05 / 05 / 2024

E-Tuğra Kayseri şubesi

E-Tuğra Kayseri şubesi

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcı (ESHS) olarak yetki verdiği kurumlar arasında yer alan E-Tuğra EBG A.Ş. 43. şubesini Kayseri’de hizmete açtı.

Kiracılara tahliye şoku: Kira bedeliniz bu rakamdan düşükse itiraz edemiyorsunuz! Mahkeme karar verdi!

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarında her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Son örnek Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan kiracı Tuğra Köklen oldu. Kira bedeli düşük olan Köklen, tahliye kararına itiraz edemedi. İşte ayrıntılar...

Depremden önce 5 milyon konutun yenilenmesi gerekiyorken şu an bu sayı 5 milyon 700 bini buldu!

Cushman&Wakefield Yönetim Kurulu Başkanı Tuğra Gönden Türkiye’de arz talep dengesinin bozulduğunu vurgularken, yüksek faizlerin ve kredilere erişim sorununun yeni yatırımları engellediğini söyledi. Gönden, ayrıca, kentsel dönüşümün en öncelikli konu olduğunu da paylaştı.

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

TMO 11 Ekim'de 495 bin ton arpa ithal edecek! Arpa fiyatı kaç lira? 5 Ekim 2022 fiyat listesi...

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), hasadın bitmesiyle beraber ithalata start verdi. Diğer taraftan Ekim'e gelinmesine rağmen TMO’nun yem regülasyonu kapsamında ucuz arpa satışına başlamaması da gündeme sık sık geliyor. Arpa fiyatı hangi borsada kaç lira? İşte 5 Ekim 2022 fiyat listesi...

Bir Tuğra Yapı Malzemeleri Hırdavat Gıda Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

 Bir Tuğra Yapı Malzemeleri Hırdavat Gıda Tekstil Limited Şirketi Ümraniye'de Mehmet Demiray tarafından kuruldu.

2m Güçlendirme Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

2m Güçlendirme Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta Eyüp Bingöl ve Tuğra Tuzcu ortaklığında kuruldu.

Tgr Yapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tgr Yapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Osman Tuğra tarafından kuruldu.

Özelleştirme İdaresi'nden Ankara'da dev taşınmazın satışına onay çıktı! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara İncek'te 2 bin 680 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 9 milyon 550 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Altınova Tuğra İnş. ve Şüheda Konaç Ortak Girişim Grubu'na satılmasına onay verdi.

Tuğra Şehircilik Ve Harita Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğra Şehircilik Ve Harita Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Doğuhan Çamur tarafından kuruldu.

Metaverse çılgınlığı tam gaz: Türkiye'de 30 bin, İstanbulda ise 15 bin parsel satıldı!

Metaverse’e olan rağbet devam ederken arsa ve arazi satışları da artmaya devam ediyor. IdeaSoft CEO’su ve TOBB E-ticaret Meclis Üyesi Seyhun Özkara, Metaverse’ün gelecekte nasıl olacağı hakkıda değerlendirme yaptı.

Mat Group İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Group İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi  Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Eymen Tuğra tarafından kuruldu.

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Sınağ tarafından açıldı.

Taze Tasarım Mimari Gıda Anonim Şirketi Çeşme Kahve Cihangir Şubesi açıldı!

Taze Tasarım Mimari Gıda Anonim Şirketi Çeşme Kahve Cihangir Şubesi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından açıldı.

E-Tuğra Kayseri şubesi Haberi

E-Tuğra Kayseri şubesi

Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcısı (ESHS) E-Tuğra, Kayseri’de de faaliyet göstermeye başladı. BTK’nın ESHS  olarak yetki verdiği kurumlar arasında yer alan E-Tuğra EBG A.Ş. , Kayseri’de  iş dünyasının, akademisyenlerin, meslek odalarının ve STK’ların  e-dönüşüm süreçlerini e-imza,  zaman damgası, SSL güvenlik sertifikası ürünleriyle kolaylaştıracak ve hızlandıracak. 


Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcı (ESHS) olarak yetki verdiği kurumlar arasında yer alan E-Tuğra EBG A.Ş. 43. şubesini Kayseri’de hizmete açtı.  E-Tuğra Kayseri şubesi büyük ölçekli şirketlere, küçük ve orta ölçekli firmalara, finans kurumlarına, akademisyenlere, meslek odalarına ve STK’lara  e-devlet uygulamalarında kullanılan elektronik imza, zaman damgası,  SSL sertifikası, e-Dost uzaktan yardım ve eğitim seti ile e-imza entegrasyonu ve kütüphaneleri satışını gerçekleştirecek.


E-Tuğra Kayseri Şubesi’ne e-imza için başvuracak ihtiyaç sahiplerine; E-Tuğra elemanları tarafından yarım...