09 / 05 / 2024

DYO 2016 reklam filmi

DYO 2016 reklam filmi

Kaybedeni olmayan sonunda hep futbol aşkının kazandığı bir oyun… Marka iletişiminde futbolun bu birleştirici gücüne sıkça vurgu yapan DYO, yeni reklam filmleri ile futbolseverlerin maç heyecanına ortak olmaya devam ediyor.

2016 Ocak'ta 101 bin 410 saniye inşaat reklamı yayınlandı!

Milliyet Cadde Gazetesi köşe yazarı olan Sinan Koloğlu bugünkü yazısında reklam sektörü ve inşaat sektörü arasındaki ilişkiyi değerlendirdi. İşte o haber...

Reklam harcamalarında inşaat sektörü ilk sırada!

Reklamcılar Derneği, 2016’da toplam reklam yatırımlarının yüzde 10.96 artış 7.2 milyar liraya yükseldiğini belirterek, reklam harcamalarında ilk sırayı inşaat, otomotiv ve iletişim sektörlerinin aldığını açıkladı.

DYO, Milli Takım'a destek oluyor!

Kalbi kırmızı beyaz renkler için çarpan milyonlar, Euro 2016 için nefeslerini şimdiden tuttu. Milli takımın en renkli destekçisi DYO, futbol aşkının, tutkusunun ve heyecanının her sahnesinde hissedildiği reklam filmini yayınladı.

DYO Yapı Fuarı’na renk katacak!

Boya sektörünün öncü markası DYO, 10-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleştirilecek 39. Yapı Fuarı’nda dekoratif boyalar ile ısı yalıtımındaki geniş ürün yelpazesini ziyaretçilerin beğenisine sunacak…

DYO'dan A Milli Takım'a destek!

Milli Takıma, Euro 2016 öncesi destek DYO’dan geldi. Boya sektörünün öncü ve lider markası DYO, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile imzaladığı anlaşmayla A Milli Takımı destekçileri arasına katıldı.

DYO, Paintistanbul and Turkcoat 2016 Fuarı'na katılıyor!

Bu yıl, “Birlikten Doğan Güç” sloganıyla yola çıkan ve boya sektörünün en büyük buluşması niteliğine kavuşan Paintistanbul&Turkcoat 2016 Fuarı, dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

DYO futbol heyecanını renklerine taşıdı!

Kaybedeni olmayan sonunda hep futbol aşkının kazandığı bir oyun… Marka iletişiminde futbolun bu birleştirici gücüne sıkça vurgu yapan DYO, yeni reklam filmleri ile futbolseverlerin maç heyecanına ortak olmaya devam ediyor.

DYO ile 2016 renk trendini yakalayın!

Uluslararası renk otoritesi Pantone, her yılın temasına uygun bir renk seçiyor. Moda, dekorasyon ve tasarım dünyasının yakından izlediği Pantone, bu yıl herkesi şaşırtan bir karar aldı ve tarihinde ilk kez 2016 yılının ‘rengini değil ‘renklerini’ seçti.

Dyo’dan yılbaşına özel Emoji DYO kampanyası!

Dyo’nun yılbaşına özel hazırladığı “Emoji DYO” uygulamasına katılanlar yeni yıldan beklentilerini ve dileklerini 3 emoji seçerek anlatacak. Kampanya 01 Ocak 2016 tarihine kadar sürecek.

DYO renk karnavalı ile boyaya eğlence kattı!

DYO İnovatif ürünlerini, kaliteli hizmet ve sunum ile birleştiren DYO; ‘evler yenilensin, yaşamlar değişsin’ diyerek herkesi renk karnavalına davet ediyor. Reklam filminin çekimleri İstanbul Cankurtaran ve Zekeriyaköy’de gerçekleştirildi.

DYO yeni reklam kampanyasıyla dikkat çekiyor!

Bahar ile birlikte gelen boya sezonunun açılışını renkli bir karnavala dönüştüren ise yılların köklü markası DYO. İnovatif ürünlerini, kaliteli hizmet ve sunum ile birleştiren DYO; ‘evler yenilensin, yaşamlar değişsin’ diyor...

Dareyn Bakırköy'de teslimler Mayıs 2016'da gerçekleşecek!

Bakırköy Dareyn Evleri ' nde daire tipleri stüdyo, 1+1, 2+1, 2+1 dublex, 3+1, 3+1 dublex ve 4+1 dublex şeklinde tasarlandı.Teslimler ise 2016 Mayıs'da gerçekleşecek...

Trendist Ataşehir projesi! 258 bin liraya stüdyo!

Trendist Ataşehir projesinde stüdyo dairelerin fiyatları 258 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Yüzde 1 KDV'nin uygulandığı Trendist Ataşehir projesinde konut teslimleri 2016 yılı Ekim ayında yapılıyor...

DYO 2016 reklam filmi Haberi

DYO 2016 reklam filmi

Kaybedeni olmayan sonunda hep futbol aşkının kazandığı bir oyun… Üstelik 90 dakikaya sığmayan bir ömür boyu sürecek bir aşk. Tüm coşkusu, heyecanı, kıyasıya mücadele ve rekabeti ile milyonları aynı renklerde tek yürek birleştirmeyi başarıyor. Marka iletişiminde futbolun bu birleştirici gücüne sıkça vurgu yapan DYO, yeni reklam filmleri ile futbolseverlerin maç heyecanına ortak olmaya devam ediyor.


Takımının renklerine tutkun futbolseverlere, “Futbol ile ortak noktamız renklere olan aşkımız” sloganı ile seslenen DYO, FCB ARTGROUP imzası taşıyan iki yeni reklam filmi hazırladı. Türkiye’nin yetiştirdiği efsane futbol spikerlerinden Ercan Taner’in kendine özgü yorumu ve sesi ile renklenen reklam filmlerinin ilkinde, futbolun güzellikleri boya ustasının hünerleri ile bir araya geldi. Radyoda dinlediği maçın heyecanını yaşayan DYO boya ustasının hareketleri, Ercan Taner’in sesiyle desteklenirken hem ustalar...