17 / 05 / 2024

e-imza

e-imza

Gayrimenkul değerleme hizmeti verecek olan şirketlere, bildirimlerini 11 Şubat 2013'ten itibaren elektronik imzayla gerçekleştirme zorunluluğu getirildi...

TÜFE'ye imza attık yüzde 25'e değil diyen mağdur ev sahibi: Kanunlar değişene kadar evimi kiraya vermem!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan gerginlikler hız kesmeden devam ederken, TÜFE'ye imza attık yüzde 25'e değil diyen mağdur ev sahibi kanunlar değişene kadar evini asla kiraya vermeyeceğini kaydetti.

Altın çakıldı! Altını olanlar dikkat! 1 çeyrek altın bugün ne kadar? 11 Kasım 2023 Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları adeta çakıldı. Geçtiğimiz haftalarda rekor yükselişe imza atan altın fiyatlarında düşüş bugün de devam ediyor. Vatandaşlar altın fiyatlarını araştyırıyor. Peki 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 11 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Avrupa Merkez Bankası'ndan büyük yenilik! Görenler hayrete düşecek! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil...

Avrupa Merkez Bankası yetkilileri 2025 yılında euro ile ilgili yeni bir yeniliğe imza atacaklarını açıkladı. Görenler hayrete düşecek.  Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil...

Satışları yüzde 89 arttı! Scania R ve S 29 Ekim 2022 fiyat listesi

Scania R ve S serisi çekicileriyle başta Avrupa yolları olmak üzere dünyada ses getiren bir işe imza attı. Ekim ayında fiyatlarını güncelleyen Scania’da Türkiye fiyatları da kesinlik kazandı.

E-imza kullanımında dev artış!

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Dairesi (BTK) tarafından yayınlanan 2022 yılı ikinci çeyrek verilerine göre elektronik imza sayısı yaklaşık 6 milyon imzaya ulaştı. Mobil imza sayısı 813.000 imzayı aştı. Toplam 6,7 milyon e-sertifika oluşturuldu.

Miele'den temizlikte dev yenilik! Miele toz torbasız Boost süpürge fiyatları kaç TL? 23 Mayıs 2022 fiyat listesi

Miele, temizlikte dev bir yeniliğe imza attı ve yeni toz torbasız Boost CX1 elektrik süpürgelerini satışa sundu. Peki Miele toz torbasız Boost süpürge fiyatları kaç TL? İşte 23 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!

Dünyanın lider otel gruplarından Radisson Hotel Group, 2021’de EMEA bölgesinde 50'yi aşkın otel imzasına ve 30'a yakın açılışa ulaşarak EMEA portföyünde önemli genişleme adımlarıyla başarılı bir üçüncü çeyreğe imza attı.

4 bin şantiyede inşaatlar devam ediyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Ülkemiz genelinde 4 binin üzerinde şantiyemiz, 700 bine yakın çalışma arkadaşlarımızla geleceğe imza atmak için çalışıyoruz'' diye konuştu.

İzmir’de görüntülü görüşmeyle ilk konut satışı gerçekleşti!

COVID-19 salgınıyla beraber işletmeler hızla dijital dünya ile tanışıyor. Bu dijitalleşmeye ayak uyduran sektörlerden biri de gayrimenkul oldu. İzmir’de bir ilk’e imza atan Ataseven Group, görüntülü etkileşim platformu11Sight ile ilk ev satışını yaptı.

Ali Kahyaoğlu Beykoz'da 10 dönümlük bir çiftlik kurdu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Başkanlığı da yapan Ali Kahyaoğlu, Atatürk'ün göçmenler için kurduğu Beykoz Cumhuriyet Köyü'nde 10 dönümlük bir çiftliğe imza attı. Buraya büyük dedelerinin ve babasının ortak ismi olan Esat Bey Çiftliği adını verdi.

Çınar Elite Yapı'nın projeleri yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Çınar Elite Yapı, hayata geçirdiği her projede yeniliğe imza atmayı ilke ediniyor. Çınar Elite Yapı'nın Bodrum mimarisine sadık kalınarak doğayla iç içe tasarlanan projeleri, hem yurt içinde hem yurt dışında yatırımcıların ilgisini çekiyor…

Çorum'da arsa payı karşılığı inşaat yaptırılacak!

Çorum Belediyesi tarafından Devane'yi daha modern bir yapıya kavuşturmak için çalışmalar başlatıldı. Belediye, kentsel dönüşümün önünü açacak bir işe imza atmak için kolları sıvadı.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri için iptal kampanyası!

Maçka Parkı’nda inşaatına başlanan Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri projesinin Ortaköy Vadisi'ne zarar vereceği söyleniyor. Tünel projesinin iptali için imza kampanyası başlatıldı.

e-imza Haberi

e-imza

SPK tebliğine göre, sözü edilen şirketler, bildirimlerini ıslak imza ile yazılı olarak yapmanın yanı sıra 11 Şubat'tan itibaren, elektronik imzayla elektronik ortamda da gerçekleştirmekle yükümlü hale getirildi. Buna ilişkin olarak Uzaktan Veri Alım Projesi-Değerleme Kuruluşları (UVAP-DK) uygulamasının 11 Şubat'ta kullanıma açılacağı belirtilen kurul kararında, uygulamanın detayları da yer aldı.


Buna göre, nitelikli elektronik sertifika temin edilmesi planlanan sorumlu değerleme uzman/uzmanlarının isim-soyisim, e-posta ve TC Kimlik numarası bilgisinin, UVAP-DK erişim yetkisi verilebilmesi amacıyla, [email protected] adresine 28 Ocak 2013 tarihine kadar iletilmesi; Her bir değerleme kuruluşu için, yönetim kurulu kararı ile belirlenmiş en az iki sorumlu değerleme uzmanı adına 04 Şubat 2013 tarihine kadar nitelikli elektronik sertifika temin edilmesi; En güncel haliyle değerleme kuruluşlarına ait ilgili tüm bilgi ve belgelerin UVAP-DK uygulamasına...