29 / 04 / 2024

dyo yaz renkleri

dyo yaz renkleri

Yaz aylarının dinamizmini evlerinize taşımaya hazır mısınız? Siz de tüm doğanın uyanışına şahit olduğumuz bu günlerde evlerinizi güneşten ilham alan renklerle baştan yaratın. Yaşam alanlarınıza yazın enerjisini DYO kartelasındaki sıcak renklerle taşıyın.

Emlak Konut Stüdyo 24'ün yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Stüdyo 24'ün yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Stüdyo ve 1+1 daireler bulundukları siteye zarar mı veriyor?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "stüdyo ve 1+1 daireler" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Emlak Konut Stüdyo 24 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Stüdyo 24 değerleme raporu yayınlandı.

DYO ile evinizi güneşten ilham alan renklerle baştan yaratın!

Yaz aylarının dinamizmini evlerinize taşımaya hazır mısınız? Siz de tüm doğanın uyanışına şahit olduğumuz bu günlerde evlerinizi güneşten ilham alan renklerle baştan yaratın. Yaşam alanlarınıza yazın enerjisini DYO kartelasındaki sıcak renklerle taşıyın.

Stüdyo daireler en kolay ulaşılabilecek yatırım enstrümanı!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarlarından Ceren Kumbasar bugünkü yazısında stüdyo dairelerin yatırımını ve nasıl kazanç sağlayacağını anlattı. İşte o yazı...

Dyo'dan boya yapmanın püf noktaları!

Evlerde değişim yaratmanın en kolay ve en az maliyetli yolu onların rengini değiştirmek… Bahar ve yaz ayları ise boya için en ideal zamanlar. Siz de sezona DYO’nun önerileri ile hazırlanın ve işin ustasından boyanın püf noktalarını öğrenin.

Dyo Boya şirket yetkililerini yayınladı!

Dyo Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Dyo Boya şirket yetkililerini yayınladı.İşte Dyo Boya şirket yetkilileri...

DYO Boya kefil olunan borçlanma hakkında açıklama yaptı!

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre DYO Boya kefil olunan borçlanma hakkında açıklama yaptı.

DYO Ultratex ile binalar yepyeni bir çehreye kavuşuyor!

Evlerimizin içine iyi bakıyoruz ama ya dışı? Binalarımızın görünen yüzü dış cepheleri de aynı özeni ve yenilenmeyi hak ediyor. Dışı da içi gibi tertemiz ve renkleri her daim canlı görünsün diyenler için DYO’nun yeni bir önerisi var...

DYO Boya finansal tablolar ile ilgili yatırımcı sunumunu yayınladı!

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre DYO Boya finansal tablolar ile ilgili yatırımcı sunumunu yayınladı.

Murat Aldemir DYO Boya Yatırımcı İlişkileri Müdürü oldu!

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Murat Aldemir DYO Boya Yatırımcı İlişkileri Müdürü oldu.

Emlak Konut Stüdyo 24 projesinin geçici kabul tutanağını onayladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Stüdyo 24 projesinin geçici kabulünü yayınladı.

Dyo Africa LLC Mısır'da faliyete geçti!

Dyo Boya Fabrika Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre DYO Boya'nın iştiraki olan Dyo Africa LLC Mısır'da faliyete geçti.

dyo yaz renkleri Haberi

dyo yaz renkleri

Güneş tüm güzelliği ile yüzünü gösterdi, içimiz yaz ateşi ile kıpır kıpır… Enerjimizi yaşam alanlarımıza yansıtmanın en etkili yollarından biri ise dekorasyonun vazgeçilmezlerinden duvar boyaları… Güneşin rengi olarak adlandırılan sarı ve tonları yazın içimizi ısıtan etkisini uzun süre hissetmek isteyenler için en iyi tercih olarak dikkat çekiyor. Yaşam sevinci ve yaratıcılığın da rengi olan sarı için DYO İç Cephe Kartelasından Sınav Sarısı ve Güz’ü tercih edebilirsiniz.


Ateşi ve sıcaklığı hatırlatan, insana neşe ve heyecan veren turuncu yaz ayı ile birlikte yeni bir başlangıç yapmak isteyenlerin vazgeçemeyeceği renkler arasında öne çıkıyor. Turunç Çiçeği ve Yeni Somon evinize hem gösterişli hem mütevazı bir görünüm katmayı vadediyor.


Duyguları ve tutkuları harekete geçiren yaz biraz da aşk demek, aşk ise kırmızı… Saltanat Kırmızı tüm parlaklığıyla...