04 / 05 / 2024

E-7 Group Suare Evleri satılık

E-7 Group Suare Evleri satılık

Selimoğlu Grup ve E-7 Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Suare Evleri 3 blok şeklinde yükseliyor.Ataşehir Suare Evleri satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 0216 291 19 97.

Ataşehir Suare Evleri satılık daire fiyatları!

Selimoğlu Grup ve E-7 Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ataşehir Suare Evleri satılık daire fiyatları 420 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İstanbul'dan sonra İzmir için de büyük deprem uyarısı geldi: 7.1 büyüklüğünde deprem olabilir!

Prof. Dr. Hasan Sözbilir, İzmir'e 7.1'lik deprem uyarısında bulundu ve daha hızlı bir şekilde önlem alınması gerektiğini söyleyerek, kentsel dönüşüme dikkat çekti. İşte o açıklama...

9 bankada peş peşe 7 şiddetinde deprem! Garanti, Ziraat, Yapı Kredi, İş, Akbank, Garanti ve 3 banka az evvel duyurdu!

9 bankada resmen peş peşe 7 şiddetinde deprem yaşanıyor. Garanti, Ziraat, Yapı Kredi, İş, Akbank, Garanti ve 3 banka az evvel duyurdu. Acil bakın...

Dev kuruluşa dudak uçuklatan ceza! Telif hakkı ihlali nedeniyle 7,2 milyon dolara mahkum edildi

Bir Çin mahkemesi, hit mobil oyun "Three Kingdoms Tactics"i geliştiren bir Alibaba Group birimine , telif hakkı ihlali nedeniyle NetEase Inc'e 7,2 milyon $ tazminat ödemesini emretti. 

Bugün 22 ayar bilezik ne kadar oldu? Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar? 7 Ekim 2022 altında son durum

Bir süredir aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları geçtiğimiz son 3 haftanın zirvesine doğru yaklaşıyor. Peki bugün altın fiyatlarında son durum ne? 22 ayar bilezik kaç TL? İşe 7 Ekim 2022 altın fiyatları..

Emeklilikte 7 sene kuralı: Adayların aklı karışabiliyor! 1260 gün artı 1'e göre hesaplanıyor! Hemen bakın!

Emekli olan adayların kafası sosyal güvenlik sisteminin uygulamaları ile karıştırılabilir. Bunlardan biri de son 7 yıl kuralı. Emekliliğe 7 yıllık nihai kural, birkaç yılı daha olan herkesin aklında tutması gereken bir soru. Alınan maaştan sigortalı fona kadar birçok parametreyi içeriyor.

Ford Transit Minibüs'e 7 bin Türk Lirası indirim! Bu fırsat kaçmaz! İşte 22 Mart 2022 fiyat listesi!

Ford, Transit Minibüs modeline tam 7 bin Türk lirası indirim uyguladı! İndirimden yararlanmak için tek yapmanız gereken Ford bayilerine gidip aracı satın almak! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Ege Yapı'dan İstanbul ve İzmir'e 7 yeni proje geliyor!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Ege Yapı'nın 2022 hedeflerini açıkladı. Yer aldığı bölgeye değer katan ödüllü projelerin markası Ege Yapı, 7 milyar Türk Lirası değerli yeni yatırım zinciriyle İstanbul ve İzmir'de 7 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor.

Yeşil GYO gayrimenkullerini sattı, borcunu ödedi!

Yeşil GYO'nun İnnovia 1, İnnovia 2 ve İnnovia 3 projesindeki toplam 17 adet bağımsız bölümün Wowwo E Ticaret'e 7 milyon 5 bin TL'ye satıldı. Satış tutarının tamamı ile şirketin banka kredileri ödendi.

Yeşil GYO banka kredilerini ödedi!

Yeşil GYO'nun İnnovia 1, İnnovia 2 ve İnnovia 3 projesindeki toplam 17 adet bağımsız bölümün Wowwo E Ticaret'e 7 milyon 5 bin TL'ye satılmasına satış tutarının tamamı ile şirketin banka kredilerinin ödenmesine karar verildi. 

Fundament’ten Alman emlak devi Bauwens’e 7.35 milyar dolarlık yatırım!

Fundament CEO’su Thomas Ermel CoinDesk’e, Bauwens’in Mayıs ayındaki görüşmelerden sonra, Eylül ayında şirketin yüzde15 hissesini nakit olarak sattığını duyurdu…

Eşinwood Bodrum'da yükseliyor!

Bugüne kadar 18 proje hayata geçiren Eşin Group, 166 daireden oluşan Eşinwood projesini hayata geçiriyor.

Eşin Deluxe'de fiyatlar 69 bin 900 Euro'dan başlıyor!

Eşin Group imzasına sahip Eşin Deluxe projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 69 bin 900 Euro'dan başlıyor.

RTÜK’e 7.1 milyon liralık hizmet binası!

RTÜK’ün Beşiktaş’ta inşa edilecek yeni hizmet binası 7.1 milyon liraya inşa edilecek. TOKİ’nin ocak ayında açtığı ihale Mart'ta sonuçlandı, inşaat 500 günde tamamlanacak.

E-7 Group Suare Evleri satılık Haberi

E-7 Group Suare Evleri satılık

Ataşehir Suare Evleri daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn ediliyor.Proje Selimoğlu Grup ve E-7 Gruop tarafından inşa ediliyor.


Ataşehir Suare Residence satış ofisi iletişim telefon numarası 0216 291 19 97.


Selimoğlu Grup Suare Residence sosyal kullanım alanları arasında güvenlik,çocuk oyun alanları,basketbol sahası,sauna ve buhar odası sinema salonu, masaj odaları, Türk hamamıngibi sosyal donatılar bulunuyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor.


Ataşehir Suare Evleri fiyat bilgileri kapsamında Projede 2+1 bahçe dubleksleri 420 bin TL'den başlarken, 3+1 çatı dubleksleri 460 bin TL'den başlangıç gösteriyor.Projeİstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa ediliyor. 


Suare Residence adres: Demokrasi caddesi Erfelek sokak Ataşehir / İstanbul. Proje 3 blok.


Ataşehir Suare Residence satış ofisi iletişim

Telefon : (0216) 291 19 97

Web...