09 / 05 / 2024

Dwayne Johnson Beverly Park malikane

Dwayne Johnson Beverly Park malikane

'Hızlı ve Öfkeli', 'Sahil Güvenlik' ve 'Jumanji' gibi yapımların yıldızı, 'The Rock' lakaplı Amerikalı oyuncu, yapımcı, eski profesyonel güreşçi ve eski Amerikan futbolu oyuncusu olan Dwayne Johnson, yeni bir gayrimenkul yatırımı yaptı.

Beverly Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beverly Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Jıahao Lı tarafından kuruldu.

Dünyaca ünlü isimden dolar tahmini: Doların yükselişi devam edecek, altın değer kazanacak!

Santiago Capital'in kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Brent Johnson, küresel borç krizinin derinleşmesiyle birlikte altının doların yanında yükselmeye devam edeceğini öngörüyor.

Johnson Kuaför Tipi Saç Kurutma makinelerinde Hepsi Burada'da avantajlar sizi bekliyor! İşte 25 Şubat fiyat listesi

Hepsi Burada yine kampanya dolu bir ayı müşterilerine sunuyor. Saç kurutma makinesi almak isteyenler Hepsi Burada'nın imkanlarını değerlendirebilir. Peki Johnson Kuaför Tipi Saç Kurutma makinesi fiyatı nedir?

Johnson Saç Kurutma / Fön Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

 Saçlarınıza şekil vermek yada kurutmak için fön makinesine mi ihtiyacınız var? Johnson tam size göre  Peki Johnson Saç Kurutma / Fön Makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

İlkay Gündoğan nişanlısı için 10 milyon dolarlık villa alacak! 

Manchester City’de forma giyen İlkay Gündoğan nişanlısıyla evlilik hazırlığına başladı. Yıldız topçu Beverly Hills'tan ev bakıyor.

ABD'deki Beverly House 600 bin dolara kiralandı!

Amerika'da Los Angeles eyaletinde bulunan Beverly House 135 milyon dolarlık ev satıcı bulamayınca  600 bin dolara kiralandı.

Erboy Turistik Tesisler İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sirkeci Şubesi açıldı!

Erboy Turistik Tesisler İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sirkeci Şubesi  200 bin TL sermaye bedeli  ile Havva Boyacı Johnson tarafından açıldı.

Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolara satışa sunuldu!

Coldwell Banker Realty'nin acentelerinden biri olan Jade Mills, şimdilerde Charles Fries'ın ailesinin olan evin, bir zamanlar Paramount Pictures'a ait olduğunu duyurdu. Eğlence sektörünün tarihine tanık olan Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolar bedelle satışa sunuldu.

Cindy Crawford Beverly Hills'teki evini sattı!

Ünlü model Cindy Crawford, Beverly Hills'teki evini sattı. Crawford evini 13,5 milyon dolara sattı.

Channing Tatum ve Jenna Dewan evlerini 5 milyon 925 bin dolara sattı!

Geçtiğimiz yıllarda evliliklerini sonlandıran Channing Tatum ve Jenna Dewan boşanmalarının sonrasında Beverly Hills’teki evlerini 5 milyon 925 bin dolara sattı.

Cindy Crawford ve Rande Gerber, Beverly Hills’teki evlerini satıyor!

Cindy Crawford ve Rande Gerber, 2020 Ağustos'ta Beverly Hills’te yer alan evlerini satılığa çıkarmışlardı. İlk satış fiyatı olan 16 milyon dolar olan evin fiyatında 123.3 milyon TL'lik indirim yapıldı...

Nusret, 24'üncü mağazasını Beverly Hills'te açacak!

Dünyaca ünlü şef Nusret Gökçe, 6 farklı ülkedeki 24'üncü restoranını açmak için kolları sıvadı. Beverly Hills'teki açılacak mağaza altın kaplama bifteğin fiyatı, 800 sterlin (9.390 TL) olarak belirlendi. 

Boris Johnson'dan Başbakanlık konutu tadilatı açıklaması!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Seçim Komisyonu'nun Başbakanlık konutundaki dairesinin tadilatının finansmanına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Dwayne Johnson Beverly Park malikane Haberi

Dwayne Johnson Beverly Park malikane

'Hızlı ve Öfkeli', 'Sahil Güvenlik' ve 'Jumanji' gibi yapımların yıldızı, 'The Rock' lakaplı Amerikalı oyuncu, yapımcı, eski profesyonel güreşçi ve eski Amerikan futbolu oyuncusu olan Dwayne Johnson, yeni bir gayrimenkul yatırımı yaptı. Johnson, Paul Reiser’in Beverly Park’ta bulunan lüks malikanesini satın aldı. 

Dwayne Johnson, Dünyanın en çok kazanan aktörlerinden ve bu ünvanı da bulunuyor. Milliyet'te yer alan habere göre; Dwayne Johnson, komedyen Paul Reiser’in Beverly Park’ta yer alan lüks malikanesini Nisan'ın başlarında satın aldı. 48 yaşında olan Amerika'nın ünkü aktörünün yeni evinin 6 yatak odası ve 12 banyosu mevcut. 

Denzel Washington, Eddie Murphy, Sofía Vergara, Sylvester Stallone ve Rod Stewart gibi ünlü isimler de böylece Dwayne Johnson'ın komşusu oldu.

EVİN İÇİNDE YOK YOK 

14 bin metrekare büyüklükte bir alanda konumlanan lüks...