde incelenmesi amacıyla Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edilmişti. Konuyla ilgili olarak detaylı incelemelerini sürdüren Estetik Kurul da üyeleri ile birlikte Plan ve Bütçe Komisyonu incelemelerine dahil olarak eş zamanlı bir planlama yapacak. Komisyon ve Kurulun yaptığı çalışma ve incelemeler doğrultusunda İstanbul ve Gaziantep Caddesinde bulunan binaların dış cephe görünümleri ile kot farklarının ortadan kaldırılması amacıyla tek tip düzenleme yapılması planlanıyor. Bilindiği gibi Estetik Kurul Düzce’ye...