17 / 05 / 2024

düzcede mücavir alana alınan köyler

düzcede mücavir alana alınan köyler

Düzce Belediyesi’nin sorumluluk alanlarında yaptığı yeni düzenleme ile 20 köy mücavir alanı içerisine katıldı. İşte mücavir alana alınan o köyler...

Ankara Kalecik'e kentsel dönüşüm projesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'nın Kalecik ilçesinde, kentsel dönüşüm projesi kapsamında 12 hektarlık alana eski Ankara evlerinin inşa edileceğini belirtti. 

Yalova'da 10 hektar alanda kentsel dönüşüm gerçekleştirilecek!

Murat Kurum, Yalova'da "10 hektarlık alanda yaklaşık 587 hak sahibinin bulunduğu alana ilişkin bir dönüşüm projesi geliştiriyoruz.İster yerinde, ister bedeli karşılığında zemin artı 3'ü, 4'ü geçmeyecek" dedi...

Gölcük'e kentsel dönüşüm kapsamında 541 daire yapılacak!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşa edilen yeni sanayi sitesi ve Deniz Evleri hakkında açıklamalar yapı. Proje kapsamında 80 bin metrekarelik alana 541 daire yapılacak.

Ordu 2. OSB 800 dönüm alan üzerine kurulacak!

Altınordu ilçesi Karaağaç Mahallesi ile Ulubey ilçesi Güzelyurt ve Eymür Mahallesi sınırları içerisinde inşa edilecek olan Ordu 2. OSB 800 dönüm alana sahip olacak.

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi, Türkiye'ye örnek oldu!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, yaklaşık 450 Milyon TL’lik bir yatırımla hayata geçen ve sanayiden konutsal ve ticari alana dönüşüm özelliği ile bir ilk olan Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Türkiye’nin örnek projesi olduğunu açıkladı.

Düzce'de mücavir alanlara ilişkin ilave imar planları yapılıyor!

Bir süre önce Düzce Merkez sınırları içine alınan Mücavir alanlara ilişkin ilave imar planları yapılıyor.

Düzce'deki mücavir sahalar imar planı içine alınıyor!

Bir süre önce Düzce Merkez sınırları içine alınan Mücavir alanlara ilişkin ilave imar planları yapılıyor. Meclisin Ocak ayı birinci birleşiminde Doğanlı ve Yeşilçam yerleşim bölgelerinin ilave imar planlarının yapılması gündeme geldi.

Bayrampaşa cezaevi alanı dönüşüm projesi 2019'da tamamlanacak!

Bayrampaşa Eski Cezaevi Alanı Kentsel Dönüşüm projesinin fiziki çalışmaları başladı. Proje kapsamında, alana 2 bin 300 konutun yanı sıra devlet hastanesi, okul, cami, meydan, kültür ve sanat merkezi, yer altı otoparkı, spor salonları, bisiklet ve yürüyüş yolları ile dükkânlar inşa edilecek.

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm inşaata can suyu oldu!

Türkiye’de 7 milyon Kahramanmaraş’ta 100 bin dönüm üzerinde alana yapılacak kentsel dönüşüm tüm hızıyla sürüyor. Etap etap alınan bölgelerdeki konutlar sahiplerine teslim edilirken, yeni yapılan binaların dönüşümü de devam ediyor.

TOKİ'nin Burdur Bozkurt kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Burdur İli Bozkurt Mahallesi Riskli Alana Ait Kentsel Dönüşüm Projesi ve Teknik Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleşecek.

Düzce'deki 20 köy mücavir alana alındı!

Düzce Belediyesi’nin sorumluluk alanlarında yaptığı yeni düzenleme ile 20 köy mücavir alanı içerisine katıldı. İşte mücavir alana alınan o köyler...

Manisa Ilgınköy Merası kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ndeki Ilgınköy Merası, belediye meclisi kararıyla kentsel dönüşüm alanı ilan edildi. 650 bin metrekarelik bu alana TOKİ tarafından 3 bin 750 konut yapılması için çalışmalarına başlanacağı belirtildi.

Gedik Kent Parkı 25 dönüm alana kurulacak!

Yeşilyurt İlçesinde alternatif sosyal alanlar ve bir cazibe merkezi oluşturmak adına proje ve tasarımı Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne ait olan Gedik Kent Parkı, Namazgah'ın arka kısmındaki 25 dönüm alan üzerine yapılacak.

düzcede mücavir alana alınan köyler Haberi

düzcede mücavir alana alınan köyler


Düzce Belediyesi’nin sorumluluk alanlarında yaptığı yeni düzenleme ile 20 köy mücavir alanı içerisine katıldı.


Düzce Belediyesi İmar Komisyonu üyelerinin görüşüne sunulan dosya Meclis üyeleri tarafından kabul edilirken mücavir sahaya katılan köylerdeki nüfusun da merkez nüfusuna dahil olması ile birlikte gerek Düzce Belediyesi gerekse merkeze bağlanan köyler avantajlı hale gelmiş olacak.


Kadıoğlu, Çerkez Taşköprü, Yeni Taşköprü, İstilli, Mahmure, Bahçeköy, Ozanlar, Otluoğlu, Turaplar, Küçükmehmetler, Küçükahmetler, Hacıahmetler, Pınarlar, Naşhacıismail (Gökçe), Siyokoğlu (Kirazlı), Paşaormanı, Eski Mengencik, Doğanlı, Büyükaçma ve Çalıcuma köylerinin Düzce Belediyesi sorumluluk alanına katılması ile birlikte hizmet için kullanılan bütçe artacak. İller Bankası’dan yerel yönetimlerin hizmet gücüne katkı olarak ödenen payın nüfus ile doğru orantılı olması ve Düzce’de de hizmet sahasının genişlemesi ile ödenekte de önemli bir artış olması bekleniyor.


Düzce Belediyesi tarafından yapılan...