25 / 07 / 2024

Düzgünkaya Turizm Lİmited Şirketi

Düzgünkaya Turizm Lİmited Şirketi

Düzgünkaya Turizm Lİmited Şirketi Hülya Düzgünkaya tarafından 25 Ekim'de 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özgüneş Turizm'den Antalya'ya 112 milyon 671 bin TL'lik otel yatırımı!

Özgüneş Turizm ve Tic. A.Ş Antalya'ya turizm konaklama tesisi projesi için düğmeye bastı. Manavgat ilçesinde hayata geçirilecek olan proje 112 milyon 671 bin TL'ye mal olacak.

Kirasını düzgün ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Gayrimenkulünü kiraya veren ve kirasını düzgün tahsil eden ev sahipleri, kiracısını nasıl tahliye edebileceğini merak ediyor. Peki, kirasını düzgün ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Tuzla İstasyon Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Tuzla İstasyon Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor. Projenin Tuzla’nın bir merkez olarak gelişiminde büyük rol oynaması bekleniyor.  

Bursa'nın 7 mahallesinde dönüşüm başlıyor!

Çarpık yapılaşmanın merkezi olarak görülen Bursa'da dönüşüm başlıyor. Kentteki 7 bölge kentsel dönüşüm alanı olarak ilan edildi.

Körfez Dünya Gayrimenkul Turizm Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Körfez Dünya Gayrimenkul Turizm Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Turan Hançerli: TOKİ kentsel dönüşüm yerine lüks konutlar üretti!

İstanbul’da yaşanan 4.6 şiddetindeki depremle birlikte yeniden 1999 depreminin etkileti hatırlandı. Avcılar Belediye Başkanı Hançerli, Avcılar'daki durumu anlatırken, 20 yılın heba edildiğini, TOKİ’nin kentsel dönüşüm yerine lüks konutlar ürettiğini dile getirdi...

Başkent Emlak Konutları'nda 40 cadde dükkanı 26 Eylül'de satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Başkent Emlak Konutları'ndaki 40 cadde dükkanı 26 Eylül'de açık artırma ile satışa çıkacak. Dükkanların toplam KDV dahil muhammen bedeli 61 milyon 800 bin TL...

Mardin Artuklu'nun iki mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor!

Yaşanabilir bir ilçe amacıyla çalışmalarına devam eden Mardin Artuklu Belediyesi Ensar ve Saraçoğlu Mahallesi'nde kentsel dönüşüme başlıyor.

Kalafatoğlu Dış Ticaret ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kalafatoğlu Dış Ticaret ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon 125 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Avecron Dış Ticaret ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Avecron Dış Ticaret ve Turizm Limited Şirketi Şişli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Munir M.A.R. Al Abbadi tarafından kuruldu. 

Dünya Alsafari Turizm Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Alsafari Turizm Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Akram J. Al-Zankanawi, Falah Hasan M. Al-Grubi ve Hafedh A.J. Al-Grubi ortaklığında kuruldu.

Maram Dış Ticaret ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Maram Dış Ticaret ve Turizm Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Khled Klef A Aljuaid ve Nof A.A. Baabdullah ortaklığında kuruldu. 

Atma Geri Dönüşüm Yazılım Ve Akıllı Ev Donanımları İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Atma Geri Dönüşüm Yazılım Ve Akıllı Ev Donanımları İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Naser  Albasha, Abdulatıf Alsawadı, Abdullah Albasha, Ahmad Alsawadı ve Faısal Borgolah ortaklığında kuruldu. 

Düzgünkaya Turizm Lİmited Şirketi Haberi

Düzgünkaya Turizm Lİmited Şirketi

Düzgünkaya Turizm Lİmited Şirketi 25 Ekim'de 10 bin TL sermaye ile bugün Hülya Düzgünkaya tarafından kuruldu.

Düzgünkaya Turizm Lİmited Şirketi iş konusu; 1-Otel,motel,kamping,pansiyon,tatil köyü,dinlenme evleri, termal istasyonu,plaj,pastane,lokanta,kafeterya,çay bahçesi, kıraathaneler,nargile salonları gibi konaklama,dinlenme,gezmeeğlenme,yiyecek ve içecek yerleri,komple turistik tesisler, yüzme havuzu,hamam,sauna,turistik alanlar,otoparklar,su sporları,kış sporları,doğa sporları,dağ turizmi,kaplıca turizmi,açık ve kapalı spor salonları,gece kulübü dağ,deniz, ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bualandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bufaaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir,devir alabilir,devir edebilir,inşa edebilir,veya satın alabilir,satabilir,işletebilir ve anasözleşmesindeyazılı olan diğer işler,


Düzgünkaya Turizm Lİmited Şirketi adres; KÜÇÜKBAKKALKÖY MAH.AYŞE HATUN ÇEŞME SK.NO:3/6...