21 / 07 / 2024

Dynamıc Danışmanlık adres 

Dynamıc Danışmanlık adres 

Dynamıc Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Z.A. Shaıkh ve Saleha M.Z. Shaıkh ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Teymur tarafından kuruldu.

Plantre Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Plantre Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Cinan tarafından kuruldu.

Harputlular İnşaat Malzemeleri Emlak Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Harputlular İnşaat Malzemeleri Emlak Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Tokgöz tarafından kuruldu.

Struco Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Struco Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Hayrettin Engür tarafından kuruldu.

Luminous House Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luminous House Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Saeed Shaashaa ve Suhayla Aljoughl ortaklığında kuruldu.

Jm Green Future Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jm Green Future Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jonathan Mann ve Muhammed Yasin Örücü ortaklığında kuruldu.

El Haci Danışmanlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Haci Danışmanlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emad Alahmad Aljneıd tarafından kuruldu.

My Teacher Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Teacher Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yazıcı tarafından kuruldu. 

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Keskin tarafından kuruldu.

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Uludağ tarafından kuruldu.

We Freedom Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

We Freedom Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli iel Taıguo Lıu ve Yangzıweı Zhang ortaklığında kuruldu.

Nashnoush Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nashnoush Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 12 bin TL sermaye bedeli ile Abdullrrahman M. Nashnousa, Kumana Mohamed Nashnoush ve Salem Nashnoush ortaklığında kuruldu.

Dynamıc Danışmanlık adres  Haberi

Dynamıc Danışmanlık adres 

Dynamıc Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Z.A. Shaıkh ve Saleha M.Z. Shaıkh ortaklığında kuruldu.

Dynamıc Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ a.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b.Gayrimenkul ve Emlak yönetimi konusunda danışmanlık hizmeti vermek DENİZCİLİK VE GEMİ a.Gemi acenteliği işleri,...