18 / 05 / 2024

Düzce yeni ulaşım projesi

Düzce yeni ulaşım projesi

Yeni ulaşım projesinde Düzce’nin alternatif ulaşım olanakları ve var olan ulaşım akslarının daha elverişli hale getirilmesi değerlendirilecek.

İstanbullulara müjde! Otobüs, vapur, metro ulaşım ücretlerine indirim geliyor! Yeni düzenleme yarın başlıyor...

İstanbulluların yüzünü güldürecek yeni gelişme, İBB ve UKOME tarafından geldi. Toplu taşıma ücretlerinde yapılacak yeni düzenleme 1 Kasım itibariyle yürürlüğe girecek. İşte detaylar...

Bursa, Sakarya ve Düzce’deki devre mülk dolandırıcılığına 5 tutuklama: 16 kişi dolandırıldı! 

Bursa, Sakarya ve Düzce’de düzenlenen devre mülk operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheliden beşi için tutuklama kararı verildi. Şimdiye kadar 16 kişinin dolandırıldığı belirtilirken, bu sayının artabileceği ifade edildi. İşte detaylar... 

Milli Emlak Düzce'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satıyor: Gayrimenkul alacaklara müjde! 

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 8 adet arsa ile 1 araziyi peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Düzce'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İstanbul'da yarın toplu ulaşım ücretsiz mi olacak? 

İstanbul'da okulların 11 Eylül Pazartesi günü açılması için hazırlıklar tamamlandı. İstanbul trafiği, şehir içi kameralar aracılığıyla anlık olarak takip edilecek. İETT, her gün 1.636 ek sefer düzenleyecek. Toplu ulaşım ücretsiz olacak. İşte detaylar...

Düzce'de 2 adet konut imarlı 8 taksitle satışa çıkıyor! Hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf!

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı peşinde yüzde 20 indirim ve 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Düzce'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Reysaş GYO Düzce'deki arsasına yeni depo inşaatı için ruhsat aldı!

Reysaş GYO'nun portföyündeki Düzce'deki 15 bin 253 metrekarelik arsa üzerinde 3 bin 781 metrekarelik üç bloktan oluşacak yeni depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı alındı.

New York'ta ulaşım ve konut alanlarında yeni düzenlemeler yapılacak!

New York Valisi Andrew Cuomo yaptığı açıklamada, salgın sonrası New York'ta sağlık başta olmak üzere, ulaşım, güvenlik, konut ve sosyal eşitlik gibi alanlarda yeni düzenlemeler yapacaklarını söyledi.

Düzce'de kentsel dönüşüm süreci başladı!

Düzce Belediyesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarının Düzce'de yeterli seviyeye ulaşması ve risk altında olan binaların yerine Deprem Yönetmeliğine uygun sağlam binalar inşa edilmesi için çalışmalarını hızlandırdı.

Düzce'de 15 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

Düzce İcra Dairesi Müdürlüğü, Düzce ili, Merkez ilçesi, Beyköy Mahallesi, 250 ada 6 parselde yer alan fabrika binası ve arsasını 15 milyon TL'ye icradan satıyor...

Antalya'da 19 ilçeyi kapsayacak Yeni Ulaşım Ana Planı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’yı planlı, kurallı, kimlikli bir şehir yapma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda mevcut Ulaşım Ana Planı’nın 19 ilçenin tamamını kapsayacak biçimde yeniden yapılmasıyla ilgili çalışmalar başladı.

Düzce'de 12.4 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri ve arsası!

Düzce İcra Dairesi Müdürlüğü, Düzce Merkez Konuralp Mahallesi, Hamamaltı Mevkii, 3410 parsel, 1697 parsel, 2748 parsel, 2750 parsel, 2149 parsel, 4259 parselde yer alan iş yeri ve arsasını 12 milyon 364 bin 553 TL'ye icradan satıyor...

Düzce'de inşaat demiri hırsızlığı!

Düzce'de yapımı devam eden bir apartmanda inşaat malzemesi çalındığı ihbarını alan polis ekipleri, hırsızları kovalamaca sonucu yakaladı.

Düzce yeni ulaşım projesi Haberi

Düzce yeni ulaşım projesi

2015 yılının Şubat ayında İETT Genel Müdürlüğünden gelen ulaşım uzmanlarının da katılımıyla gerçekleşen incelemeler proje haline getirildi. Yeni ulaşım projesinde Düzce’nin alternatif ulaşım olanakları ve var olan ulaşım akslarının daha elverişli hale getirilmesi değerlendirilecek.

Düzce’nin hızla büyüyen ve gelişen şehir kimliğiyle doğru orantılı olarak artan ulaşım sorunu için 2015 yılının Şubat ayında Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, başkanlığında Japonya’dan gelen Prof. Dr. Shigoru Kakumoto, Avusturya’dan gelen Ulaşım Uzmanı George Fuahshuber, İETT Genel Müdürlüğünden gelen Ulaşım Uzmanları Meryem Dilara Irmak, Esra Ergin, Başak Avcı ve Hümeyra Balta’yla Düzce’nin ulaşım sorununa çözüm aramak üzere masaya oturuldu.

Düzce’ye gelen heyet, bir hafta boyunca alternatif ulaşım olanakları ve var olan ulaşım akslarının daha elverişli hale getirilmesi için Düzce’de çeşitli incelemelerde bulundu. İETT Genel Müdürlüğünden gelen...