30 / 04 / 2024

E-belediye sistemi olan belediyeler

E-belediye sistemi olan belediyeler

Borç, bildirim, tahakkuk, ödeme, tahsilat, evrak takip sıhhi ruhsat başvurusu gibi işlemler E-belediye sistemi ile online olarak yapılabiliyor. Peki E-belediye hizmeti sunan belediyeler nelerdir, yanıtı haberimizde...

'Ben belediye başkanı olsam' diyen Naci Görür Gaziantep'i işaret etti! O fay hattında stres yüklendi...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür,  Gaziantep'e yakın olan fay hattının stres yüklendiğine vurgu yaparak ''Ben bir belediye başkanı olsam önce Gaziantep’in mikro bölgeleme çalışmasını yaparım" ifadelerini kullandı. 

2 yıl geri ödemesiz faizsiz kredi imkanı! Başvurular başladı!

İki sene geri ödemesiz, faizsiz kredi başvuruları alınmaya başlandığı açıklandı. Yapılacak olan başvurular e-Devlet sistemi üzerinden olacak. Aile ve Gençlik Fonu ile yeni evlenecek gençlere 48 ay vadeli, faizsiz, 2 sene geri ödemesiz 150 bin lira kredi verileceği duyuruldu.

Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'e 'belediye' şoku: 'Tiny house'ları kaldırıldı!

İzmir'in Karaburun ilçesindeki sinema ve dizi oyuncuları Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye ait tiny house'lar belediye kararıyla kaldırıldı.

Kira sözleşmesinde e-kontrat sistemiyle bölgedeki kiralık evler haritalandırılacak! İşte sistemin faydaları...

Artık kira sözleşmeleri de e-kontrat şeklinde yapılabilecek. İşte kirada e-kontrat sistemi ile ilgili detaylar...

Sirius Yapı'dan konut sahibi olmak isteyenlere MülkPay Sistemi!

İzmirli inşaat firmaları arasında yer alan Sirius Yapı, ülkemizde ilk kez hayata geçirdiği paylaşımlı mülkiyet sistemi olan MülkPay'i tanıttı. İşte detaylar...

e-Devlet web tapu kaydı sorgulama nasıl yapılır? İşte birkaç tıklama ile anında ücretsiz ada parsel sorgulama sistemi...

Gayrimenkul sahipleri, tapu sorgulamalarını hızlı ve pratik bir şekilde öğrenebilmek için e-Devlet sistemi üzerinden T.C. numarasıyla işlem yapabiliyor. 

Menteşe Belediyesi, Muğla'da 2 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Muğla İli Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Resmi Gazete'de paylaşılan detaylara göre, söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Galaxy Z Fold 4'e Amazan'da çılgın indirim

Global anlamda en popüler e-ticaret sitesi olan Amazon'da indirimler devam ediyor. Samsung Galaxy Z Fold 4 modeline yaptığı indirim vatandaşın gündeminde. Siteden alımlarda büyük avantaj sunan Amazon müşterilerini bekliyor.

Hemen e-devletlerinizi açın! Yaşınız dolduysa 2.604 TL alacaksınız!.. Bu fırsat kaçmaz

Yaş koşulunu sağlayan vatandaşlara ödeme yapılacağı ilan edildi. E-devlet sistemi üstünden başvuruda bulunan kişilerin başvuru işlemleri değerlendirmeye alınacak. İşte merak edilen ödemeler konusundaki tüm ayrıntılar.

Sosyal yardım alan vatandaşlara güzel bir haber: TCKN son hanelerine göre e-Devlet üzerinden ödeme yapabileceksiniz! 

Hükümet tarafından verilen sosyal destek ödemeleri, düzenli olarak yapılırken, yeni bir duyuru yapıldı. Bu ödemeler artık e-Devlet sistemi aracılığıyla alınabilecek! Tüm ayrıntılara haberimizden erişebilirsiniz.

EYT'liler dikkat! Asgari ücrete zam sizi de etkiliyor

EYT düzenlemesi ile birlikte 1.5 milyon vatandaşa emeklilik yolu göründü. SGK ya da e-devlet sistemi üzerinden emeklilik başvurusunda bulunan vatandaşlara müjde geldi. Emekli olan ancak çalışmaya devam eden EYT emeklilerin yeni ücretleri netleşti. Asgari ücret zammı EYT'lileri de etkiledi. İşte tüm

Markanın ruhunu en iyi yansıtan araç BMW X3'e Nisan zammı geldi mi? İşte 04 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW'nin X3 modeli için çok az değişiklik görüyor. Uzaktan yakın anahtarı olmadan giriş sistemi bundan böyle seride standart hale gelmiş ve isteğe bağlı Premium paket artık iDrive bilgi-eğlence  sistemi için hareket kontrollerini içermez. Peki BMW X3 04 Nisan 2023 fiyat listesi nedir? 

Eşi emekli olan 65 yaş aylığı alabilir mi 2022?

65 yaş aylığın bağlanmasına dair birtakım şartlar bulunmaktadır. Bu şartların yanında vatandaşlar, “Eşi emekli olan 65 yaş aylığı alabilir mi 2022?” tarzında sorular sormaktadır. İşte bu soruların yanıtları!

E-belediye sistemi olan belediyeler Haberi

E-belediye sistemi olan belediyeler

E-belediye hizmeti sunan belediyeler nelerdir?

Borç, bildirim, tahakkuk, ödeme, tahsilat, evrak takip sıhhi ruhsat başvurusu gibi birçok işlemin internet üzerinden online olarak yapılabildiği e-belediye sistemini kimi belediyeler aktif olarak kullanırken; kimileri ise henüz bu sisteme giriş yapmadı. Peki, E-belediye hizmeti sunan belediyeler nelerdir, yanıtı aşağıda;


E-belediye hizmeti kullanan belediyeler; 

Adana Büyükşehir Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama ve Ödeme

Adıyaman Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama ve Ödeme

Afyon Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama ve Ödeme

Aksaray Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama ve Ödeme

Amasya Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama ve Ödeme

Ankara Büyükşehir Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama ve Ödeme

Antakya Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama ve Ödeme

Antalya Büyükşehir Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama ve Ödeme

Artvin Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama ve Ödeme

Aydın Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama ve Ödeme

Ağrı Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama ve Borç Ödeme

Balıkesir Belediyesi Emlak...