05 / 05 / 2024

E-Tuğra nerelerde şube açacak

E-Tuğra nerelerde şube açacak

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcı (ESHS) olarak yetki verdiği kurumlar arasında yer alan E-Tuğra EBG A.Ş. 43. şubesini Kayseri’de hizmete açtı.

İMKON'dan çimento ve beton zammı eleştirisi: 6 aydır elektriğe ve doğalgaza zam gelmemesine rağmen bu neyin zammı?

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda çimento ve betona gelen zammı eleştirerek, "6 aydır elektriğe ve doğalgaza zam gelmemesine rağmen bu neyin zammı?" ifadelerini kullandı.

Kiracılara tahliye şoku: Kira bedeliniz bu rakamdan düşükse itiraz edemiyorsunuz! Mahkeme karar verdi!

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarında her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Son örnek Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan kiracı Tuğra Köklen oldu. Kira bedeli düşük olan Köklen, tahliye kararına itiraz edemedi. İşte ayrıntılar...

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

Depremden önce 5 milyon konutun yenilenmesi gerekiyorken şu an bu sayı 5 milyon 700 bini buldu!

Cushman&Wakefield Yönetim Kurulu Başkanı Tuğra Gönden Türkiye’de arz talep dengesinin bozulduğunu vurgularken, yüksek faizlerin ve kredilere erişim sorununun yeni yatırımları engellediğini söyledi. Gönden, ayrıca, kentsel dönüşümün en öncelikli konu olduğunu da paylaştı.

Tuğba Tuğman kimdir? Tuğba Tuğman ne iş yapar? Tuğba Tuğman eğitimi nedir?

Tuğba Tuğman Kimdir?, Tuğba Tuğman eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. İşte ayrtıntılar...

Yeni DS 9 OPÉRA E-TENSE 250 Türkiye'de! İşte fiyatı

DS Automobiles'in premium sedan segmentindeki yeni modeli DS 9 OPÉRA E-TENSE 250 Türkiye'de satışa çıkarıldı. İşte DS 9 OPÉRA E-TENSE 250'nin satış fiyatı ve özellikleri...

Dolar 25 TL'yi devirdi: Ekonomistler ve analistler peş peşe konuştu!

Dolar 25 TL'yi devirdi: Ekonomistler ve analistler peş peşe konuştu! Faiz artışı beklentilerin altında kalınca Türk Lirası'nın değer kaybetmesi büyüdü. Rasyonelliğe dönüşte soru işaretleri ortaya çıktı. Ekonomistler ve analistler peş peşe konuştu.

İBB'den olası büyük İstanbul depremi açıklaması: En riskli üç ilçe tek tek sıralandı!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe, olası İstanbul depremi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu ve riskli binaların en yoğun olduğu üç ilçeye ilişkin konuştu. İşte ayrıntılar...

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer müjdeyi açıkladı! Görevde yükselmek isteyenler sıra sizde! Tarih belli oldu!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer memurluk, şeflik, saymanlık ve şube müdürlüklerini ilgilendiren müjdeli haberi verdi. Görevde yükselme sınavı tarihi belli oldu. İşte ayrıntılar...

ABD’li o isimden çok iddialı sözler! “Altın, Fed’e rağmen!..”

Geçtiğimiz hafta, ABD’den gelen istihdam verileriyle, kapanışa dakikalar kala büyük düşüş yaşayan altında yeni tahminler geldi. Üstelik ABD’den gelen bu tahminler, Fed’e rağmen oldukça iddialı.

Hurda paslanmaz fiyatları uçtu! Tavan fiyatı kritik eşiğe dayandı! İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi…

Hurda paslanmaz fiyatları uçtu. Tavan fiyatı kritik eşiğe dayanana paslanmaz fiyatları dikkat çekiyor. Ayrıca hurda kurşun ve akü fiyatları da açıklandı. İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi…

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

14 ayar kelepçe bilezikler ne kadar? Tuğralı kepçe bilezikler kaç TL? 22 Aralık 2022 Altınçizgi fiyat listesi

Düğünlerin geleneksel takısı haline gelen kelepçeli bilezikler bir çok kadın tarafından tercih ediliyor. Tuğralı, sade, taşlı, desenli işçiliği ile göz kamaştıran bu altın kelepçe bileziklerin fiyatları ne kadar? Tuğralı kepçe bilezikler kaç TL? 22 Aralık 2022 Altınçizgi fiyat listesi.

E-Tuğra nerelerde şube açacak Haberi

E-Tuğra nerelerde şube açacak

Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcısı (ESHS) E-Tuğra, Kayseri’de de faaliyet göstermeye başladı. BTK’nın ESHS  olarak yetki verdiği kurumlar arasında yer alan E-Tuğra EBG A.Ş. , Kayseri’de  iş dünyasının, akademisyenlerin, meslek odalarının ve STK’ların  e-dönüşüm süreçlerini e-imza,  zaman damgası, SSL güvenlik sertifikası ürünleriyle kolaylaştıracak ve hızlandıracak. 


Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcı (ESHS) olarak yetki verdiği kurumlar arasında yer alan E-Tuğra EBG A.Ş. 43. şubesini Kayseri’de hizmete açtı.  E-Tuğra Kayseri şubesi büyük ölçekli şirketlere, küçük ve orta ölçekli firmalara, finans kurumlarına, akademisyenlere, meslek odalarına ve STK’lara  e-devlet uygulamalarında kullanılan elektronik imza, zaman damgası,  SSL sertifikası, e-Dost uzaktan yardım ve eğitim seti ile e-imza entegrasyonu ve kütüphaneleri satışını gerçekleştirecek.


E-Tuğra Kayseri Şubesi’ne e-imza için başvuracak ihtiyaç sahiplerine; E-Tuğra elemanları tarafından yarım...