01 / 05 / 2024

e-haciz uygulaması adana

e-haciz uygulaması adana

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, İcra Dairelerinin Etkinliğinin Arttırılması Projesi kapsamında pilot il seçilen Adana'da "e-haciz" uygulamasına geçilerek vatandaşlara daha hızlı hizmet vermeyi amaçladıklarını bildirdi.

Yargıtay'dan emsal haciz kararı: Eşiniz size tazminat ödemek zorunda!

Yargıtay'dan yine emsal bir karar geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Yargıtay, eşinden habersiz olarak borçlanarak haciz gelmesine sebep olan kocanın, söz konusu durumdan habersiz eşine tazminat ödemesine karar verdi.

TOKİ açıkladı! Adana'da 2+1,3+1 deprem konutlarında son düzlüğe girildi!

2023 senesinden bu zamana herkesin merakla beklediği TOKİ konutları için sevindirici haber Adana'da depremzedeler için yapılan 2+1,3+1 daireler için son günler. 12.500 kalıcı konut ile 2500 köy evi için açıklamalar da peş peşe yapıldı.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat: Kira kontratlarında yeni dönem başlıyor!

Milyonlarca vatandaşı etkileyecek yeni uygulamanın sinyalleri verildi. Hayata geçirilmesi planlanan e-kontrat uygulaması ile kira gelirlerinde kayıtdışılığın önlenmesi amaçlanıyor.

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7 Kasım 2023'te kapılarını ziyaretçilerine açacak

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7-11 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuar, sektörün yerli ve yabancı paydaşlarını bir arada buluşturacak. İşte ayrıntılar...

10 bin TL deprem yardımına haciz mi geldi? Bu kadarı da olmaz! Bakanlık resmen açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, vergi dairelerinin Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından verilen 10 bin TL’lik deprem yardımlara haciz koyduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığını ve kamu alacaklarının tahsili için 6 Şubat tarihinden itibaren bölgede hiçbir haciz uygulaması gerçekleştirilme

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

TOKİ beşinci etap il il kuraları gün gün çekilecek! 7-13 Ocak Ankara, Adana, Kahramanmaraş çekilişi peş peşe yapılacak!

TOKİ sosyal konut projesinin kura çekilişi tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ beşinci etap il il kuraları gün gün çekilecek. Bu kapsamda Ankara, Adana, Kahramanmaraş çekilişi peş peşe yapılacak. İşte detaylar...

TRT bandrol uygulaması genişletildi! O elektrik ürünler de artık listede! Hemen bakın!

TRT e-Bandrol uygulaması kapsamı genişletildi. Yeni eklenen cihazların seri numarası, IMEI numarası ve şasi numarası bulunmayanlar e-bandrol uygulamasından yararlanamayacak.

TOKİ beşinci etap il il kura çekimi takvimi belli oldu! 26 Aralık-13 Ocak kuraları peş peşe çekilecek! Ankara, Adana...

TOKİ beşinci etap kura çekiliş takvimi belli oldu. 26 Aralık-13 Ocak kuraları peş peşe çekilecek. Peki TOKİ çekiliş kurası bu hafta hangi illeri kapsıyor? İşte detaylar...

TOKİ kura çekilişi takvimi güncellendi! Çekiliş il il gün gün peş peşe çekilecek! Ankara, Adana, Hatay, Trabzon, Artvin

TOKİ sosyal konut kura çekimi sonuçları il il olarak açıklanmaya devam ediyor. dördüncü etap çekiliş sonuçları açıklanırken beşinci etap TOKİ kura çekim tarihleri takvimi de belli oldu. İşte TOKİ beşinci etap kura takvimi...

Zeytinburnu Kazlıçeşme imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

E-devlet haciz nasıl sorgulanır?

Bir kimsenin borcu nedeni ile adına haciz işlemi başlatılıp başlatılmadığı e-devlet üzerinden sorgulanabiliyor. Peki, e-devlet haciz nasıl sorgulanır?

Mamak'ta e-imar dönemi başladı!

Ankara'ya bağlı Mamak Belediyesi, kent genelinde imar işlemlerini kolaylaştıracak e-imar uygulamasını başlattı.

e-haciz uygulaması adana Haberi

e-haciz uygulaması adana

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, İcra Dairelerinin Etkinliğinin Arttırılması Projesi kapsamında pilot il seçilen Adana'da "e-tebligat" ve "e-haciz" uygulamasına geçilerek vatandaşlara daha hızlı, daha güvenli, daha şeffaf, daha kaliteli ve daha adil hizmet vermeyi amaçladıklarını bildirdi.


Adana Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamaya göre, 12 bölgede uygulamaya konulan "Pilot İcra Uygulaması"nın Adana'da da faaliyete geçirilmesi amacıyla Başsavcı Yeldan öncülüğünde, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Cumali Tülü ve kentteki icra daireleri müdürlerinin katılımıyla toplantı düzenlendi.


Yeldan, toplantıda yaptığı konuşmada, icra dairelerinin birçok sorunu olduğunu belirtti.


"İcra müdürlerimiz, kurumun temsili ile alacaklı-borçlu dengesinde adaleti temsil ediyor" ifadesini kullanan Yeldan, şunları kaydetti:


"Pilot icra uygulamaları kapsamında, burada görüş alışverişinde bulunarak sorunlarımızı tespit edip, çözümüyle ilgili çalışmalar yapacağız. Adana'da pilot icra uygulamasına geçerek...