09 / 05 / 2024

düzcede yangın

düzcede yangın

Kent merkezindeki 5 katlı apartmanın 3'üncü katındaki daire yanarak kullanılamaz hale geldi, üst katlarda mahsur kalanlar itfaiye ekiplerince kurtarıldı. İtfaiye ekipleri, bir saatlik çalışmayla alevleri söndürdü.

Düzce'de çıkan yangında 6 ev kullanılamaz hale geldi!

Düzce Çamköy Mahallesi'nde çıkan yangında 6 ev kullanılamaz hale geldi, yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti

Altın uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyardı! Piyasalar yangın yerine dönecek

Altın uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyarıda bulundu. O saatte piyasalar yangın yerine dönecek...

Çarşı pazar yangın yerine döndü! 1 kg bamyanın fiyatını gören vatandaş isyan etti!

Fiyat artışları hem vatandaşı hem de pazarcıyı vurdu. Son gelen zamların ardından çarşı pazar yangın yerine dönerken, vatandaş fiyatlar karşısında isyan etti. En büyük artışlardan biri de bamyaya oldu. 1 kg bamyanın fiyatı fahiş arttı. 

Kentsel dönüşüm sürecinde yangın yalıtımına da öncelik verilmeli!

İZODER Başkanı Levent Pelesen, "Kentsel dönüşümde yangın güvenliği ve hayati önem taşıyan yangın yalıtımı uygulamaları göz ardı edilmemelidir" diye konuştu...

Ada Yangın İş Güvenliği Tedarik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Yangın İş Güvenliği Tedarik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslışah Yılmaz tarafından kuruldu.

Nizip Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nde yangın çıktı!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde Tapu ve Kadastro Müdürlüğünde yangın çıktı. Fevzi Paşa Mahallesi'nde bulunan kurumun alt katında bulunan arşiv bölümünde bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın söndürüldü.

Bartın'da çıkan yangın nedeniyle 40 dönüm alan zarar gördü!

Bartın’da dün iki noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 40 dönümlük alan zarar gördü.Bartın Orman İşletme Müdürü Yanık: "Yanan alanların yeniden ağaçlandırılması için hazırlık çalışmalarımıza başladık” dedi.

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde korkutan yangın!

Yeşilköy'de bulunan İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nin 6'ncı katında elektrik arızasından çıkan yangın 7'inci kata da sıçradı. Alevler, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu büyümeden kısa sürede söndürüldü.

Dış cephe ısı yalıtım sistemleri yangın testinden tam not aldı!

Dış cephe ısı yalıtım sistemleri yangın testinden tam not aldı. Dış ısı yalıtım sistemlerinin yangın performansını ölçmeyi amaçlayan “Full Scale” yangın testleri ülkemizde ilk kez gerçekleştirildi.

Ankara Hamamönü'ndeki tarihi konakta dün gece yangın çıktı!

Ankara Hamamönü'nde bulunan tarihi bir konakta dün gece yangın çıktı. Alevler ekiplerin zamanında müdahalesiyle yakınındaki diğer binalara sıçramadan söndürüldü. Yangın sonrası konakta maddi hasar oluştu.

ACO Passavant serisi ile yangın riskini düşürüyor!

ACO, yapılardaki yangınlara karşı drenaj sistemlerinin hem daha dayanıklı olması, hem de zehirli dumanın oluşturduğu tehdide karşı geliştirdiği ‘Passavant Serisi’ zemin süzgeçleri ile potansiyel yangın riskini düşürüyor.

Ekim Mekanik Mimarlık Yangın Güvenlik Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekim Mekanik Mimarlık Yangın Güvenlik Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fatih Ahi, Tayfun Altındağ tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu.

Halkalı Gümrük Müdürlüğü yangını kontrol altına alındı!

Halkalı Gümrük Müdürlüğü sahasındaki tekstil ve kozmetik malzemelerin olduğu bir antrepoda yangın çıktı. Hasara neden olan yangın kontrol altına alındı.Enkaza dönen antrepoda, itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları sürüyor.

Halkalı Gümrük Müdürlüğü'ndeki yangın kontrol altına alındı!

Halkalı Gümrük Müdürlüğü sahasındaki tekstil ve kozmetik malzemelerin olduğu bir antrepoda yangın çıktı. Hasara neden olan yangın kontrol altına alındı.Enkaza dönen antrepoda, itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları sürüyor.

düzcede yangın Haberi

düzcede yangın


Düzce'de 5 katlı apartmanın 3'üncü katındaki daire yanarak kullanılamaz hale geldi, üst katlarda mahsur kalanlar itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Kültür Mahallesi 775. Sokağı'ndaki Şahin Apartmanı'nın 3'üncü katında bulunan Ümmü Gül'e ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, bir saatlik çalışmayla alevleri söndürdü. Üst katlarda mahsur kalanlar itfaiye ekiplerince tahliye edildi, Gül'e ait daire kullanılamaz hale...